- Πόντοι
- 898
Λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδό σου 8)...αλλά είναι η καλύτερη ευχή που μου έδωσαν σήμερα!!! ;Dblue είπε:Μάραθε, να τα εκατοστύσεις ρε μαν
Πέραν του οτι δεν εμπιστεύομε τα βιβλία, η δική μου λέξη είναι σηνθετη και έχει τη ρίζα της στη λατινική ευχή centum erectii που λέγεται ap;o toyw eidikouw πως απήφθηναι (<- το σκότωσα?) η Κλεοπάτρα στα 36α γενέθλια του Ιουλίου Καίσαρα. Βλέπουμε και κανα ντοκιμαντέρ που και που φίλος αντμινyameth είπε:εκατοστίζω [ekatostízo] & κατοστίζω [katostízo] Ρ2.1α : (οικ.) αυξάνω το πλήθος πραγμάτων που έχω ως τον αριθμό εκατό, συνήθ. στην ευχετική έκφραση: να τα εκατοστίσεις / εκατοστίσει, να τα κάνεις / κάνει εκατό ή γενικώς πάρα πολλά· ΣYN έκφρ. να τα χιλιάσεις: α. (για τα χρόνια ζωής) να ζήσεις χρόνια πολλά, ως τα βαθιά γεράματα. β. (για πράγματα): Δικά σου είναι τα πρόβατα; άντε, να τα εκατοστίσεις.
[εκατοστ(ή) -ίζω· αποβ. του αρχικού άτ. φων.]
Ref. http://www.greek-language.gr
εσυ δεν εισαι μεγαλυτερος ??yameth είπε:Είδες γέροντα... μακάρι να αποκτήσω κι εγώ την σοφία που απέκτησες με τόσα χρόνια εμπειρίας...
Είναι...αλλά αυτός βάφει τα μ(υ)αλλά του ;D ;Dmessalion είπε:εσυ δεν εισαι μεγαλυτερος ??![]()
![]()
οποιος εχει............τ(κ)α βαφεις !!!!!marathon είπε:Είναι...αλλά αυτός βάφει τα μ(υ)αλλά του ;D ;D
ΜΗbluezlick είπε:καιρος ειναι να μαθεις να παιζεις κιολας.... ;D![]()
Καλόοοοοο....πές μου τώρα και το άλλο με τον Τότο ;D ;Dbluezlick είπε:ελπιζω μεγαλωνοντας(και αλλο) να βαλεις μυαλο και να καταλαβεις οτι τα ξυλα κανουν ολη την δουλεια! χαχαχαχα
είναι γεγονός...σκέφτομαι να αρχίσω φυσαρμόνικα!!!καιρος ειναι να μαθεις να παιζεις κιολας....
Να είναι... Midi !!!marathon είπε:...σκέφτομαι να αρχίσω φυσαρμόνικα!!!![]()
Προφανώς...τη θές κουρδισμένη ή ξεκούρδιστη? ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Να είναι... Midi !!!
Μην ανησυχείς. Εγώ θα σου την κουρδίσω.Όλα τα πιάνεις ;Dmarathon είπε:Προφανώς...τη θές κουρδισμένη ή ξεκούρδιστη? ;D ;D