• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Greek Instrument Presentation-Ωδείο τέχνης Γ.Φακανάς

nasokosm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Ανανέωση της έκθεσης για το 2016!

Στο ίδιο μέρος με παραπάνω εκθέτες με κυρίως ηλεκτρικά όργανα

Στις 17-20 Μαρτίου στο Ωδείο τέχνης Γ. Φακανά στο νέο Φάληρο (Μοσχάτο)  ;D

Σας περιμένω να τα πούμε απο κοντά !

και η αφίσα της έκθεσης με συναυλίες και σεμινάρια

afisa-intruments_1.jpg

Προ τελευταία μέρα της έκθεσης σήμερα Σάββατο και είχαμε πολλές παρουσίες απο το φόρουμ  που δοκίμασαν αρκετές κιθάρες και εφέ και έμειναν κατευχαριστημένοι  :D

Μάκης makam  με το Νίκο Τερζάκη ( μας έκαναν δώρο  δύο μικρά εκπληκτικά αυτοσχέδια  jam) ,  Θάνος Thanozin, Νίκος Hellfire, Νέστορας με το Σέμη και μετα του ντάμερ του γκρούπ και τον έταιρο κιθαρίστα Περικλή , Pericles- Fender Rhodes man , Ανδρέας Remali Frank μεγάλε σκηνοθέτα , Χρήστος Ratman με τον Ερρίκο

Παιδιά σας ευχαριστώ απο καρδιάς μου δώσατε μεγάλη χαρά και  μονο με τη παρουσία σας! Να είστε καλά!

Τελευταία μέρα της έκθεσης αύριο  Κυριακή  και όσοι πιστοί προλαβαίνετε να έρθετε :D

20160319_1828041.jpg

20160319_1828271.jpg

20160319_1725481.jpg

DSC_2112b.jpg

Ανεβάζω και δύο βίντεο που παίζει ο δικός μας makam  με την ηλεκτρακουστική του Σπύρου Πανουργιά και ο Νίκος Τερζ. με δύο δικές μου, απο τις πολύ καλές στιγμές με τα παιδιά να ξεκινάνε να δοκιμάζουν τα όργανα σε δύο γειτονικά booth και σε λίγο να jamάρουν στο ίδιο κομμάτι :D

nasokosm είπε:
Τελευταία μέρα της έκθεσης αύριο  Κυριακή  και όσοι πιστοί προλαβαίνετε να έρθετε :D
Είμαι πιστός Νάσο μου, αλλά δεν πιστεύω να τα καταφέρω. :(

fusiongtr είπε:
Είμαι πιστός Νάσο μου, αλλά δεν πιστεύω να τα καταφέρω. :(
Δεν πειράζει πιστε μου φίλε θα έχεις και άλλες ευκαιρίες και αν δεν τα καταφέρεις θα έρθω γω παραθαλασσώς ,σκάφος έχω  με κέδρο, μόλις ανοίξει ο καιρός για μπανάκι και jamάκι ;D

Καλημερα  !!Αν εξαιρεσουμε τις ομορφες κιθαρες του Νασου και τα εκπληκτικα ταμπουρα που Μενιου Πασιαλη (ειναι και ο ντραμερ του Φακανα) τα αλλα εκθεματα ηταν στα αυτα περιπου πλαισια με περυσι δηλαδη παρα πολυ ωραια.Αλλα οι κιθαρες του Νασου ηταν ολες ΚΟΥΚΛΕΣ!!

