Happy Birthday Marathon

Χρόνια πολλά και καλά.

Happy_birthday_Animated.gif

blue είπε:
Μάραθε, να τα εκατοστύσεις ρε μαν
Λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδό σου 8)...αλλά είναι η καλύτερη ευχή που μου έδωσαν σήμερα!!! ;D

Μα μόνο για εκατό ρε φίλος;.. για αυτό είπα μην είναι ορθογραφική παρεξήγηση.

yameth είπε:
εκατοστίζω [ekatostízo] & κατοστίζω [katostízo] Ρ2.1α : (οικ.) αυξάνω το πλήθος πραγμάτων που έχω ως τον αριθμό εκατό, συνήθ. στην ευχετική έκφραση: να τα εκατοστίσεις / εκατοστίσει, να τα κάνεις / κάνει εκατό ή γενικώς πάρα πολλά· ΣYN έκφρ. να τα χιλιάσεις: α. (για τα χρόνια ζωής) να ζήσεις χρόνια πολλά, ως τα βαθιά γεράματα. β. (για πράγματα): Δικά σου είναι τα πρόβατα; άντε, να τα εκατοστίσεις.

[εκατοστ(ή) -ίζω· αποβ. του αρχικού άτ. φων.]

Ref. http://www.greek-language.gr
Πέραν του οτι δεν εμπιστεύομε τα βιβλία, η δική μου λέξη είναι σηνθετη και έχει τη ρίζα της στη λατινική ευχή centum erectii που λέγεται ap;o toyw eidikouw πως απήφθηναι (<- το σκότωσα?)  η Κλεοπάτρα στα 36α γενέθλια του Ιουλίου Καίσαρα. Βλέπουμε και κανα ντοκιμαντέρ που και που φίλος αντμιν ;)

ΥΓ. Α, να : ο κακογερασμένος το έπιασε ;D

@marathon : Κι εγω λυπάμαι για το επίπεδο μου ρε γμτ, αλλά δεν μπορώ να με απομονώσω επειδή είμαι αίμα μου :D ;D ;D

Πολύχρονος ,γεμάτος υγεία και ευτυχία ,όλα τα άλλα είναι σαχλά σαν τα σαχόφωνά σου ;D ,οπότε με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να τα απολαμβάνεις  ;)

yameth είπε:
Είδες γέροντα... μακάρι να αποκτήσω κι εγώ την σοφία που απέκτησες με τόσα χρόνια εμπειρίας...
εσυ δεν εισαι μεγαλυτερος ??  :P :P

Χρονια σου Πολλα και αλλα τοσα και περισσοτερα

που ειναι η πιτσα ?

Happy Birthday Mr. President

χρονια σου πολλα καλα γεματα υγεια και ομορφες στιγμες!

ελπιζω μεγαλωνοντας(και αλλο) να βαλεις μυαλο και να καταλαβεις οτι τα ξυλα κανουν ολη την δουλεια! χαχαχαχα

ααααααα!!!!!

καιρος ειναι να μαθεις να παιζεις κιολας....  ;D :P

bluezlick είπε:
καιρος ειναι να μαθεις να παιζεις κιολας....  ;D :P
ΜΗ  :o ΟΧΙ  :o

Τουλάχιστον όχι πριν το live.

Τα διαμάντια μου αρέσουν ακατέργαστα.

bluezlick είπε:
ελπιζω μεγαλωνοντας(και αλλο) να βαλεις μυαλο και να καταλαβεις οτι τα ξυλα κανουν ολη την δουλεια! χαχαχαχα
Καλόοοοοο....πές μου τώρα και το άλλο με τον Τότο ;D ;D

καιρος ειναι να μαθεις να παιζεις κιολας....
είναι γεγονός...σκέφτομαι να αρχίσω φυσαρμόνικα!!! ;)

Χρόνια πολλά αγαπητέ μου φίλε.

Κλείνε όσα χρόνια θέλεις! Ζήσε όσα χρόνια θέλεις.Υγεία να έχεις και ...την αγάπη μου την έχεις.

Χρόνια Πολλά!

Να ζησεις μαραθονούλι και χρόνια πολλά <---check

μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά. <---check

Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως <---check

και όλοι να λένε: "Να!!! Ένας σοφός" <---check

Με λίγα λόγια, μεγάλος είσαι, άσπρα μαλλιά έχεις, στο forum  βοηθάς και μόλις σε είπαμε και σοφό.

Άντε. Mission accomplished - τώρα ξάπλωσε και περίμενε.  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back