αυτό δεν ήταν αστείο...............................χαχα πλάκα σε κάνωspiros69 είπε:Ως πρός τις προσωπικές σου αντωνυμίες....![]()
είπε partcaster έχει, όχι fender. Και οι μαγνήτες που χει πάνω δεν είναι fenderaris 17561 είπε:εεε !!! samarium cobalt λεγεται αυτο που ζητας... ειναι και bill lawence και εχουν ακριβως το γκαζι που χειαζεσαι... παντως η αποψη μου ειναι οτι ειναι κριμα σε φεντερ να αλλαξεις μαγνητες... αν ομως τελικα το κανεις να βαλεις παλι φεντερ...
ThePilgrim είπε:είπε partcaster έχει, όχι fender. Και οι μαγνήτες που χει πάνω δεν είναι fender
Γιατι φιλαρακο οι Lawrence σι χαλουν ???εεεεε δεν σ αρεσουν πηπως ?? εχεις κατι με τους αμερκανους ???kostas80 είπε:διαβάζοντας το αρχικό σου post ήρθε στο μυαλό μου η κιθάρα μου ;D
η πρότασή μου είναι να βρείς απο ebay ένα Eric Johnson pickquard .
είναι ακριβώς αυτό που θέλεις
(μου τα λέγανε και μένα παλιότερα και δεν άκουγα :-X)
Τιποτε απολυτως...οτι αναφερει η "αποδειξη" που εχω ποσταρει 75 ευρω το σετ και κατι ψιλα μεταφορικα, το κοστος το ξαναματαλεω ειναι ελαχιστο για αυτης της ποιοτητας μαγνητες. Οι μαγνητες ηρθαν σε μεγαλο φακελο σαν γραμμα πολυ λιγο βαρος. Βεβαια εχει μια μικρη λιστα αναμονης περιπου 4-6 εβδομαδες μεχρι να ετοιμασουν το σετ. αλλα αξιζει τον κοπο.ThePilgrim είπε:Για πές μου λίγο Vagtaplan, γιατί μ'αρεσαν πολύ οι bill lawrence, πλήρωσες και τελωνείο μαζί?
ok thanksVAGTANPLAN είπε:Τιποτε απολυτως...οτι αναφερει η "αποδειξη" που εχω ποσταρει 75 ευρω το σετ και κατι ψιλα μεταφορικα, το κοστος το ξαναματαλεω ειναι ελαχιστο για αυτης της ποιοτητας μαγνητες. Οι μαγνητες ηρθαν σε μεγαλο φακελο σαν γραμμα πολυ λιγο βαρος. Βεβαια εχει μια μικρη λιστα αναμονης περιπου 4-6 εβδομαδες μεχρι να ετοιμασουν το σετ. αλλα αξιζει τον κοπο.