Τα δε ταμπουρα του Πασιαλη ολα  ηταν απιθανα εμφανισιακα ,πολυ καλη εως εξαιρετη κατασκευη απο μπλοκ (οχι φυλλα ) Μια ιδιαιτερη τεχνοτροπια κατασκευης ταμπουρων

που στο εξωτερικο ειναι πανακριβη αλλα  εδω ειναι προσβασιμη σχετικα .Ο ηχος και οι τονικοτητες που ηταν κουρδισμενα μου αρεσε.Το ταμπουρο που επαιξε ο Πασιαλης στο live που επακολουθησε ηταν πολυ καλα κουρδισμενο με δυνατο ηχο και πολυ ωραια rimshots

-πραγμα που οφειλεται και στα χερια του ντραμερ. 8)

Για τις κιθαρες θα πρεπει να γραψουν οι κατ'εξοχην χρηστες και ειδημονες(οπως Νεστωρ ,Περικλης κλπ) ;)

pericles είπε:
Για τις κιθαρες θα πρεπει να γραψουν οι κατ'εξοχην χρηστες και ειδημονες(οπως Νεστωρ ,Περικλης κλπ) ;)
Εγώ θα γράψω ένα (ίσως το έχω ξαναγράψει):

Ο Σέμης (κάτοχος Gibson 335, 70-71) ότι οι semi του Νάσου του άρεσαν περισσότερο. Αυτά.  ;)

Nestoras είπε:
Εγώ θα γράψω ένα (ίσως το έχω ξαναγράψει):

Ο Σέμης (κάτοχος Gibson 335, 70-71) ότι οι semi του Νάσου του άρεσαν περισσότερο. Αυτά.  ;)
άρα ο Σέμης θα τις ανταλάξει? ;D ;D ;D

Κατι τετοιο μου μυριζει ;D Ο Σεμης εχθες ολο τετ ατετ με τον Νασο ηταν >:(

pericles είπε:
Κατι τετοιο μου μυριζει ;D Ο Σεμης εχθες ολο τετ ατετ με τον Νασο ηταν >:(
Πάει...τον έριξε το Νάσο...τι να τις κάνει τις Gibson? Καυσόξυλλα? ;D

Aς ερχοσουν εχθες να τον εψηνες εσυ  Ανεστη.Αλλα ξερω ησουν κουρασμενος μετα απο την 2μερη  απασχοληση σου μετην Αντζελινα Τζολι στο Χιλτον .Μεγαλεια Ανεστη ..Μεγαλεια  ;D ;D ;D ;D

pericles είπε:
Aς ερχοσουν εχθες να τον εψηνες εσυ  Ανεστη.Αλλα ξερω ησουν κουρασμενος μετα απο την 2μερη  απασχοληση σου μετην Αντζελινα Τζολι στο Χιλτον .Μεγαλεια Ανεστη ..Μεγαλεια  ;D ;D ;D ;D
Περικλή...νηστεύω από τους πειρασμούς ;)...κυρίως τους εξάχορδους!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Πάει...τον έριξε το Νάσο...τι να τις κάνει τις Gibson? Καυσόξυλλα? ;D
θα τις κρεμάσω στο τοίχο και θα λέω στα εγγόνια μου ότι κάποτε έπαιζα με αυτές αλλά μετά βρήκα το σωστό το δρόμο ;D

nasokosm είπε:
θα τις κρεμάσω στο τοίχο και θα λέω στα εγγόνια μου ότι κάποτε έπαιζα με αυτές αλλά μετά βρήκα το σωστό το δρόμο ;D
Ο δρόμος του Κέδρου. :D ;)

Τι κιθαράκλα Παναγία μου. :o

Γεια στα χέρια σου master!!!!!

Τελευταία μέρα σήμερα και φίλοι απο το νόιζ ήρθαν στην έκθεση, μαζί τους και ο Στράτος που όλη την ώρα τη πέρασε με τη χοντρή αγκαλιά όπως φαίνεται και στις φωτο ;D

Γιώργος Gvour, Στράτος Fusiongtr , AudioΚώστας μετα Γρηγορίου - εκπληκτικός μπασίστας έπαιξε το Theod Bass και ορθά αναφώνησε: δεν χρειάζεται δεύτερο μαγνήτη, και δεν το είπε μονο αυτός ήρθε δεύτερος ;D

