new product Helix Stadium!

Νέα προϊόντα
Νομίζω ότι η αγορά έχει κορεστεί από modelers, όμως φαντάζομαι ότι η Line6 δεν ήθελε να μείνει πίσω στις εξελίξεις του ανταγωνισμού (βλ. Kemper, NDSP κτλ).

Εχει μεχρι και ποτενσιόμετρο "hype" 🤣

Φίλε δεν έχω ακούσει ούτε ένα κλιπάκι που να μου αρέσει ο ήχος. Ναι πιο δυναμικό, ναι πιο εύχρηστο, αλλά ο ήχος;

Πολυ ωραια νεα.
Τωρα που βγηκε κ το νεξτ τζεν λαιν 6, μολις μαζεψω λεφτα, θα παρω το καινουργιο μικρο Fractal :LOL:

Firmware update με νέους ενισχυτές - και ναι!!! Περιλαμβάνει και τον Mesa Boogie mkiic+

Νέο update που ενσωματώνει το νέο cloning engine (ή αλλιώς profiling )

χαμος απο πολυεφε,καθε εβδομαδα κα καινουργιο.μεχρι να μαθεις να το χειριζεσαι καλα αυτο θα σου παρει κανα μηνα και μετα απο ενα χρονο θα κοιτας για αλλο χαχαχα .νομιζω οτι πεφτεις στην παγιδα του να φτιαχνεις και να επικεντρωνεσαι σε καλυτερους ηχους συνεχεια αλλα δεν εχεις χρονο μετα στο να βελτιωνεσαι σαν μουσικος.....εγω προτιμο το να αξιοποιω τον χρονο μου στην κιθαρα μου και πολυ λιγοτερο στους ηχους και τα εφε.ενισχυτης 4-5 πεταλακια η ενα πολυεφε και τερμα ,αυτο βεβαια ειναι η γνωμη μου

Και εγώ με έναν ενισχυτή και ένα booster μπροστά παίζω, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να συζητάμε για τις εξελίξεις στον εξοπλισμό του κιθαριστα (ναι, είμαι guitar nerd... 🤣 )

Άλλωστε ο ανταγωνισμός των εταιρειών έχει φέρει στην αγορά προϊόντα που πριν 15 χρόνια ούτε που θα τα φανταζόμασταν, τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα δεν είναι αναγκασμενα να τα σκάσουν για να έχουν φοβερό ήχο (και να εμπνέονται έτσι να παίζουν περισσότερο) ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back