Πόσα διαθέτεις;ontheflow είπε:Χρησιμοποιώ τον halion sampler και ψάχνω sample για hip-hop beats κλπ, υπάρχει καμία πηγή που να μπορώ να κατεβάσω sample για τον sampler???
Υπάρχουν πολλά sites, άλλα όμορφα, άλλα άσχημα, άλλα φθηνά, άλλα ακριβά... Τα πάντα είναι θέμα γούστου και καλής διάθεσης. Πρέπει να αντιστεκόμαστε στη λογοκρισία νομίζω.ontheflow είπε:Χμμ… φαντάζομε δεν υπάρχουν free site με samples… :-\
Άρα πρέπει να περιμένω να μαζέψω κάτι της αν και όλα είναι για πάρτι μου και όχι για εμπορικό σκοπό… ;D
Ναι, δίκηο έχεις.ontheflow είπε:Θα προτιμούσα κάτι free πάντως από την στιγμή που αυτό που κάνω είναι για την πάρτη μου…
Αν πιο μετά στρεφόμουνα σε πιο επαγγελματικό επίπεδο προς την δισκογραφία σίγουρα θα επενδούσα και λεφτά σε αυτό.![]()
Την Χρυσοπηγή στο Αιτωλικό την ξέρειςontheflow είπε:υπάρχει καμία πηγή που να μπορώ να κατεβάσω sample για τον sampler???
Το έψαξα γένηκα αυτό αλλά δεν βρίσκω άκρη δεν ξέρω πιο από όλα μου κάνει…μπερδεμένα τα πράγματα…Costas_SD είπε:πλακα πλακα υπαρχουνε και σελιδες με free υλικο αρκετο...στο google κατι θα βγαλει