thiscrookedvulture είπε:Μακάρι στο μέλλον να πάρουμε White Falcon ;D
Άμα κάτσε το τζοκεράκι ;D ;D ;D ;D
thiscrookedvulture είπε:Μακάρι στο μέλλον να πάρουμε White Falcon ;D
Εγώ μαζεύω από τώρα. Σε 10-15 χρόνια θα την έχω πάρει. ;Dmpikoz είπε:Άμα κάτσε το τζοκεράκι ;D ;D ;D ;D
Λεω να δινει καθε μελος 10 λεπτα καθε βδομαδα και να παιζει τζοκερ το φορουμ...θα γινει θεσμος και που ξερεις...κι αν σου κατσει;mpikoz είπε:Άμα κάτσε το τζοκεράκι ;D ;D ;D ;D
Τωρα το προσεξα αυτο...thiscrookedvulture είπε:Την προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σε όποιον έχει να δώσει ένα μεσαίο προς μεγάλο ποσό και μαζί με θήκη και μαγνήτες βγαίνει κάπου στα 900 euros.
Όχι ακόμη! Πιστεύω σε κάνα δίμηνο το πολύ θα έχουν μπεί. ;DCelf είπε:Τωρα το προσεξα αυτο...
Πες μου οτι εβαλες ΤV Jones!!!![]()
![]()
Δεν έχει τύχει να παίξω με solid της Gretsch ακόμη (δεν βρίσκεις και εύκολα στην Ελλάδα)Γιώργο, έχω παίξει με αυτή του λινκ που έβαλες, και ήταν μια από τις πιο άψυχες κιθάρες που έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη ήταν έτσι, όμως άλλαξε δραματικά τις προσδοκίες μου από τις φτηνές (Electromatic) solid bodies της Gretsch. Για τα σκαφάκια δεν έχω άποψη, και εδώ που τα λέμε έτσι όμορφα όπως παίζει ο συνφορουμίτης δεν θα είχε και καμία σημασία...
Θεος, απλα!thiscrookedvulture είπε:Όχι ακόμη! Πιστεύω σε κάνα δίμηνο το πολύ θα έχουν μπεί. ;D