Αντί να μου στέλνεις pm, πιάσε κολητό τον υπέυθυνο του φανοποιίου ;D ;D. Πιο χρήσιμος θα σου είναι...άσε που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τζάμι, με λιγότερα έξοδα και κόπο.funky_bassman είπε:μαραθον να ξέρεις πως θα πέσουν κάποια πμ έτσι???
Αντί να μου στέλνεις pm, πιάσε κολητό τον υπέυθυνο του φανοποιίου ;D ;D. Πιο χρήσιμος θα σου είναι...άσε που το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τζάμι, με λιγότερα έξοδα και κόπο.funky_bassman είπε:μαραθον να ξέρεις πως θα πέσουν κάποια πμ έτσι???
Είσαι τρελοκομείο...!!funky_bassman είπε:... Πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο που δουλεύω εδώ που δουλεύω....
Επειδή θα δείς ότι χωρίς pickguard φαίνεται άσχημα, υπολόγισε ίσως ένα διαφανές. Αναμένουμε...και στο logo θα σε βοηθήσω εγώ γιατί έχω ειδικά waterslidesfunky_bassman είπε:Θενκς φίλε μου μαραθον αλλά θα το βάψω για να βάλω την πέρλα και να μην βάλω το pickguard!!!
ωραίο συμμάζεμα...μπάχαλο τα έχεις κάνει...τι δουλειά ρε όργιο έχουν τα decals με τα Guitar kits?funky_bassman είπε:To ποστάρω και εδώ για να είναι συμμαζεμένα...
http://www.banzaieffects.com/Labeling-Decals-c-337.html
Ειναι boutique τα κιτ του γερμανου ;Dmarathon είπε:Mα καλά ο Thomann ψάχνει για κοροϊδα?