- Πόντοι
- 18
Οποιοδήποτε σχόλιο για την παραγωγή αλλά και για την σύνθεση καλοδεχούμενο..
Είχατε την ατυχία πρώτα να διαβάσω το σχόλιο του npap και μετά να ακούσω το κομμάτι.npap είπε:η σύνθεση μου άρεσε (αν και η γνώμη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθότι τα ακούσματα μου δεν είναι και πολύ κοντά στο είδος)...
τώρα την παραγωγή την βρήκα κάπως "αλλόκοτη"...
με παρέπεμψε σε έναν δρόμο με 2 πολυκατοικίες και μια μονοκατοικία από ελενιτ στην μέση... ;D
"έβλεπα" στο μπαλκόνι του τρίτου των πολυκατοικιών, δυο κιθαρίστες εκατέρωθεν να έχουν βγάλει τους ενισχυτές τους και να τα χώνουν άγρια από δεξιά και αριστερά, καθώς μάλλον είχαν τσακωθεί για γκόμενες με τον ντράμερ και τον μπασίστα, που έπαιζαν στον πίσω κήπο της μονοκατοικίας (με τα ντραμς στημένα πίσω από έναν φοίνικα που τους πρόσθετε ένα περίεργο modulation effect)... όσο για τον (ενδιαφέροντα στ αυτιά μου) τραγουδιστή, ήταν πάνω στην ταράτσα της μονοκατοικίας φωνάζοντας προσπαθώντας να τα "φτιάξει" στους υπόλοιπους (πρώτα η μπάντα και μετά οι groupies)... 8) ;D
αν αυτή η εικόνα είναι "άποψη" και την επιδίωξες, μπράβο... αν όχι η παραγωγή θέλει (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα), επαναπροσέγγιση εκ βάθρων...