Heavy Rock

Φιλαράκι ;D φαντάζομαι δεν έχεις πολύ καιρό που παίζεις κιθάρα έτσι? Θέλεις πολύ δουλειά ακόμα,τα φάλτσα και τα άχρονα περάσματα θρίβουν στο κλιψ σου!Δεν έχεις μουσικότητα και γενικά δεν....... ::)                                                      Υ.Γ.Πολύ καλός,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από 'σένα :D ;D ;) :o

cigaret13 είπε:
Φιλαράκι ;D φαντάζομαι δεν έχεις πολύ καιρό που παίζεις κιθάρα έτσι? Θέλεις πολύ δουλειά ακόμα,τα φάλτσα και τα άχρονα περάσματα θρίβουν στο κλιψ σου!Δεν έχεις μουσικότητα και γενικά δεν....... ::)                                                      Υ.Γ.Πολύ καλός,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από 'σένα :D ;D ;) :o
Σε ευχαριστώ πολύ , χαίρομαι που σου άρεσε  :)

Φίλε Πάνο, πρώτη φορά ακούω κάτι δικό σου (εκτός από καράφλα εννοώ  ;) ) και πραγματικά μένω άκρως ικανοποιημένος.

Πολύ ωραία ρυθμικά (ή backing), σόλο με φοβερές ιδέες και φράσεις.

Επίσης ο ήχος σου μου άρεσε πάρα πολύ.  :)

ΥΓ: Είναι εύκολο να μου στείλεις το backing;

geodimitri είπε:
Φίλε Πάνο, πρώτη φορά ακούω κάτι δικό σου (εκτός από καράφλα εννοώ  ;) ) και πραγματικά μένω άκρως ικανοποιημένος.

Πολύ ωραία ρυθμικά (ή backing), σόλο με φοβερές ιδέες και φράσεις.

Επίσης ο ήχος σου μου άρεσε πάρα πολύ.  :)

ΥΓ: Είναι εύκολο να μου στείλεις το backing;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε geodimitri και ιδιαιτέρως που σου άρεσε ο ήχος  :) Το κομμάτι είναι backing track, αλλά οι ιδέες στα σόλο δικές μου  ;)

Ορίστε και το backing track και όποιος επιθυμεί μπορεί να ποστάρει και την δική του προσπάθεια  ;)

E_Minor_-_Heavy_Rock___80s_Metal_Guitar_Backing_Track.mp3

Attachments

INSECT είπε:
oraio file ftiaxne dika sou!!!otan epezes tou karafla distihos ekana sigrisi eno etsi einai poio  euxaristh h mousikh ;)
Όταν προσπαθείς να παίξεις κομμάτια θεών της κιθάρας εκτίθεσαι αναγκαστικά σε σύγκριση, αλλά είναι και μια πρόκληση στο κατά πόσο μπορείς να τα πλησιάσεις. Όταν αυτοσχεδιάζεις είσαι πιο απελευθερωμένος πιστεύω και λίγο πιο χαλαρός  ;)

Σε ευχαριστώ πολύ  :) 

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε geodimitri και ιδιαιτέρως που σου άρεσε ο ήχος  :) Το κομμάτι είναι backing track, αλλά οι ιδέες στα σόλο δικές μου  ;)

Ορίστε και το backing track και όποιος επιθυμεί μπορεί να ποστάρει και την δική του προσπάθεια  ;)
Ευχαριστώ πολύ Πάνο!

Να 'σαι καλά!  :)

hyperpanos είπε:
Δεν κάνει τίποτα  :) Περιμένω το δικό σου  ;)
Είμαι λίγο άσχετος με τις ηχογραφήσεις, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω.  :)

geodimitri είπε:
Είμαι λίγο άσχετος με τις ηχογραφήσεις, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω.  :)
Και εγώ τα ίδια είμαι αλλά το ψιλοπαλεύω να ακούγονται τουλάχιστον  ;)

hyperpanos είπε:
Και εγώ τα ίδια είμαι αλλά το ψιλοπαλεύω να ακούγονται τουλάχιστον  ;)
Ακούγονται και με το παραπάνω!  ;)

Πανο ειναι ισως απ τα πιο καλα και "μεσα" παιξιματα σου,εννοω οτι δεν εχει αχρονιες

που το δεξι να μην ακολουθει απολυτα το αριστερο και επισης εχει ωραια αναπτυξη.

