- Πόντοι
- 38

http://www.thomann.de/gr/gretsch_g5222_electromatic_compact.htm
Τι τις έχει πιάσει όλες τις εταιρείες τελευταία και βγάζουν τέτοια μοντέλα;
Πράγματι. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο τελευταία στιγμή ο μάνατζερ για συναυλίες στο Wembley Stadium και δεν μπορούσα γιατί τα ενισχυτάκια μου ήταν εντελώς ακατάλληλα για τέτοιους χώρους. Γι' αυτό, Dual Rectifier και στην κρεβατοκάμαρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;D ;D ;DSmurflord είπε:Εμένα πάλι αυτά τα ενισχυτάκια mini μου σπάνε τα νεύρα. Σε μένα τουλάχιστον δεν μου φαίνεται να έχουν καμία χρησιμότητα. Σίγουρα έχουν σ'άλλους αλλά προσωπικά απλά μου τη δίνουν. ;D
Πές τα συνάδελφε! Κι εγώ την έπαθα έτσι τότε που παίζαμε στο Donington!spy είπε:Πράγματι. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο τελευταία στιγμή ο μάνατζερ για συναυλίες στο Wembley Stadium και δεν μπορούσα γιατί τα ενισχυτάκια μου ήταν εντελώς ακατάλληλα για τέτοιους χώρους. Γι' αυτό, Dual Rectifier και στην κρεβατοκάμαρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;D ;D ;D
χεχε..spy είπε:Πράγματι. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο τελευταία στιγμή ο μάνατζερ για συναυλίες στο Wembley Stadium και δεν μπορούσα γιατί τα ενισχυτάκια μου ήταν εντελώς ακατάλληλα για τέτοιους χώρους. Γι' αυτό, Dual Rectifier και στην κρεβατοκάμαρα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;D ;D ;DΕμένα πάλι αυτά τα ενισχυτάκια mini μου σπάνε τα νεύρα. Σε μένα τουλάχιστον δεν μου φαίνεται να έχουν καμία χρησιμότητα. Σίγουρα έχουν σ'άλλους αλλά προσωπικά απλά μου τη δίνουν. ;D
τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D).bloody_sunday είπε:Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο.
Ομολογώ πως όχι, οπότε μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω για να το λες, απλά εγώ έχω μονίμως στο μυαλό μου κάποιο μηχάνημα που θα μπορώ να χρησιμοποιώ περισσότερο live παρά μέσα στο σπίτι, that's all.bloody_sunday είπε:Όχι βέβαια, αλλά ποτέ μην τον υποτιμάς με το κατάλληλο μεγάφωνο(α). Έχεις ακούσει τι πανικό σπέρνει o Tiny Terror στα 7W σε 4x12 ή το ενισχυτάκι Nano Head 0.5W του Vex;
...PaulVon είπε:τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D).Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο.
συμφωνώ...τι άλλο θα δούμε... τον keith jarret να παίζει με pianoteqbloody_sunday είπε:Κακά τα ψέματα smurf, μιλάω για εξαιρέσεις... το ιδανικό για μένα για όλες τις χρήσεις είναι 30 - άαντε 40W. Τα δυο ενισχυτάκια που είπα είναι φτιαγμένα για να παίζουν θεοβρώμικα, κι ως εκ τούτου τα καθαρά τους (ας μην μιλήσουμε καν για headroom) είναι ανύπαρκτα.
...τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D).Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο.(άφωνος)
Ε δεν μου "δανείζεις" τους ενισχυτές σου ρε παιδί και συ να μην σου πιάνουν και χώρο....ε φανταστικέ SF? :-* :-* :-* :-*Superfunk είπε:εγω μονο καρφι δεν παιζω αλλα απο τοτε που πηρα τον ga5h ολοι οι ενισχυτες μου εχουν πιασει αραχνες![]()
![]()
![]()