για αυτο το θεωρεις απαραδεκτο :wink:ΟΚ δεν έχω ακούσει κ πολύ ακριβά μπουτίκ πεταλια
και στις δυο περιπτωσεις ομως θα ετρωγες ξυλο αν πηγαινες με το guitar rigAπλα για καθε υφος χρειαζεται και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ηχος π.χ. οπως ακριβως θα ετρωγες ξυλο αν πηγαινες σε μια audition των OASIS με μια Ibanez με Floyd Rose η μια PRS Flame top & εναν Boogie Triaxis το ιδιο ξυλο θα ετρωγες αν πηγαινες να παιξεις στους Judas Priest με μια Gretsch με De Armonds & εναν ενισχυτη Standel :lol:
Αφου τα παντα ειναι θεμα γουστου και παντα εχουν σα βαση την ΜΟΥΣΙΚΗ που ακουει ο καθενας.
Αφου τα παντα ειναι θεμα γουστου και παντα εχουν σα βαση την ΜΟΥΣΙΚΗ που ακουει ο καθενας.
sorry superfunk που θα σε διορθωσω παρα το νεαρο της ηλικιας μου αλλα η μουσικη ΔΕΝ διαχωριζεται.
η μουσικη αποδιδεται με τις ιδιες νοτες ειτε ειναι blues' date=' ειτε jazz, ειτε dance, ειτε κλασικη... :wink:
(πολυ στην φιλοσοφια το εριξα,ε? ) :lol:[/quote']
ποιος μιλησε για νοτες ? 8O
Για ηχους μιλησα
και καθε ειδος μουσικης απαιτει θες δεν θες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ηχο κιθαρας :wink:
και βεβαια διαφορετικη ΑΝΤΙΛΗΨΗ, διαφορετικο ΤΡΟΠΟ & διαφορετικη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ παιξιματος :wink:
και στις δυο περιπτωσεις ομως θα ετρωγες ξυλο αν πηγαινες με το guitar rigAπλα για καθε υφος χρειαζεται και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ηχος π.χ. οπως ακριβως θα ετρωγες ξυλο αν πηγαινες σε μια audition των OASIS με μια Ibanez με Floyd Rose η μια PRS Flame top & εναν Boogie Triaxis το ιδιο ξυλο θα ετρωγες αν πηγαινες να παιξεις στους Judas Priest με μια Gretsch με De Armonds & εναν ενισχυτη Standel :lol:![]()
:twisted:
χαχαχαχαχαχαχα....πολυ γελιο :lol: .(δεν κοροιδευω το guitar rig' date=' απλα μου φανηκε αστειο)
[/quote']
Τον τρομοκρατήσατε τον άνθρωπο ρε παιδιά με τα GR και τις λάμπες σας!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η N.I αλλα υποστιριζει παντως!!!Whitenoise το χαβα σου εσυ :!: :lol: :roll:
Φαινεται οτι ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το Guitar Rig ειναι φτιαγμενο για ηχογραφηση! :lol:
Συμφωνω και επαυξανω την πρωτη σκεψη!!!! και ακουστε λιγο το παρακατω link πως καποιος με 3 χορδες σε μια παλια κιθαρα και ενα μικρο ενισχυτη μπορει να ΠΑΙΞΕΙ πραγματικα!Πρώτη σκέψη:
Αν αντί να ψάχναμε τον ήχο στα μηχανήματα, στα προγράμματα, στις κιθάρες, στα πετάλια και στα καλώδια και δεν ξέρω εγώ που, παίζαμε μερικές ώρες παραπάνω ο καθένας αυτή η χώρα θα είχε γεμίσει κιθαρισταράδες. [Αυτοκριτική η πρώτη σκέψη].
Δεύτερη σκέψη:
Solid State vs Tube
Όντως η πιο ορθή σύγκριση [για να καταλάβει κανείς τι παίζει] είναι να ακούσει clips σε ποιότητα 160Kbps και άνω τόσο από το Guitar Rig όσο και από ένα tube ενισχυτή. Χωρίς περαιτέρω επεξεργασία μετά την ηχογράφηση. Με lo-fi mode θα διακινδυνεύσω μια εκτίμηση πως στο Time Well Wasted [χμ... ωραίος ο τίτλος - με άρεσε και το ύφος του κομματιού btw] χρησιμοποιείς αποκλειστικά Guitar Rig.
Ε καλα......μην παίρνεις και όρκο.......αφου μόνος σου το λες, εξαρταται τι παίζεις.....πολλα κλασσικά γκαζια που ηχογραφηκαν ήταν μόνο το γκάζι του amp.....εγω πάντως το γκάζι του rockerverb δεν το αλλάζω ...........οταν με το καλο ακουσεις σε βλεπω να πετας ολους τους δικαναλους ενισχυτες σου απο το παραθυρο :!: :lol:
Aπό όλες τις αγγλικούρες της γνωστής ξενομανίας, αυτή είναι ίσως η πιο ανεξήγητη που συναντώ τώρα τελευταία στο φόρουμ... ρε παιδιά, ΕΝΙΣΧΥΤΗ τον λένε. Για όνομα δηλαδή...wyndorf είπε:ήταν μόνο το γκάζι του amp.....
Και amp τον λένε....και πολλες αλλες τέτοιες αγγλικουρες...αφου δεν είναι greeklish μάλλον ειμαι εντάξει...δεν το καταλαβαίνω το σχόλιο σου..... Dude.... ;DAπό όλες τις αγγλικούρες της γνωστής ξενομανίας, αυτή είναι ίσως η πιο ανεξήγητη που συναντώ τώρα τελευταία στο φόρουμ... ρε παιδιά, ΕΝΙΣΧΥΤΗ τον λένε. Για όνομα δηλαδή...
Ξένομανία?.....δεν θέλω να σε προκάλεσω η να σε προσβαλω αλλα , θέλω απλα να σου επισημάνω πως φαίνεται το σχόλιο σου.....φάνηκε σαν να υποδεικνυεις με καυστικό τροπο την χρήση αγγλικής σε σχέση με την αναφορα μου στους ενισχυτες.....εντάξει ρε φίλε .....συγγνώμη κιόλας δηλαδη αλλα κάτι τέτοια σχόλια μου φαίνονται λίγο και καλα.....κάτι τέτοια νομίζω πως είναι εντελώς εκτός , και μόνο αντιδράσεις και επιθέσεις μπορούν να προκαλέσουν...Brief is the word to describe the absence of feeling