H Θεσσαλονικη Πρωτοπορα ακομα μια φορα, ΣΕ ΛΕΩ!

harilatron είπε:
Για τα πιο νέα μέλη, μα συμπληρώσω:

3. O σολιστ με το κουδούνι, είναι ο φίλτατος elavd. 
Θα προτιμούσα για λόγους ανωνυμίας, αλλά και μετριοφροσύνης, να μην είχε αναφερθεί αυτό...

harilatron είπε:
Για τα πιο νέα μέλη, μα συμπληρώσω:

3. O σολιστ με το κουδούνι, είναι ο φίλτατος elavd. 

(  ;D :P )
Όχι ρε είναι ο ξάδερφος που του μοιάζει! Αυτός που μερικές φορές γράφει και στο noiz

Ελαβντου, νομίζω ότι ξέρεις τι οφείλεις να κάνεις τώρα, που σε καταλάβαμε, έτσι;

Παρατάς κιθάρες και τέτοια, ασχολείσαι επαγγελματικά με την κουδούνα, μια και τα πας τόσο καλά, και χαρίζεις την 335 σε όποιον ποστάρει δεύτερος μετά από σένα.... ;D

ε;

fleamail είπε:
....

Όχι ρε είναι ο ξάδερφος που του μοιάζει! Αυτός που μερικές φορές γράφει και στο noiz
Όχι όχι.... αυτός είναι. Τον έχω δει που το κουρδίζει. Τις προάλλες "στο τσακ" τον πρόλαβα να μην ανοίξει thread:

"Κουδούνι: Θέλω περισσότερες από μία νότες. Μπορώ?"

Αλήθεια, μιας και πιάσαμε την κουβέντα, ποιο από τα 2 πιστεύετε ότι θα μου δώσει τις πιο "καμπανιστές" νότες?

http://www.thomann.de/gr/studio_49_kti4.htm

http://www.thomann.de/gr/studio_49_kti3_konzerttriangel.htm

Παίζω ΚΥΡΙΩΣ κάλαντα της Καππαδοκίας, αλλά ταυτόχρονα παίζω μέ ένα καινούριο πειραματικό σχήμα διασκευές σε Ινδονησιακούς ύμνους με κέλτικο ύφος...

Ψάχνω όπως καταλαβαίνετε για ένα all-around τρίγωνο...

Εγώ πάντως θα προτιμούσα λίγο παραπάνω sustain στο κουδούνι.Είναι και οι άριες με τους άριους απο πίσω και μου σβήνει γρήγορα.Κρίμα και είναι καλή παραγωγή ναούμ.

Σε γενικές γραμμές για μπουγάτσα με τυρί καλά τα πάτε.........Ο μαέστρος κάνει κάτι κορυφές λάθος ναούμ.....να προσέχει λίγο με τα ξυλαράκια που κρατάει.

Σημασία έχει που διάλεξες τα studio 49 που είναι φτιαγμένα απο αληθηνό,πλεκτό,μπορδοκοκκινο χαλκό σε ασημί χρώμα.Η διαφορά τους είναι στο KTI.Το οποίο είναι συντομογραφία απο το κτύπημα γραμμένο απο ανορθόδοξο δανό.Το ένα έχει 3 αρμονικές και το άλλο 4 όπως δηλώνει το KTI.Επίσης κάνουν και για κονσέρτο όπως τονίζει και δεν είναι μόνο για δρόμο.Έτσι κερδίζεις παραπάνω και εσύ.Αυτά μέχρι νεοτέρας λόγω πρόσθεσης στοιχείων.

Ηλία άσε τα τρίγωνα... Δεν είσαι εσύ για τέτοια... Είσαι jazzίστας εσύ αγόρι μου.

Δες ποιά θα είναι η επόμενη αγορά σου όταν θα σε πιάσει GAS:

geros1.jpg

geroi1.jpg

Υπερvintage, κουρδισμένα, με γεμάτο και πληθωρικό ήχο και εννοείται κουρδισμένα! ;)

;D ;D ;D :-X :P

elavd είπε:
Ηλία άσε τα τρίγωνα... Δεν είσαι εσύ για τέτοια... Είσαι jazzίστας εσύ αγόρι μου.
Jazz-ίστας του κ...ου είμαι...

Δες εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=154624.new#new
Μη σε παίρνει από κάτω!

Πιες ένα ...

jack-daniels.jpg

να χαλαρώσεις και αύριο το πρωί το ξανασκέφτεσαι! Σε θέλω δυνατό, έχεις να κερδίσεις blue και antouan!

Θεσσαλονίκη μου...γλυκιά μου φτωχομάνα..εσύ που Βγάζεις τα καλύτερα παιδιά!!!  8) 8) 8)

Aν και έχω (δυστυχώς) μικρή σχέση με την Σαλόνικα, αν διέκρινα καλά κάποιες φάτσες, αρκετοί από αυτούς είναι οργανωμένοι (και πολύ δραστήριοι) σε μια κολλεκτίβα. Ωραίοι!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back