- Πόντοι
- 898
Eδώ διακαιώνεται ο Superfunk που λέει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του ήχου επηρεάζεται από τον ενισχυτή ο οποίος δεν άλλαζε (πλην του τελευταίου συγκριτικού στον Marshall)elavd είπε:Σε ευχαριστώ πολύ Αργύρη για τα clips!
Ήταν όντως διαφωτιστικά!
Οι διαφορές υπήρχαν αλλά έχω την εξής απορία: πόσοι από εμάς θα αναγνώριζαν με τι κιθάρα παίζει ο κιθαρίστας στην μπάντα αν δε τον βλέπανε;
Εννοώ ότι οι διαφορές δεν ήταν και ΤΟΣΟ μεγάλες ώστε να είναι απολύτως ευδιάκριτα τα ηχοχρώματα της κάθε κιθάρας, με αποτέλεσμα στη μίξη να χάνονται...
Είναι η ιδέα μου; Μήπως κουφάθηκα;
Eγω πώς τα άκουσα : Μπορούσες να ξεχωρίζεις τι είναι τι από την απώλεια πρίμων στις μπάσες και είναι κάπως λογικό. αλλά νομίζω ότι πρώτον η Gretsch δε χάνει το twang της ειδικά στις συγχορδίες μου φάνηκε ο ήχος σχεδόν vocal ,σα να μασάει chewey με την καλή όμως έννοια. Επειτα η cabro είναι σαν κάτι μεταξύ των δύο με το πόδι πιο γερά στην τέλε μεριά. Αν θες να πάει πιο πολύ στη Gretch (που η γρετς ειναι παντρεμα fender gibson ούτως η άλλως σε ενα βαθμο) τότε φτιαχνεις μια cabronita thinline με bigbsy και T-Armonds του TV Jones ή Magnatrons βεβαιως βεβαιως. Ως λάτρης του Setzer εγώ στο πρότζεκτ που ετοιμάζω (Cabronita thinline με bigsby) θα βάλω TV Jones Classics....
Εννοείται όταν θα είναι έτοιμο θα το παρουσιάσω στο forum.
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μόνο η Gretsch μαλκόμιασε πειστικά όταν άνοιξα τον Marshall 2061x στο 8....