Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Έχω ξεχάσει σε ποιους άρεσε η Σατι μετά από τόσο καιρό... Αρα τελικά συναινούμε ότι η κοπέλα φαίνεται από το νύχι τι είναι, όπως λέω από την αρχή του thread
Το νύχι είναι χειρότερο από τον κώλο. 

Κάποιοι γέροντες εδώ μέσα παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν .

Τι κανουν οτι δεν καταλαβαίνουν;

Ότι ζούμε την εποχή, που η μετριότητα κάνει θραύση γιατί μπορεί να ταυτιστεί μαζί της....ο μέτριος,  που είναι η πλειοψηφία. 

Παρόλα αυτά,  ακόμα ακούνε Μπιτλς,  Ρολινγκ Στόουνς και Ντηπ Περπλ... 50 χρόνια μετά. 

Γιατί;

Γιατί όταν αυτοί έκαναν αυτά που έκαναν, δεν μπορούσε να τα κάνει κανείς άλλος.

Αυτό που κάνει η Σατι,  μπορώ να το κάνω εγώ καλλίτερα, που είμαι δικηγόρος με μια σπουδάστρια από το ΕΠΑΛ, από το οποιαδήποτε χωριό εδώ τριγύρω....για μοντέλο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό που κάνει η Σατι,  μπορώ να το κάνω εγώ καλλίτερα, που είμαι δικηγόρος με μια σπουδάστρια από το ΕΠΑΛ, από το οποιαδήποτε χωριό εδώ τριγύρω. 

O Robert Wyatt έχει πει ότι αν κάποιος νομίζει ότι είναι εύκολο να κάνει ένα ποπ τραγούδι, ας το δοκιμάσει προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν είναι εύκολο. Είμαι βέβαιος ότι ισχύει και για εσέ, διότι αν δεν ίσχυε δεν θα ήσουν δικηγόρος κατ' επάγγελμα. Επίσης ισχύει για όλα τα μέλη του Noiz, οπωσδήποτε επίσης για όποιον άλλο έχω συναναστραφεί ποτέ μου.

O Robert Wyatt έχει πει ότι αν κάποιος νομίζει ότι είναι εύκολο να κάνει ένα ποπ τραγούδι, ας το δοκιμάσει προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν είναι εύκολο. Είμαι βέβαιος ότι ισχύει και για εσέ, διότι αν δεν ίσχυε δεν θα ήσουν δικηγόρος κατ' επάγγελμα. Επίσης ισχύει για όλα τα μέλη του Noiz, οπωσδήποτε επίσης για όποιον άλλο έχω συναναστραφεί ποτέ μου.
Δεν εννοούσα για το τραγούδι,  αλλά για τη φώτο στο ινστα.

Αλλά και μουσικά θεωρώ ότι έχω γράψει καλλίτερα τραγούδια από το Ζάρι...είναι δημοσιευμένα όλα στο YouTube.

Δεν εννοούσα για το τραγούδι,  αλλά για τη φώτο στο ινστα.

Ναι, αυτό ισχύει.

Αλλά και μουσικά θεωρώ ότι έχω γράψει καλλίτερα τραγούδια από το Ζάρι...

Όχι, λέμε. ?

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει το νατουραλιστικό μου, ακόμα ΚΑΙ στη τσόντα. Ας μην έχει τέλειο σώμα, ας έχει τουλάχιστον φυσικότητα στη σκηνή, αλλά αυτά είναι γούστα.

Απ την άλλη, ναι, προτιμώ τα άσθαμτά σου, παρά της Σάτη, αι γυναίκαι στα οβίνδεά σου, είναι ευμορφότερες

• Haha
Reactions: LK
Το ξέρεις φαντάζομαι ότι μπορούσες να πεις μία "καλησπέρα", ε;
Να πω καλησπέρα, ως τι? Εν δυνάμει σπρώχτης? Εραστής? σύντροφος? ή συγνώμη, μήπως θα ημπορούσα να δαγκάσω τους μηρούς σας ?

Και μετά το κρεβάτι-αν υποθέσουμε, τι?

Σμοκ ον δε γουάτα? Κουλτούρα και διανόηση?

Δεν είμαι του one night stand  και δεν γουστέρνω και τας σχέσεις

Η μετριότητα πάντα είχε γοητεία. Η γοητεία της μετριότητας. Γι αυτό και εγώ σκόπιμα παρέμενα μέτριος σε ότι έκανα. Διότι η μετριότητα γοητεύει πιο πολλούς απο αυτούς που τους γοητεύει η αρτιότητα, η τελειότητα. Η μετριότητα είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Γι αυτό ο κόσμος μας όσο πιο μέτριος γίνεται τόσο πιο όμορφος, δίκαιος και ασφαλής θα είναι. ❤️

Να πω καλησπέρα, ως τι? Εν δυνάμει σπρώχτης? Εραστής? σύντροφος? ή συγνώμη, μήπως θα ημπορούσα να δαγκάσω τους μηρούς σας ?

