ευχαριστώ φίλε Γιώργο , σε θέλω κάποια στιγμή να μου πεις για το 12L που έχετε περάσει πολλές τρυφερές στιγμές μαζί από ότι έχω μάθειgkourelis είπε:Καλλιτέχνημα σωστό...
οι Hiwatt για να παραμένουν καθαροί ακόμη και σε μεγαλύτερες εντάσεις ,hamerouxlas είπε:τρομερος!!![]()
και μια ασχετη σχετικη ερωτηση/απορια:
Ποσο κοντα ειναι σε σχεση με εναν Sound City 50+ η και περισσοτερων watt?
δεν ειχα ποτε την τυχει να παιξω με καποιον απο τους DR...
ευχαριστω και sorry για το ξεθαμα...
και παλυ μπραβο!![]()
Και θα εχεις ΣΚΟΤΩΣΕΙ οσους ειναι σε αποσταση κατων απο 30 μετρα απο τον ενισχυτη..... ;D ;D ;Dαλλα αν τον ανοίξεις με το΄Μάστερ στην μέση ( 12 η ώρα και μετά ) ο ήχος θα γίνει ένα ελαφρώς καθαρότερο Marshall Plexi )
Ισχύει !!!Superfunk είπε:Και θα εχεις ΣΚΟΤΩΣΕΙ οσους ειναι σε αποσταση κατων απο 30 μετρα απο τον ενισχυτη..... ;D ;D ;D
Ειχα παλια εναν 100αρη και ηταν τοσο δυνατος (μαζι με την καμπινα SE4123 4x12 ) που μονο για μπασο μπορουσα να τον χρησιμοποιησω.... ;D
Ερώτηση, εάν βγάλεις τις δυο ακριανές EL34 και μειώσεις τα ohms στα μισά, δηλαδή εαν η καμπίνα είναι 16ohms, να βάλεις τον selector στα 8ohms. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να είχες τον 50άρι; Ίσως βέβαια να είναι πιο hot το bias..David Gilmour είπε:Ισχύει !!!
για το λόγο αυτό ακούστε την ταπεινή γνώμη μου ακόμα και επαγγελματίες ( δεν μιλάμε για σπίτι εκεί κλαίμε ) ΜΗΝ πάρετε DR-103 100άρι γιατί θα το φάτε στον κ... θα το παίζετε στο 1 , σε λάιβ ο ηχολήπτης δεν θα σας αφήσει πάνω από το 2.5 -3 να το ανοίξετε
Πάρτε 50άρι να το χαρείτε περισσότερο η διαφορά στο headroom αρχίζει να γίνεται αισθητή μετά το 4,5 - 5 .... που δεν θα το βάλετε ΠΟΤΕ
Ε καλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ ,δωσε.... 150-200 ευρω και παρε απο το ebay ενα JMP1 μια και αυτος ειναι κατα 90% ο ηχος τους.Αν έβγαζες κάτι αντίστοιχο σε MaidenHXO θα το χτύπαγα ΑΜΕΣΩΣ!!!
Μπα θελει πολυ πΣηφιο και τζιζτικοδιοδο για να βγαλεις ηχο ΙΜ.... ;Dγια κεφάλι έλεγα Plug & play