- Πόντοι
- 38
george956 είπε:Μη μασας σε προβοκατορικες ερωτησεις, ειναι γνωστο σε ολους οτι το κσυλο δεν επηρεαζει τον ηχο μιας ηλεκτρικης κιθαρας ;D
(την αναψα![]()
Την έσβησα... ;D 8)
george956 είπε:Μη μασας σε προβοκατορικες ερωτησεις, ειναι γνωστο σε ολους οτι το κσυλο δεν επηρεαζει τον ηχο μιας ηλεκτρικης κιθαρας ;D
(την αναψα![]()
Ποτέ δεν είναι αργά.HellFire είπε:Μάλλον εκεί έπρεπε να είχα δημοσιεύσει αυτήν την κατασκευή, φαντάζομαι είναι αργά να μεταφερθεί τώρα εκεί.
Πολύ όμορφη κιθάρα Κώστα.audiokostas είπε:Ποτέ δεν είναι αργά.
Telecaster με μαόνι/καπάκι και δύο διπλούς (εκ των οποίων ο ένας pearly gates....)
Κάπου το έχω ξαναδεί (και αγοράσει ;D) αυτό και από τη Fender....
![]()
Φαίνεται πολύ ωραία hellfire. Προχώρα και παρακολουθούμε
Σε ευχαριστώ. Και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη. Είναι με λεπτό μπράτσο όμως (για καλούς και γρήγορους κιθαρίστες) και δεν με πολυ-βολεύει. Και είναι και set neck.......HellFire είπε:Πολύ όμορφη κιθάρα Κώστα.
Στο neck είναι ο Seymour Duncan SH-1N RP '59 αντεστραμμένος (reverse polarity).Ο άλλος μαγνήτης ποιος Seymour Duncan είναι?
audiokostas είπε:Ποτέ δεν είναι αργά.
Telecaster με μαόνι/καπάκι και δύο διπλούς (εκ των οποίων ο ένας pearly gates....)
Κάπου το έχω ξαναδεί (και αγοράσει ;D) αυτό και από τη Fender....
![]()
Φαίνεται πολύ ωραία hellfire. Προχώρα και παρακολουθούμε
Ξέρω την G&L ASAT Classic Bluesboy Spalted Maple αλλά δεν είναι ΗΗ.odis13 είπε:Και η G&L εβγαζε ενα πολυ ωραιο spalt μοντελο, σχεδον ιδιο με την custom HH.
Ναι, η Classic Bluseboy εχει κλασσικη τελε γεφυρα & μαγνητη και βγαινει με spalted.audiokostas είπε:Ξέρω την G&L ASAT Classic Bluesboy Spalted Maple αλλά δεν είναι ΗΗ.
Μα δεν προσβάλλεις κανέναν καθότι α) είναι θέμα γούστου και β) έχεις απόλυτο δίκιο. ;DHellFire είπε:Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτή με το spalt top, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.
Δεν το ξέρω αυτό Κώστα, ελπίζω κάποιος άλλος μέσα από το forum να μας διαφωτίσει.audiokostas είπε:Μα δεν προσβάλλεις κανέναν καθότι α) είναι θέμα γούστου και β) έχεις απόλυτο δίκιο. ;D
Αν δεν κάνω λάθος, εσείς οι φτιαχτομόνοσου ξέρετε καλύτερα, το καπάκι με spalted (πέρα από ομορφότερο/εντυπωσιακότερο ;D) έχω την εντύπωση ότι δουλεύεται και πιο δύσκολα από τα flamed/curly.