Και μετά το κρεβάτι-αν υποθέσουμε, τι?

Σμοκ ον δε γουάτα? Κουλτούρα και διανόηση?

Δεν είμαι του one night stand  και δεν γουστέρνω και τας σχέσεις

Μετά τον Ανδρέα έκλεισα σεχουαλικά

?

Ως undercover εισπράκτωρ, ελεγκτής εισιτηρίων;
Να κάνουμε σωματικό έλεγχο, θα χύμαγα  και θα με μάζευαν , δεν...άσε με ήσυχο μωρ αδελφάκι μου, δες Σάτι και άσε μας στην ησυχία μας

Ειδάλλως θα μάζευα ότι πυρομαχικό έχω και θα σκότωνα κόζμο-εκ του κοζμηματος, στη θέση του θα το είχα κάνει το κατέστημα Καμπουλ κι εσύ με λες για έλεγχο εισουτηρίων

Έχω σκεφτεί να ανοίξω ταβέρνα ''Μέτρια Φαγιά'' για μέτριους τύπους και γενικότερα είμαι περίεργος να δω πως θα πάει

Έχω σκεφτεί να ανοίξω ταβέρνα ''Μέτρια Φαγιά'' για μέτριους τύπους και γενικότερα είμαι περίεργος να δω πως θα πάει
Θέλει και μέτριες  τιμές. ?

Υ.Γ. Μέτριο ούτε τον καφέ. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν, εγώ μάλλον ό,τι είχα να πω για το θέμα το είπα.

Επειδή θιχθηκαν πολλά θέματα στο παρόν νήμα , video, sexιness , ντύσιμο, νύχι , στυλ γυναίκες, θα πώ ότι η δίκη μου αισθητική σε όλα αυτά , περικλείεται σε αυτό το Video.

Θα δεχθώ ακόμα και την χοντρούλα για το diversity ?

Θα μείνω όμως στην προαναφερόμενη , την πρωταγωνίστρια ντε, την Karlie Kloss....που προσκυνώ κάθε έναν πόντο από το 1.88 της.

Επειδή όμως είμαι και εγώ γέροντας, στα 50 μου, ξέρω ότι σαν ΘΕΑ μου την πλάσαρε η Καρολίνα Χερέρα και το team της, και στην κανονική της ζωη μπορεί να είναι απλά .....μια ακόμα κατίνα. ?

4 λεπτά πριν, LK είπε

Λοιπόν, εγώ μάλλον ό,τι είχα να πω για το θέμα το είπα.

Επειδή θιχθηκαν πολλά θέματα στο παρόν νήμα , video, sexιness , ντύσιμο, νύχι , στυλ γυναίκες, θα πώ ότι η δίκη μου αισθητική σε όλα αυτά , περικλείεται σε αυτό το Video.

Θα δεχθώ ακόμα και την χοντρούλα για το diversity ?

Θα μείνω όμως στην προαναφερόμενη , την πρωταγωνίστρια ντε, την Karlie Kloss....που προσκυνώ κάθε έναν πόντο από το 1.88 της.

Επειδή όμως είμαι και εγώ γέροντας, στα 50 μου, ξέρω ότι σαν ΘΕΑ μου την πλάσαρε η Καρολίνα Χερέρα και το team της, και στην κανονική της ζωη μπορεί να είναι απλά .....μια ακόμα κατίνα. ?

Πόση εμπορευματοποίηση της γυναίκας να αντέξουμε ακόμα. Προτιμώ τα οπίσθια της Σάττι, να σπάει και λίγο η βλαχογκλαμουριά που μας έχει μπουχτίσει ενώ τα παιδάκια στον Νίγηρα πεινάνε?

Πόση εμπορευματοποίηση της γυναίκας να αντέξουμε ακόμα. Προτιμώ τα οπίσθια της Σάττι, να σπάει και λίγο η βλαχογκλαμουριά που μας έχει μπουχτίσει ενώ τα παιδάκια στον Νίγηρα πεινάνε?
Αυτά έπρεπε να τα πεις στην πορεία του ΠΑΜΕ , που πέρασε το πρωί από το γραφείο μου ?

Αυτά έπρεπε να τα πεις στην πορεία του ΠΑΜΕ , που πέρασε το πρωί από το γραφείο μου ?
Χτυπάγαμε το κουδούνι να συνεισφέρεις στον έρανο, αλλά δεν άνοιγες

Χτυπάγαμε το κουδούνι να συνεισφέρεις στον έρανο, αλλά δεν άνοιγες
Οι μισοί πελάτες μου είναι (και τα τέκνα τους) .....μια χαρά τα χω γω με αυτούς. ?

20 χρόνια δικηγόρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών γαρ...?

Τι σχέση έχει αυτό. Δε συζητάμε πολιτικά εδώ. Πολιτικές συζητάμε. Η Σαττι θα κερδίσει, έχω έντονο προαίσθημα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back