Εντάξει το άσπρο της πάει πιο πολύ αλλά δεν είναι και εντελώς αηδίαοχι ρε ΑΗΔΙΑ θα ητανε!!ρε μανια με τα μαυρα..
8O :lol: :lol:
Τότε γιατί δε μου αρέσουν και τα "τσαρούχια" headstocks τόσο???(θα φταιει μαλλον οτι γενηθηκες στα 70s) :lol:
μία χαζή ερώτηση !!!όσο αφορά της κιθάρες ' date=' μιλάμε για USA ? ή για άλλης χώρας κατασκευής ? μου φαίνονται πού φθηνές για usa ιδίως η mustang . Τις πληροφορίες των τιμών τις πήρα απο τον θωμά λάθος ?[/quote']
Η σειρά classic είναι made in mexico :wink:
Και καλά έκανες όσον αφορά στις τιμές... :wink:
Ηλία, εννοείται ότι το άσπρο είναι μακράν ωραιότερο... :wink: (στα μάτια μου τουλάστιχον... :lol
ΥΓ: Τί είναι τα τσατούχια?... (εγώ βλέπεις είμαι το '80 γεννημένος... :lol![]()
ΥΓ: Τί είναι τα τσατούχια?... (εγώ βλέπεις είμαι το '80 γεννημένος... :lol![]()
:lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol:ΥΓ: Τί είναι τα τσατούχια?... (εγώ βλέπεις είμαι το '80 γεννημένος... :lol![]()
Ρε ξεκόλλα!!! Το Τ με το R είναι δίπλα στο πληκτρολόγιο!!! Μου ξέφυγε ένα γραμματάκι, πώς κάνεις έτσι!!! :lol: :lol:Αλλά μπορώ να πω ότι είμαι κι εγώ φαν των "τσαρουχιών - τσατουχιών" headstock!
Ε ναι ρε σεις...Αν είναι να πέσεις τόσο χαμηλά ώστε να ψωνίσεις Strat' date=' βάλε το φαρδύ headstock τουλάχιστον...Αντρικά πράματα
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κοιτάξτε τώρα την απάντηση του elavd...
Ρε ξεκόλλα!!! Το Τ με το R είναι δίπλα στο πληκτρολόγιο!!! Μου ξέφυγε ένα γραμματάκι' date=' πώς κάνεις έτσι!!! :lol: :lol:[/quote']Αλλά μπορώ να πω ότι είμαι κι εγώ φαν των "τσαρουχιών - τσατουχιών" headstock!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε συ δεν το είπα για να στην πω, απλά όντως κατάλαβα ότι το λέτε έτσι!!!(δε λέω ότι εδώ το λέμε σωστά)...Πλάκα έχει πάντως!
ΥΓ.: Το σκίσαμε το thread πάλι...
Μπα δεν θα έδινα ξανά λεφτά για μεξικάνικο όργανο!Έχει δει κανείς την Baja tele από κοντά? Αν ναι τότε ας μας πει δυο λόγια...
Έχει φοβερό ενδιαφέρον το όργανο σύμφωνα με τα specs γιατί συνδυάζει ευελιξία αλλά και classic tele χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μοντέρνα...Φαίνεται για dream-tele...(εκτός κι αν φυσικά κάποιοι θέλουν τελείως vintage specs...)
Και ειδικά όταν μιλάμε για τόσα...