Χαχαχα.. ;D
Λοιπον για ν'αρχισουμε σιγα σιγα..
Κατ'αρχην ενα μεγαλο χαιρετισμο στον Νικο και ενα μεγαλο ευχαριστω (το λιγοτερο που μπορω να πω) για παρα πολλα πραγματα..
(αυτο για να μην ξεχνιομαστε

).Οταν μιλαει αυτος ο Ανθρωπος οχι μονο δεν εχεις να χασεις κατι,αλλα ΜΟΝΟ να κερδισεις και να μαθεις σημαντικα πραγματα γυρω απ'την μουσικη που ουτε που γνωριζες.
Τωρα στο θεμα μας:
Ο Studiotone ειναι κατα γενικη ομολογια ενας απ'τους καλυτερους ενισχυτες που παιζουν στην αγορα και γι'αυτα που προσφερει κοστιζει πολυ λιγο.Οταν τον πηρα ειπα οτι δεν θα ξανα ασχοληθω και οτι θα με κρατησει για πολλα χρονια.
Ομως πολλες φορες δεν σκεφτομαστε τι πραγματικα μας χρειαζεται,αλλα τι θα θελαμε να χουμε,με αποτελεσμα να εκτιμουμε λαθος την κατασταση και να αγοραζουμε πραγματα που ποτε δεν θα τα ευχαριστηθουμε οπως θα πρεπε.
Αν ειχα υπογειο ή ηχομονωμενο δωματιο θα τον κραταγα καιρο... Αλλα δεν εχω..
Εγω θα μιλησω μετα απ'την δικη μου ενασχοληση με τον ενισχυτη αυτον. (ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ)
Απ το 10 που εχει volume παιζω στο 1 - 1.5 για να μην ενοχλησω.
Αν τον βαλω στο 2 το βαζω καμια φορα που οι δικοι μου ειναι στην βεραντα και στο 2.5 για να μπει πρεπει να λειπουν απ'το σπιτι,να κλεισω τα τζαμια και να λειπει και ο νοικαρης απο κατω,δηλαδη 1 φορα τον χρονο.
Σιγουρα ακους καθαρα στο 1.5 -2 ,αλλα και παλι δεν γινεται ετσι δουλεια,γιατι αν το δυναμωσεις λιγο τοτε τ'ακους οπως θα'πρεπε,μονο τοτε ακους σωστα τον ενισχυτη στα καθαρα του.
Το βρωμικο ειναι παρα πολυ καλο και εχει master volume αλλα αν δεν δωσεις λιγο τοτε ακουγεται ψοφιο κι'αυτο.
Σιγουρα υπαρχουν οι κλασσικες λυσεις για να μειωσεις την ενταση: απ'το να σου φτιαξουν ενα master volume και να το βαλεις στο fx loop(και αμα θες να βαλεις τα modulation εφε εκει τι γινεται?), μεχρι το να παρεις και να βαλεις atenuator το οποιο κοστιζει το 1/3 και, της τιμης του ενισχυτη.Αλλα προσωπικα αυτα τα θεωρω λαθος μεθοδους για να'χεις μεγαλο ηχο σε νορμαλ εντασεις.Ειναι υποκαταστατα.Καλυτερα ενας ενισχυτης με λιγα watt εστω και 1w ωστε να μπορεις να τον ανοιξεις και ν'ακους σωστα στο δωματιο.
Αρα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχω 20 watt λαμπα και παιζοντας στο 1.5, δεν ξερω και γω ποσα απ'αυτα χρησιμοποιω τελικα.
Δεν χρησιμοποιω το βρωμικο καναλι-σπανια βασικα,μιας και τις βρωμιες τις παιρνω απο πεταλια.
Το extra distortion καναλι που εχει,αντε να το'χω χρησιμοποιησει 1-2 φορες.
Γιατι λοιπον να'χω εναν ενισχυτη των 800 ευρω που χρησιμοποιω τα 2-3 /10 των δυνατοτητων του,και να μην παρω εναν αλλο ενισχυτη που κοστιζει 150 ευρω και θα χρσιμοποιω αν οχι τα 10/10 ,σιγουρα τα 8/10 ?
Αν και μετα απ'αυτο που διαβασα οτι ο blackheart των 3-5 watt εχει τα 3/4 της εντασης του koch σκεφτομαι μηπως δεν μπορεσω να τον ακουσω ουτε αυτον οπως θα'πρεπε και οτι ισως πρεπει να παρω τελικα τον αλλο blackheart με το 1 watt..
Θα μου πει καποιος,αμα ειναι ετσι γιατι δεν βαζεις ακουστικα ή γιατι δεν παιζεις στο pc ?
Kαι θα του πω,γιατι εγω γουσταρω να κατσω σε μια καρεκλα μπροστα στον ενισχυτη μου,να συνδεσω την κιθαρα μου και να παιξω.Μονο ετσι την βρισκω να παιζω μουσικη.