Guitar service? (άλλη μια φορά...)

nemo

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια χαρά παιδιά! Το ξέρω πως αυτό θα φανεί κάπως σαν διαφημηστική καμπάνια αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε καλό μαγαζι ή εργαστήρι στην Αθήνα για σέρβις ηλ. και ηλεκτρακ. κιθάρας??? Μιλάμε για πρώτο σέρβις φυσικά και μετά απο 3 χρόνια (Υikes!!! Μου θυμίζω Yngwie και δε μ'αρέσει...) αγοράς των κιθάρων... Υπ'όψην δεν κοιτάω για τιμές αλλά για ποιότητα!

Thanx for the help!!!!

-Nemo :twisted:

¶σχετο με αυτό που ρωτάς... αλλά αυτό το Avatar μου θυμίζει...Terumi!

¶σχετο με αυτό που ρωτάς... αλλά αυτό το Avatar μου θυμίζει...Terumi!
Πράγματι... προτείνω (ως ένδειξη σεβασμού στο παλαιότερο μέλος, Terumi) να αλλάξεις το άβαταρ, αγαπητέ/ή nemo. :wink:

Ναι εντάξει με το avatar αλλά με το service τι γίνεται??? Ή μήπως δεν υπάρχει καλό service στην Αθήνα?

Υπομονή.. οι απαντήσεις έρχονται... μερικά εκλεκτά μέλη και γνώστες του ζητήματος συνδέονται κυρίως τα πρωινά. :)

Ξερω το Τζιμη στη Χ. Τρικουπη που κανει πολυ καλη δουλεια. Εχω δοκιμασει τη δουλεια του και ειναι αριστη. Αλλα σιγουρα θα υπαρχουν αρκετοι. Εχω επισης και το τηλεφωνο ενος γνωστου που ασχολειτε με το αθλημα δεν εχω ομως γνωμη για αυτον.

Ο Τζίμης είναι όντως καλός μάστορας...αρκεί να μην πέσεις στην ανάγκη του μέσα στις γιορτές-όχι ότι προσέχει λιγότερο τη δουλειά του, απλά δεν χωράς να σταθείς από το κιθαρομάνι που...πάντοτε επείγει και υπάρχει αργοπορία.

Το Rockpile (Πήτερ) στην Χαρ.Τρικούπη, μεταξύ Ακαδημίας και Σόλωνος.

+ άπειρο Superfunk!

πλέον ρύθμισμα μόνο σπίτι! και το αποτέλεσμα 100% όπως θές! 8) 8)

σε άκουσα και εδώ και τρεις βδομάδες έκανα οικονομία σε βενζίνη - ταλαιπωρία στο κουβάλημα κιθάρας απίτι -μαγαζι -κεντρο -μαγαζί -σπίτι και πάνω από όλα έφυγαν κάποιες παράξενες "φοβίες" ότι κάτι δεν θα κάνω καλά :lol: :lol: από τότε ρυθμίζω και τις 6 κούκλες κανονικότατα, ακόμα και αν είναι λίγο πιο "προχωρημένη" δουλίτσα με διάβασμα και εφαρμογή κατόπιν :wink:

Κι εγώ τα κατάφερα να σετάρω την κιθάρα διαβάζοντας το άρθρο του Superfunk, παρόλο που τα χέρια μου δεν πολυ-πιάνουν...

Το μόνο που δεν μπορείς (επειδή προφανώς δεν έχεις τις κατάλληλες λίμες) είναι το να κόψεις σωστά τα αυλάκια στο nut για να μην έχεις πρόβλημα στο ξεκούρδισμα.

Για αυτό θα πρότεινα αν είναι το ...παρθενικό setup της κιθάρας σου, να την πας σε έναν από τους παραπάνω (ή και στον Καγμακη) και από εκεί και πέρα, αφού θα σου κόψει σωστά το nut, κάθε φορά που θα θες setup, θα διαβάζεις το ...Ευαγγέλιο του Superfunk! :lol:

Ευλογησον τεκνο μου! :lol:

photo.php

Παιδιά ευχαριστό με βοηθήσατε ταμάλα!!!! 8O superfunk τον οδηγό τον εκτύπωσα και τον έβαλα πάνω στη πόρτα μου να τον έχω σε άμεση πρόσβαση! See ya!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back