Αυτό ρε παιδιά όμως έχει ένα μειονέκτημα.Θέλει να σταθεροποιήσεις το floyd για να δουλέψει σωστά.Λέει για το Hipshot στο site αλλα δεν ξέρω αν θα εξακολουθεί να είναι floating.vandergraaf είπε:Αν αλλάζεις συχνά από standard σε drop d δες αυτό:
http://www.beyondeleven.com/EVH-D-TUNA-Drop-D-Mechanism-for-Floyd-Rose-reg-p/evh-d-tuna-drop-d-mechanism.htm
Σύντομα (μπορεί ήδη να το έχει φέρει) θα υπάρχει και σε κιθαρομάγαζο στην Αθήνα. Αν θες σου λέω σε pm.
Ναι αλλά χρειάζεσαι πόση ώρα να ξανακουρδίσεις και τις υπόλοιπες.mariostz είπε:Αν ειναι μονο για drop d τοτε και μονο με τα fine tuners μπορεις να το κανεις.
Μπορεις να κουρδισεις σε drop d απο τα fine tuners αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μενουν κουρδισμενες οι υπολοιπες χορδες...εξαλλου γι'αυτον το λογο γινεται τοσος ντορος με τα floyd και το drop κουρδισμα,γιατι δεν μπορεις να αλλαξεις κουρδισμα με τη μια και να μη ξεκουρδιστουν και οι υπολοιπες χορδες.Γι'αυτο και πολλοι που χρησιμοποιουν drop tuning προτιμουν σταθερες γεφυρες.DELAGOHN είπε:εγω στη δικια μου κουρδιζω σε ντροπ Δ απο τα fine tuners και το floyd δεν πεφτει καθολου
και ειναι και licencedοι υπολοιπες χορδες μενουν κουρδισμενες