- Πόντοι
- 6
κατι τετοιο...αλλα η δικια μου ειχε πολυ λεπτο μπρατσο...νομιζω η προφεσι ειναι κατασκευασμενη με πιο λεπτο μπρατσο
Λες να παω για τον μαυτο ιακωβο? το μπρατσο ειναι το ιδιο με τον κολασο-ανυψωτή?florinioths είπε:μαυρι ιακοβο!
πλλες φορες αμα ρισκαρεις βγαινεις κερδισμενος...
Φιλε νομιζω ειναι του jakob και του john δεν ειναι johnny η κατι τετοιο.Παντως η μανα μου μου ειπε οτι ειναι απο το jakob.Τεσπα.VampireLestrat είπε:Το Jack είναι χαιδευτικό του John και όχι του Jakob ;D ;D
Οκ ωραιος οποτε ειναι μαυρογιαννοςmscmkr είπε:(προβλήματα που έχει ο κόσμος... 8))
Jack (pronounced /ˈdʒæk/) is a male given name, although in very rare cases it can be used as a female given name,[1] and sometimes as a surname. In English it is the diminutive form of the name John,[2] though it is also often given as a proper name in its own right.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_(name)
___________________________________________________________________________________________
Jake is a modern, shortened form of the male name Jacob.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jake
^^Τι δεν σου αρεσει??florinioths είπε:εμενα δεν μου αρεσει![]()
![]()
to μαυρογιαννος!freddy692000 είπε:^^Τι δεν σου αρεσει??
Για αυτο που ειπες πιο πανω για τους blackouts δεν λεω οτι δεν ειναι καλοι αλλα δεν τους εχω ακουσει ποτε απο κοντα για να κρινω και η telesound δεν φερνει κανει blackjack ATX 7 οποτε θα ειναι blind buy το οποιο δεν προκειται να κανω ουτε με σφαιρες γιατι παθημα =μαθημα.
Οσο για τον καφρικο ηχο των EMG για να καταλαβεις μερικες φορες δεν μου φτανει το distrortion που βγαζουν οι EMG και παω τερμα το GAIN αλλα αριζει το σφυριγμα.Καθαρα παιζω μονο οταν κανω εξασκηση σε χαμηλη ενταση οταν παιζω κανονικα FULL GAIN DISTORTION οποτε δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα με τους 707 αφου οι 81 ειναι μια χαρα.Αρχη-καφρος οχι *******.![]()
εγω δεν γνοριζα κατι τετοιο...αν και ομολογω οτι ισως να εβγαλα καλυτερο ηχο με την παλια κιθαρα μου οταν δεν ειχα το πεταλι στο τερμα....Τι ενισχυτή έχεις freddy?
Και κάτι άλλο. Ξέρεις ότι το βαρύτερο distortion βγαίνει όταν ΔΕΝ έχεις τέρμα το gain, έτσι; Κάποια στιγμή ρίξε το gain και δες.
Μα μου αρεσει το πολυ distortion γιατι εχω και επιροες zakk wylde αλλα θελω πολυ gain και ξερω ηχο σαν τους Pantera.Το εχω γυρο στο 7 κατω απο το 6 γινεται λιγο σοφτ .Randall G2 100wattboukas είπε:Τι ενισχυτή έχεις freddy?
Και κάτι άλλο. Ξέρεις ότι το βαρύτερο distortion βγαίνει όταν ΔΕΝ έχεις τέρμα το gain, έτσι; Κάποια στιγμή ρίξε το gain και δες.
Τι ανυσηχεις εχει πανω χαρτι με ρυθμισεις και διαλεγεις και βαζεις βεβαια οχι ακριβως θα το βρεις πολυ ευκολαflorinioths είπε:wp man!
idios enisxiths m erxete!
dwse kamia kalh rithmish ;D ;D
Δλδ τι εννοεις για πλακα το λες η ειρονικα?X-minor είπε:Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω ακριβώς αλλά μου κάνει για πολύ hall of fame thread το συγκεκριμένο...
![]()
Εντάξει σχετικά καλά παίζει. Έτσι όπως το είπες, έλεγα ότι παίζεις με gain στο 10 και ξούρα ο θεός.freddy692000 είπε:Μα μου αρεσει το πολυ distortion γιατι εχω και επιροες zakk wylde αλλα θελω πολυ gain και ξερω ηχο σαν τους Pantera.Το εχω γυρο στο 7 κατω απο το 6 γινεται λιγο σοφτ .Randall G2 100watt
οι 707 είναι σαν τους 85, που τους προτιμω απο τους 81 (υπαρχουν και 81-7). Σηκωνουν πολυ γκαζι και καθαρισμα απο volume κιθάρας.freddy692000 είπε:δεν πιστευω να εχω κανα προβλημα με τους 707 αφου οι 81 ειναι μια χαρα.Αρχη-καφρος οχι *******.![]()