Hard Rock Διασκευη του ''Μαγική αυλή'' απο Κερινοι και ρει

tasosSG

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους και σε ολες σας...

Στην καινουρια σελιδα του συγκροτηματος που ανεβηκε προσφατα,μεταξυ αλλων εχουμε ανεβασει και μια διασκευη του ''Μαγική αυλή'' των 2002gr..

Ακουστε και περιμενω τα σχολια σας και για αυτο αλλα και για τα υπολοιπα κομματια που υπαρχουν...

http://kerinoi.gr/kerinoi/NEW_ALBUM/Entries/2010/7/6_MAGIKE_AULE.html

Ειναι μια ενδιαφερουσα διασκευη, αλλα προσωπικα μου τα χαλασε λιγο στο κουπλε κ κιθαρα. Μου φανηκε λιγο too much η παραμορφωση :). Αλλα ταιριαζε παρα πολυ στο ρεφραιν ;) και μου αρεσε η φωνη. Ωραια με τσαμπουκα 8)

Επισης μου αρεσε πολυ το κομματι  "Ταξιδι".

Παντα επιτυχιες!! ;D

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...

Χαιρομαι που βρηκες υπερβολικες τις κιθαρες στο κουπλε μιας και αυτος ηταν εξ αρχης ο στοχος!!! ;)

Και παλι σε ευχαριστω...

Μπραβο ρε παιδες!!!!εμενα μου άρεσε πάρα πολυ και γουσταρα...!!!!

Πολύ καλό κομμάτι.Μου άρεσε περισσότερο από το πρωτότυπο!

Πώς γίνεται να το ποστάρουμε στο facebook;

:)

Το βρήκα στο youtube τελικά.

Το κομμάτι είναι πολύ καλό.Θα ακούσω και τα υπόλοιπα καθότι πιστεύω ότι θα είναι εξίσου καλά.Αν μου αρέσει το πρώτο τραγούδι που ακούω από ένα συγκρότημα,μου αρέσουν και τα υπόλοιπα.Είναι πλέον κανόνας!

Μου αρέσει- δεν μου αρέσει 1-0.

Ενδιαφέρουσα άποψη, καλή ενορχήστρωση.

Η φωνή στο κουπλέ ίσως θά 'πρεπε ν' ακουστεί λιγότερο <<παιδική>>. Δηλ. κάτι μου λέει ότι να το λέγατε πιο τσαμπουκοειδώς το κομμάτι θα ήταν>>>>+++.

Η ιδέα είναι καλή αλλά το παρα-βαρύνατε το κομμάτι. Επίσης, κάτι επικο-μέταλ περάσματα δεν του πάνε καθόλου στη φωνή. Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι θα έσκιζε αν του κάνατε μια πιο ελαφριά διασκευή πανκο-μέταλ, ιδίως λόγω του ρεφρέν...

(Edit: Δυστυχώς, βλέπω ακόμα μια μπάντα, με "έξυπνο" και λογοπαιχνιδιάρικο όνομα. Έχει γίνει τόσες φορές που έχει πάψει από καιρό να είναι πρωτότυπο...)

Επειδή το κομμάτι το έχω λειώσει εδω και κάτι δεκαετίες, μπορώ να πω ότι σίγουρα είναι τελείως διαφορετική άποψη από την πρωτότυπη. Αυτό και μόνο το κάνει ενδιαφέρον, συν το ότι είναι καλοπαιγμένο και με ωραία ριφάκια.

Τώρα βέβαια, θα προτιμούσα το συγκεκριμένο κομμάτι να έβγαζε λιγότερη εΐτίλα και να πλησίαζε περισσότερο τον ήχο του 2010, αλλά γνωρίζω ότι άυτό έχει να κάνει σε γενικές γραμμές και με τα μέσα που διαθέτουμε για την παραγωγή.

Τους παλαιολιθικούς χαρτνροκάδες πάντως τους αγγίξατε μπορώ να πω, οπότε και η διασκευή είναι πετυχημένη...

