Heavy Weather

Ήτοι χαμηλό βαρομετρικό..

Τι φυλή είναι η εξάχορδη κορασίδα ανάμεσα στα σκέλια σου?

Ευχαριστούμε...!

Superfunk είπε:
Βαρυς ο καιρος σημερα....
Βρε πανάθεμα σε  :-* είδα το Heavy Weather και αναθάρρησα. Είπα, τι, έκανε καμιά διασκευή από την δισκάρα των Weather Report;  ;D ;D ;D

Ωραίο το τεμάχιο, ταξιδιάρικο και πάλι θα σου πω πόσο μου αρέσει ο ήχος σου στα μπασοτύμπανα.

Επισης θα ηθελα να καταλαβεις οτι τα νουμερα στον προυπολογισμο....... χαχαχα ουχαχα

για αλλη μια φορα εμπνευσμένο θεμα με φοβερη ενορχηστρωση και αντιστοιχα εκτέλεση.

Τι άλλο να ζητησει κανεις?

Πολύ ωραίο το κομμάτι!

Ταξιδιάρικο όπως είπε και ο Τέρρυ, πολύ ωραίοι ήχοι στα όργανα, ωραίο παίξιμο και άψογη παραγωγή.  :)

Φχαριστω σας... ;D

Είπα, τι, έκανε καμιά διασκευή από την δισκάρα των Weather Report; 
σιγα μη μπορω να παιξω WR... ;D

Τι φυλή είναι η εξάχορδη κορασίδα ανάμεσα στα σκέλια σου?
Telecaster..... ;)

Τα "πληκτρα" που χρησιμοποιεις ειναι plugins, η the real deal?

Mόνο εγώ έχω την εντύπωση πως το 'χω ξανακούσει;

Ομορφο και ατμοσφαιρικο με ωραιες εναλλαγες στα θεματα , μπραβο ωραια δουλεια !

Superfunk είπε:
VST φυσικα. ;)

ετσι ειναι τα μεγαλα χιτ... ;D

Ποιο VSTi χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται (da hornet , lazy snake ? Mr Ray73 )? με midi keyborad ή γράφεις νότα-νότα ? από τον editor ?

ή γράφεις νότα-νότα ? από τον editor ?
ΝΤΕΝ ξερω να γραφω  νοτες (καποτε ηξερα αλλα τωρα εχω ξεχασει... ;D) ουτε editor καρντια μου... ;D

με midi keyboard γραφω

Ποιο VSTi χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται
για πληκτρα χρησιμοποιω κυρίως το Lounge Lizard (Fender Rhodes emulator)  & το Β4 (Hammond) της ΝΙ,καθως και τα  πολλα native synths/vst που εχει το Sonar (κυριως το Dimension)

Superfunk είπε:
ετσι ειναι τα μεγαλα χιτ... ;D
Ή το 'χεις ξαναβάλει ή εγώ πλέον είμαι πολύ "μπροστά".  ;)

Εξαιρετικό Vsti για electric piano το LoungeLizard , πάνω κάτω μοιάζει με αυτά που χρησιμοποιώ και γω (LazySnake,Mr Ray73). Εγώ συνήθως κάνω και το εξής "τρικ" περνάω το vsti από ένα Guitar Virtual Amp (όχι τόσο έντονα όσο να LORD-ίζει) και "κάθεται" πολύ ωραία στην μίξη, και δένει πολύ όμορφα με τα "Μπασοκίθαρα" μου, πιθανόν να το κάνεις και γω να στο παίζω έξυπνος !!  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back