- Πόντοι
- 1
Αυτό ακριβώς το πρόβλημα που έχει το παιδί που έκανε το topic δηλαδή το παρακάτω:Ποιο πρόβλημα; Κάνε ένα κόπο να μας εξηγήσεις ποιο πρόβλημα έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ.
γεια σας!πηγα και εγω ο ανθρωπος να κανω μια αγορα!στελνω τα λεφτα στον τυπο και μετα απο λιγες ολες λαμβανω ενα mail που μου λεει με λιγα λογια
παω στο Resolution Center και μου λεει με επιλογη "Fax or upload documentation"# We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an inconvenience, but protecting your account is our primary concern.
θελω να μου πειτεProof of Address
1) αν εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα
2)τι χαρτια μπορω να στειλω που να ειναι στα αγγλικα και εχουν ξεκαθαρα την διευθυνση μου.
Στην τράπεζα μου που πήγα και ρώτησα κανένας δεν ήξερε τίποτα για αυτό το θέμα,λες και τους λέω μαθηματική εξίσωση ήταν..Μα ούτως ή άλλως η τράπεζα και το Paypal θα ξέρουν πολύ καλύτερα να σου λύσουν όποιο πρόβλημα έχεις ???