Ξερω οτι τα αχρονα συμβαινουν για τον συγκεκριμενο λογο που εχεις πει,αλλα μια κι εχεις ανεβει πολλα σκαλια απ τα αρχικα που εβαζες πρεπει να ειμαστε πιο αυστηροι-μη με παρεξηγεις,για καλο το λεω.

Σιγουρα φαινεται τουτο:

Όταν αυτοσχεδιάζεις είσαι πιο απελευθερωμένος πιστεύω και λίγο πιο χαλαρός
Πραγματι ακουγεται.

Αυτοσχεδιαζε παραπανω!Ακομα και στα του καραφλα παιξε το υπολοιπο κομματι ως εχει και βαλε δικα σου σολα.Κρατα αν θες τη βαση του σολο μια και ο καραφλας εχει συγκεκριμενη δομη στα lead του και αυτοσχεδιασε πανω του.

Σου παει νομιζω.

Εχεις τον δικο σου ηχο στο παιξιμο-και δεν εννοω ηχο κιθαρας,ενισχυτη κλπ.-ακομα κι οταν παιζεις Satch κομματια.

Εχεις παρει αρκετη μελωδια απ το παιξιμο του πραγμα πολυ καλο.

Και επισης μ αρεσε εκει καπου στο 0.43 που θυμιζει Priest.

Βαρα του!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένα τεράστιο μπράβο Πάνο.

Γιατί στο παίξιμό σου περνάς πια μελωδίες (και μερικές μάλιστα είναι καταπληκτικές), τις οποίες χειρίζεσαι με τον κατάλληλο τρόπο (δεν άγεσαι και φέρεσαι χωρίς ειρμό από το backing) για να πετύχεις (και το καταφέρνεις) την αισθητική σου μέσα από μουσικότητα.

Ξέρεις πότε και πώς να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις, και μάλιστα αν ακούσεις προσεκτικά (εκτός της αρχής και του τέλους, που έχεις σαφές θέμα) το παίξιμό σου βρίθει θεμάτων.

Εκμεταλλεύσου τα.

Καμία σχέση δεν έχεις μουσικά, με το πώς ήσουν πριν λίγο καιρό.

Σκάλες πάνω είσαι Πάνο. ;D ;D

EDIT: Αλιήτυ gvour πάλι με πρόλαβες στο τσακ. :-* :-*

Η φραση που παιζεις απο 2:34-2:50 μου αρεσε παρα πολυ...Απλη στη δομη αλλα εξαιρετικη στη συλληψη της,με το σωστο ηχοxρωμα,ιδανικο δεσιμο με το backing και απολυτα ταξιδιαρα!

Και γενικα πολυ καλο,μπραβο σου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλοί μου φίλοι φούζιε και τζιβούρη σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια  :) Η αλήθεια είναι ότι ξαναπαίζοντας κιθάρα μετά το ατύχημα είδα μεγάλη βελτίωση στην κινητικότητα των χεριών μου  ;) Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν στην δική μου περίπτωση  ;) Πάνω από όλα όμως η μουσική είναι αγάπη, μελωδία, έκφραση συναισθημάτων και ψυχής , καταφύγιο στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι  :( Το ότι με βρίσκεται βελτιωμένο με ικανοποιεί όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, όχι γιατί διεκδικώ δάφνες, όσο γιατί δεν πάει χαμένη η επίπονη πολλές φορές προσπάθεια  ;) Και πάλι σας ευχαριστώ  :)

Grey είπε:
Η φραση που παιζεις απο 2:34-2:50 μου αρεσε παρα πολυ...Απλη στη δομη αλλα εξαιρετικη στη συλληψη της,με το σωστο ηχοxρωμα,ιδανικο δεσιμο με το backing και απολυτα ταξιδιαρα!

Και γενικα πολυ καλο,μπραβο σου...
Σε ευχαριστώ πολύ  :) 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back