- Πόντοι
- 2,148
no talking λεει ο άνθρωπαςΠάλι αυτός μπροστά μου?? Ο τύπος είναι η ενσάρκωση του "ύπνου".? Τις προάλλες έβλεπα ένα 35λεπτο "review" που έκανε στο Hammond XK4, και κόντεψα να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο του pc.Προβολή συνημμένου 41495
35 λεπτά βίντεο εκ των οποίων τα 30 ήταν ομιλία. Έ-λ-ε-ο-ς!Προβολή συνημμένου 41496
Θα τσεκάρω όμως αργότερα το παραπάνω βίντεο, ελπίζω να μη μου σπάσει τα νεύρα...?
Btw, με γειά το νέο avatar Dim.Προβολή συνημμένου 41497
Τώρα θα στην πέσουν οι κιθαρίστες...?το άβαταρ το αλλάξαμε. Ενοχλεί λεει. Είναι κόκκινο πανί...
ρε φίλε, εσύ τα έχεις δει όλα....Ένα ποτ-πουρί λοιπόν από παλιότερα του βίντεο με διάφορα organs. Μόνο συγκριτικό δεν το λες βέβαια, αλλά πέρα από αυτό, ήταν -όπως το περίμενα- απίστευτα βαρετό. Άντεξα ως το 18ο λεπτό, μετά έφαγε σούτο και έβαλα να ακούσω ένα άλμπουμ του μεγάλου Stanley Turrentine.Προβολή συνημμένου 41503
Δεν είναι θέμα τι έχω δει, απλά ο συγκεκριμένος είναι βαρετός. Τσέκαρε μερικά βίντεο του ακόμα και θα το διαπιστώσεις κι εσύ.ρε φίλε, εσύ τα έχεις δει όλα....
ναι βασικά μιλάει πολύ, αλλά δεν έβαλα εκείναΔεν είναι θέμα τι έχω δει, απλά ο συγκεκριμένος είναι βαρετός. Τσέκαρε μερικά βίντεο του ακόμα και θα το διαπιστώσεις κι εσύ.