Στην τελευταία φωτο οι συντελεστές της έκθεσης Ελληνες κατασκευαστές , να μην βλογάμε τα γένια μας συνέχεια , αρκετά ψηλό το επίπεδο παιδιά: κιθάρες, μπάσα, πετάλια, ταμπούρα, καχόν  στην καλύτερη ποιότητα :D

DSC_2118b.jpg

DSC_2125b.jpg

DSC_2133b.jpg

DSC_2136b.jpg

DSC_2144b.jpg

DSC_2142b.jpg

DSC_2153b.jpg

nasokosm είπε:
ο Στράτος που όλη την ώρα τη πέρασε με τη χοντρή αγκαλιά όπως φαίνεται και στις φωτο ;D
Όχι θα την άφηνα  ;D, εκπληκτική κιθάρα από όλες τις απόψεις. :)

Ο μέγας luthier έφτιαξε με απίστευτη μαεστρία το πίσω μέρος που είναι επίσης arched. :o

Ήταν απίστευτα μαλακιά και ευκολόπαιχτη (πολύ χαμηλό action χωρίς φυσικά να ταστάρει πουθενά) και φορούσε flat χορδές.

Σκέφτηκα ότι θα έχουν βγάλει και flat δεκάρες και όταν τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι δωδεκάρες (και μάλιστα με ταστιέρα σε 25 άρα κλίμακα) έπαθα πλάκα.

Πιο εύκολα έκανες σήκωμα τριημιτόνιο σ' αυτήν, παρά στην δική μου που φοράει δεκάρες σε 24,75.

Δηλαδή αν ήταν (λέμε τώρα) σε 24,75 .......  :o

Ο δε ακουστικός της ήχος (από όσο κατάφερα να ακούσω μέσα στην φασαρία) ήταν ... απίστευτος.  :o

Κατ' αρχήν μπράβο σε όλα τα παιδιά που τη παλεύουν σε μια χώρα κι ένα χώρο που ναι και ημιθανή αλλά εχθρικά σε κάθε προσπάθεια δημιουργικής πρωτοβουλίας.

Μπράβο και στον Φακανά που δίνει στέγη σε αυτές τις προσπάθειες.

Χάρηκα που είδα γνωστούς και χάρηκα πολύ περισσότερο για τον Νάσο (που ναι και ο βασικός λόγος που πήγα) και τον Φιούζιο αλλά και τον Μανώλη (Χναράκη) που ήταν εκεί.

Η έκθεση ως προς την λειτουργικότητα της, δεν αντέχει κριτικής αφού σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο δοκιμαζόντουσαν σε μεγάλες εντάσεις, κιθάρες, ταμπούρα, μπάσα, πεταλάκια και ακουστικές.

Όχι απλώς δεν καταλάβαινες τίποτα αλλά ούτε να ακούσεις τον συνομιλητή σου δεν μπορούσες.

Οι εκθέτες (εξαiρουμένων των ντραμς του Πασιαλή που ήταν και το μεγαλύτερο "περίπτερο" αλλά λόγω μη προσωπικού ενδιαφέροντος, δεν θυμάμαι πέρυσι) δεν είχαν μεγάλη διαφοροποίηση από πέρσι. Ειδικά Fremediti & Odyssey που πρόσεξα, πρέπει να ήταν πανομοιότυπα με τα περσινά. Μου άρεσαν όμως πολύ τα ξύλινα rat pedals. Οπτικά, γιατί δεν τα δοκίμασα.

Μου άρεσε και το μπάσο του Θοδωρή αλλά είχε γραμμές αντί για τάστα και έναν αντί για δύο μαγνήτες.  ;D

Κατά τα άλλα, μπιστάει κάργα...

Οι κιθάρες του Νάσου πολύ όμορφες αλλά στο (ολόδικό του) μπάσο, δεν έδωσε την δέουσα προσοχή.

Άντε και του χρόνου ψηλότερα και καλύτερα.

Εκεί θα μαστε κι εμείς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια Νάσο για όλα.

Λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω αλλά ελπίζω να βρεθούν κι άλλες ευκαιρίες πριν κλείσει ο χρόνος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα