Hχογραφείται κ ο μετρονόμος :(

Warlord

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιδες χρησιμοποιω το Cubase SX3 για εγγραφη κ το FL του οποιου samples παιζω προς το παρον, μεχρι την αποκτηση του maudio keystation 49e, με το kb του pc. Οταν ηχογραφω ομως 1 loop (ακουγοντας ταυτοχρονα τον μετρονομο του cubase (audio click) για να με βοηθαει) ηχογραφειται κ ο μετρονομος στο τελικο αρχειο..πως μπορω να το απενεργοποιησω? εχω επιλεξει Mix για recording στο audio track του Cubase..

ευχαριστω..

Όταν βάζεις να ακούσεις το αρχείο απενεργοποιείς τον μετρονόμο;

οταν γραφεις να επιλεγεις mic linein κτλ λογικα εχεις το WhatUHear τωρα

χμμ στο device port (που θα τεθει προς ηχογραφηση) του καθε καναλιου εχει τις επιλογες: CD In, Phono/Mic In, Line In, Mix In κ' Digital In.. για να ηχογραφηθει το MIDI(USB συνδεδεμενο) m-audio keystation πρεπει να το βαλω στο Mix In ή στο Digital In, με αποτελεσμα ομως να ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω, μαζι με το μετρονομο :( επισης αν θελω να ακουω ας πουμε 1 track πουχω ηχογραφησει κ απο πανω να παιζω κ να ηχογραφω ενα επιπλεον ηχο θα ηχογραφηθουν ολα μαζι :( καρτα ηχου εχω την Terratec DMX 6Fire LT

Κάνε ένα audio track στο οποίο, με τον τρόπο που περιγράφεις, ηχογράφησε το μετρονόμο. Όταν λοιπόν θα έχεις το μετρονόμο σαν audio, σβησε το μετρονόμο και άκου μόνο το audio track. Μετά γράψε αυτό που θέλεις.

Ελπίζω να σε βοηθήσει...

Τι θέλω και απαντάω πρωί πρωί; σ**** τα έκανα....:)))

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
sorry,

μάλλον δε θα βοηθήσει αυτό. Δεν πρόσεξα ότι έχεις και άλλα probs. Λίγο υπομονή. Θα τη βρούμε τη λύση.

χεχε.. καμια αλλη ιδεα? η βασικη ιδεα ειναι οτι μαυτο που θελω να ηχογραφησω κ παιζω στο keystation ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω εκεινη τη στιγμη(πχ τα ντραμς πουχω ηχογραφησει απο πριν κ τακουω για να παιξω απο πανω τα pads..) πως γινεται να ηχογραφησω ΜΟΝΟ οτι παιζω στο keystation. χρησιμοποιω m-audio keystation 61es σε USB, cubase, reason , FL κ εχω την Terratec DMX 6FIRE LT κ στο driver panel της terratec στο record source εχει διαθεσιμα: CD In, Line In, Phono/Mic In, Digital In, Mix in(mix=οτι ακουω κεινη τη στιγμη). το keystation ηχογραφειται μονο στο Digital κ στο Mix In αλλα κ στα 2 ηχογραφειται κ οτι αλλο ακουω...στο mix το καταλαβαινω..στο digital ομως..

νομίζω πάντως πως θα πρέπει να σε ενημερώσει κάποιος που έχει την ίδια ή παρόμοια κάρτα...

εσεις με τις υπολοιπες καρτες τι βαζετε ως record source οταν προκειται να ηχογραφησετε μονο του ενα USB Keyboard?

Το usb keyboard δεν ηχογραφείται! Μηνύματα Midi στέλνει. Οπότε συνδέοντας στο με usb στον υπολογιστή θα βλέπεις σε midi track τις νότες που στέλνει. Τώρα επειδή λες ότι στο κάνει και όταν ηχογραφείς νέο τρακ ακούγοντας ταυτόχρονα και κάποια παλιότερα, αναθέτεις σωστά τις εξοδους της κάρτας στις εισόδους του τρακ;

Κάνε το εξής:

¶νοιξε σε ένα project 1 εικονικό όργανο και έπειτα 1 midi τρακ

στο in του midi τρακ βάλε το keyboard και στο out το εικονικό όργανο.

Παίξε με το κλαβιε και θα δεις να ακούγεται το όργανο. Ηχογράφησε και θα δεις στο midi τρακ νότες. Για δες αν ακούγεται ακόμη ο μετρονόμος

boukaw με βοηθησαν αυτα που ειπες κ καταφερα να παιξω τα pads ακουγοντας τα drums κ γραφτηκαν μονο τα pads! νασαι καλα.. ;) oποτε παει αυτο..τωρα ο μετρονομος..καταρχην τοχω στο audio click κ φυσικα στο on αλλα δεν τον ακουω.. απο χτες αυτο..ισως να πειραξα κατι..

Για δες στο Transport panel δίπλα από τα play, pause κτλ και πάνω από το tempo έχει 1 που λέει κλικ. Για δες αυτό αν είναι στο οφ

nope..ολα ταλλα ακουγονται χωρις κανενα προβλημα..ο μετρονομος ομως κανει τη παπια.. :P

Λοιπόν από το Transport menu τράβα στο metronome set up και κοίτα αριστερά στο κουτί που λέει Metronome options και επέλεξε αυτό που λέει metronome in record. Λογικά αυτό πρέπει να είναι

Αν θες κάνε untick στο metronome in play ώστε να τον ακούς μόνο στην ηχογράφηση και όχι και στο playback.

Κάντο και πες τι έγινε

Trending...

Νέα θέματα

Back