Άντε και τα παραμύθια της γιαγιάς τώρα... :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παλικαρια χιλια μπραβο :)Μου αρεσε παρα πολυ :)Τσαμπουκας και τραγουδια που τα σπανε οπως παντα αλλωστε :DΣας παρακαλουθω απο την αρχη εδω και καμποσα χρονια και εχω να πω ενα μονο: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ :DΜπραβο και παλι :)Μου αρεσε πολυ και η παραγωγη σας.Πολυ σφιχτη.Αν μπορεσεις σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ με λεπτομερειες(που το γραψατε,εξοπλισμος για τις κιθαρες κυριως) :)

metallos είπε:
Αν μπορεσεις σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ με λεπτομερειες(που το γραψατε,εξοπλισμος για τις κιθαρες κυριως) :)
όχι πμ. Να μάθουμε κι εμείς! Προσωπικά ήθελα να ρωτήσω για τα ντραμς...

> το κομμάτι δε μου άρεσε ποτε, δεν ήταν ούτε έγινε του στυλ μου, οπότε και δε σχολιάζω πεισσότερο.

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα σχολια σας ειτε θετικα ειτε αρνητικα..

Να διευκρηνισω οτι στα φωνητικα ειναι ο Βασιλης και οχι ο Ηλιας..

Λοιπον,σχετικα με την παραγωγη.....

Τα τυμπανα ειναι τριγκαρισμενα  απο ενα σετακι Pearl και περασμενα μεσα απο addictive drums με πολυ πολυ ψαξιμο και επεξεργασια...

Το μπασσο ειναι ενα Fender Highway one γραμμενο σε δυο καναλια,το ενα κατευθειαν στο line in και το αλλο με μικροφωνο απο εναν MARSHALL MB4410..

Τωρα για τις κιθαρες πριν σας πω θα ηθελα να ακουσω μαντεψιες αν και νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτειτε ιδιαιτερα..

Τελος να σας πω πως οτι ακουσατε ειναι χωρις τελικη μιξη και mastering ,κατι που θα γινει οταν ολοκληρωθουν ολα τα κομματια του δισκου..

Η παραγωγη εγινε στο K2studio που βρισκεται στον Πειραια.

Πολύ ωραία διασκευή παιδιά. Και η παραγωγή μου άρεσε και φαντάζομαι όταν γίνει και το τελικό mix θα σπείρει. Κι εγώ σας είχα προσέξει από το πρώτο album και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη κυκλοφορία που έχει βγάλει η εν λόγο εταιρεία, για εκείνη την εποχή τουλάχιστον. Ελπίζω να πάει καλά και αυτή η κυκλοφορία και να βρει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Σε ευχαριστουμε πολυ leatherwolf για τα καλα σου λογια..

Να σου διευκρηνισω οτι πλεον εχουμε φυγει απο την Ατλαντις και τα κομματια μας κυκλοφορουν δωρεαν απο τη σελιδα μας...

Τωρα για να πω την αληθεια θα μπορουσε να ειναι randall,peavey η' krank με την αναλογη καμπινα,ομως θα μπορουσε να ειναι και direct(καποιο pod x3,gsp,engl).Bεβαια παιζει να ειπα ακυρα πραγματα οποτε περιμενω :D

Ακουσα παντως και τα υπολοιπα κομματια προσεκτικα(και δυνατα ;D) σημερα το πρωι και τα σπανε.Αντε να κυκλοφορησετε το cd :DΕυχομαι τα καλυτερα :)

Οι κιθαρες φιλε μεταλλε ειναι γραμμενες με Vox Tonelab στο κομματι που ακουσες....

Cd δεν θα κυκλοφορησει αυτη τη φορα στα δισκοπωλεια οπως ειχε γινει με τον πρωτο δισκο...

Αυτη τη φορα θα βρισκεται ο δισκος δωρεαν στη σελιδα μας...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back