guitar rig 5 help!!!

sotos9

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους,

εχω το εξης θεματακι..

Εχω περασει το guitar rig 5 στο cubase 5,

μια χαρα για practice στο σπιτι.

Κατι πατησα κατα λαθος στο πληκτρολογιο και μου εμφανιζει το πανελ του guitar rig τερμα κατω στην οθονη του υπολογιστη.Με το ποντικι δεν μπορω να το πιασω για να σηκωσω.

Δηλαδη για να καταλαβετε φαινεται μονο λιγο η ακρη του πανελ..

με  αποτελεσμα να μην μπορω να αλλαξω τιποτα.

Παρακαλω τα φωτα των guru.

Eυχαριστω.

Ανέβασε την ανάλυση της οθόνης (αν δεν είναι στο μέγιστο), θα μικρύνουν τα πάντα, πιάσε το παράθυρο και επανάφερε την ανάλυση.

δοκιμασε αυτο του octapus και αμα δεν πιασει, τικαρε το guitar rig στην taskbar , πάτα  Αlt+space και θα σου βγαλει επιλογες, διαλεξε μετακινηση η move αν εχεις αγγλικα windows και φερτο πανω με τα βελακια

Ευχαριστω για τις απαντησεις,

τα εχω δοκιμασει αυτα που μου ειπατε.

Δυστυχως τιποτα.

Χιλια ευχαριστω..να 'στε καλα.

Στο cubase --> window --> cascade (αν το ανοίγεις μέσα από cubase).

fusiongtr είπε:
Στο cubase --> window --> cascade (αν το ανοίγεις μέσα από cubase).
\τιποτα...

ευχαριστω αδερφε..

Αν έχεις συνδεδεμένη και δεύτερη οθόνη πχ τηλεόραση αποσύνδεσε την γιατί μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το επέκταση οθόνης αν όχι τότε σίγουρα πρέπει να φταίει η ανάλυση τις οθόνη σου .Δες διαχείριση επιφανείας από το πρόγραμμα τις κάρτας γραφικών σου

Snap_2014-10-21_at_16.23.12.png

Σωτηρη την εχω πατησει και εγω στο ableton ,εβγαλα το guitar rig και το ξαναπερασα .Περαστικα φιλε μου  :(

Αν εχω καταλαβει καλα αυτο που σου συνεβη.... δεξι κλικ και properties στο εικονιδιο start τερμα αριστερα....επιλεγεις taskbar και απο κει τικαρεις το auto - hide the taskbar.... πιστευω τωρα να φαινεται αρκετα το g. rig ωστε να το τραβηξεις πανω με το ποντικι.

Kαλημερα,

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Τελικα μετα απο ωρες καψιματος προστα στον υπολογιστη βγηκε ακρη!!

Δοκιμασα τα παντα,οθονη,εβγαλα - εβαλα προγραμματα κτλ κτλ τιποτα...

Πως το ανοιξα λοιπον....(με την βοηθεια ενος φιλου ;D ;D ;D ;D)

Εβαλα στο πρωτο insert στο cubase το guitar rig,το εβγαλε τερμα κατω οπως σας ειπα.

Βαζω ξανα το guitar rig σε δευτερο insert το βγαζει παλι κατω και λιγο πιο αριστερα.

Ξαναβαζω και σε τριτο insert και ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!το εβγαλε κανονικα,,

Απλα τωρα πρεπει να βαζω το guitar rig για να παιζω σε τρια inserts....και να παιζω με το τριτο...

ευχαριστω.

Μα τι λες ρε Σώτο... αυτό δεν είναι λύση, είναι "πατάω τα κουμπάκια και τυχαία κάτι γίνεται"!

Σίγουρα κάτι απο τα παραπάνω που σου είπαν οι φίλοι φταίει. Δοκίμασε τα για να μην θεωρούν πως τσάμπα μπήκαν στη διαδικασία να βοηθήσουν. ;) Και να σου λυθεί και το πρόβλημα δηλαδή.

yameth είπε:
Μα τι λες ρε Σώτο... αυτό δεν είναι λύση, είναι "πατάω τα κουμπάκια και τυχαία κάτι γίνεται"!

Σίγουρα κάτι απο τα παραπάνω που σου είπαν οι φίλοι φταίει. Δοκίμασε τα για να μην θεωρούν πως τσάμπα μπήκαν στη διαδικασία να βοηθήσουν. ;) Και να σου λυθεί και το πρόβλημα δηλαδή.
Τα δοκιμασα ολα!!!

Και φυσικα δεν θεωρω οτι καποιος μπηκε τσαμπα στον κοπο για να βοηθησει,

εαν ειναι δυνατον.Δεν πιστευω οτι εχω δωσει τετοια εντυπωση εδω μεσα τοσα χρονια.

Αυτο λεω ρε yameth...

Εγώ όταν μου συμβαίνει αυτό, βάζω το daw σε full screen (στα περισσότερα daw γίνετε με f11)

και μπορώ μετά να το πιάσω και να το μετακινήσω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back