guitar storeax1ss είπε:αυτο ειναι πεταλι...ποιος πουλαει το black magic και ποσο κανει ?
εεεε ναι με ξαφνιασες προς στιγμην!!!!St4rg4z3r είπε:Όταν ο electrictabs σχεδίασε το κύκλωμα, το ανέβασε στο forum του DIYStompboxes, και από εκεί πήρα το schematic και έφτιαξα ενα dr. Boogey για εμένα.
(υποθέτω οτι δεν ήμουν πολύ ξεκάθαρος και νόμισες οτι εννούσα οτι εγώ το σχεδιασα; )
δυστυχως ομως εγινε μετα και οοοολο αυτο το θεμα με το olcbloody_sunday είπε:Eγώ να δώσω τα συγχαρητήριά μου (δεν κάνω πλάκα) στον Electrictabs.
Aν και το πετάλι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα (μάλλον δεν ήταν του στυλ μου), είναι θαυμάσιο που πόσταρε ο ίδιος το schematic στο ίντερνετ.
Με το ποιο;!;;!; Tι σημαίνουν τα αρχικά;rainbowe είπε:δυστυχως ομως εγινε μετα και οοοολο αυτο το θεμα με το olcEγώ να δώσω τα συγχαρητήριά μου (δεν κάνω πλάκα) στον Electrictabs.
Aν και το πετάλι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα (μάλλον δεν ήταν του στυλ μου), είναι θαυμάσιο που πόσταρε ο ίδιος το schematic στο ίντερνετ.(το οποιο δν εμαθα και ποτε πως τελειωσε... :-\)...
και αν γινει αυτο, εκει να δειτε τι σημαινει sold outelectrictabs είπε:in fact ανταλλάσουμε σχετικά συχνά mail και υπάρχει ίσως μια προοπτική για να ξαναρχίσει το κιτ.