Όχι φίλε μου, από που το συμπεραίνεις αυτό? Με ποιους ενισχυτές τάξης Α έχεις παίξει? Επιπλέον ο GA15 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΗΣ Α!!!cyclo είπε:λοιπόν... αρχικά... όλοι οι Α class ενισχυτές είναι μουντοί λίγο πολύ.
A όχι, διαφωνώ κάθετα... αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι Class A ή όχι, μόνο με τα tone stack, το πού βρίσκονται στο κύκλωμα, σε τι συχνότητες είναι τοποθετημένα και γενικά την όλη σχεδίαση του κυκλώματος. Συνήθως έχουν τα χαρακτηριστικά πρίμα που "γυαλίζουν" - "τρίζουν", και που έρχονται ακόμη περισσότερο στην επιφάνεια όταν ο ενισχυτής υπεροδηγείται. Eγώ να δεις τι έχω τραβήξει για να τα διώξω από τον Koch... πάντως αρκετοί που έχω παίξει είναι γεγονός ότι δεν τα έχουν.cyclo είπε:λοιπόν... αρχικά... όλοι οι Α class ενισχυτές είναι μουντοί λίγο πολύ.
Σώπα βρε συ, σε πειράζω!bloody_sunday είπε:A όχι, διαφωνώ κάθετα... αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι Class A ή όχι, μόνο με τα tone stack, το πού βρίσκονται στο κύκλωμα, σε τι συχνότητες είναι τοποθετημένα και γενικά την όλη σχεδίαση του κυκλώματος. Συνήθως έχουν τα χαρακτηριστικά πρίμα που "γυαλίζουν" - "τρίζουν", και που έρχονται ακόμη περισσότερο στην επιφάνεια όταν ο ενισχυτής υπεροδηγείται. Eγώ να δεις τι έχω τραβήξει για να τα διώξω από τον Koch... πάντως αρκετοί που έχω παίξει είναι γεγονός ότι δεν τα έχουν.
(Όχι βρε TGL, γιατί να βρίσω;; ;D Μια διαδικτυακή παρέα είμαστε... σόρι αν φάνηκα επιθετικός)
ΩΡΕΣ & ΜΕΡΕΣ μπορει...Η απουσια gain τον καθιστά να λειτουργεί σαν μια καλή βάση για πετάλια distortion μιας και μόνο καθαρά...πόσο μπορεί να παίξει κανείς...
Superfunk μιας και αναφέρθηκες στη συγκεκριμένη καμπίνα (την οποία σκεφτόμουν σοβαράSuperfunk είπε:ΩΡΕΣ & ΜΕΡΕΣ μπορει...Η απουσια gain τον καθιστά να λειτουργεί σαν μια καλή βάση για πετάλια distortion μιας και μόνο καθαρά...πόσο μπορεί να παίξει κανείς...
αν ψαχνεις gain machine λυπαμαι αλλα αγορασες λαθος ενισχυτη
δηλ.μας λες οτι ο ενισχυτης κανει ακριβως οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανει (οτι κανουν δηλ. ολοι οι περιζητητοι single channel amps στον πλανητη) αρα ειναι καλο deal.
με ενα καλο ΜΕΓΑΦΩΝΟ (και οχι "ηχειο" ;D) ο ενισχυτης θα πεταει,με το στοκ φτηνο δεκαρακι του κλαφτα Χαραλαμπε. (ακομα καλυτερα αν του βαλεις ενα 12αρι,αν χωραει,η αν το συνδεσεις με μια καλη 1χ12 καμπινα (σαν την Epiphone valve jr με το eminence)