Guitar Summit 2024

Ωραία όλα αυτά που παρουσιάζουν, αλλά έχω μια απορία: Οι κιθαράδες έχουν κάποια σίγουρη πληροφορία ότι θα αρχίσουν να μας φυτρώνουν έξτρα δάκτυλα; Πόση οκτάχορδη να αντέξουμε... ? 

Τόση ενέργεια από μπόμπες στην Ουκρανία και πόση άλλη εκεί στην Ανατολική Μεσόγειο, αν δεν μας φυτρώσει κάτι θα είναι το παράξενο.

Στα εντός θέματος , αυτό το 8χ12 τέρας ποιος θα το πάρει και γιατί.

Είναι λίγο αστείο πάντως το πως ο χώρος του μοντέρνου καινοτόμου μεταλλοκίθαρου έχει καταντήσει πιο στερεοτυπικός και απο το vintage Tele reissue market, αν δεν έχεις 7αρι/8αρι μοντέλο με fanned frets και Fishman μαγνήτες πας για το εκτελεστικό απόσπασμα ?

Ο Zuta με τα κονσολικα light-up κουμπιά πάντως αν και δεν είναι του γούστου μου παίρνει ενα βραβείο πρωτότυπου design, εύγε.

image.png

Είναι λίγο αστείο πάντως το πως ο χώρος του μοντέρνου καινοτόμου μεταλλοκίθαρου έχει καταντήσει πιο στερεοτυπικός και απο το vintage Tele reissue market, αν δεν έχεις 7αρι/8αρι μοντέλο με fanned frets και Fishman μαγνήτες πας για το εκτελεστικό απόσπασμα ?
Αυτές τις μπουρδάρες βλέπω, που για να παίξεις με αυτά τα κούτσουρα θες περισσότερα χέρια και απ' τη θεά Κάλι και με κόβω στα γεράματα να είμαι ένα βήμα πριν την ένταξη στη σέχτα των tele οπαδών... ?

Αυτές τις μπουρδάρες βλέπω, που για να παίξεις με αυτά τα κούτσουρα θες περισσότερα χέρια και απ' τη θεά Κάλι και με κόβω στα γεράματα να είμαι ένα βήμα πριν την ένταξη στη σέχτα των tele οπαδών... ?
Έλα να σε μυήσουμε 

Αλλά μη σε δω μεθαύριο να εκδίδεις κανα τέτοιο

Προβολή συνημμένου 38670

Clopyright @npap

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι λίγο αστείο πάντως το πως ο χώρος του μοντέρνου καινοτόμου μεταλλοκίθαρου νέρντουλα που παίζει D&D έχει καταντήσει πιο στερεοτυπικός και απο το vintage Tele reissue market, αν δεν έχεις 7αρι/8αρι μοντέλο με fanned frets και Fishman μαγνήτες πας για το εκτελεστικό απόσπασμα ?
Corrected ???

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back