Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Ε ναι, να διευκρινήσω κάτι.

Ειμαι υπέρ του γυμνού, και της τσόντας που λέει ο Παράγκας.

Μην δώσω και την εικόνα του πουριτανού (που δεν είμαι).

ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ.

Καταρχάς , όταν κρίνω μια τραγουδηστρια καταρχην την κρίνω μουσικά.

Όταν όμως ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, θέλει να την κρίνω σαν (και κάτι άλλο), σαν γυναικα π.χ. , σαν σεξ απήλ (με την συμπεριφορά της -βλ. ινστα) .....εκεί ναι είμαι "σκληρός" (στα γούστα ?).

Είπα τίποτα για την Tina Turner , που τον κουνούσε και είχε ποδάρες;

ΕΚΕΙ respect (και στη φωνη και στο σεξι)

Αλλά τώρα το γκερλ νεξτ ντορ με το ταγάρι , που μας συστηθηκε ιντελεκτουέλ να μου πάει να μου παραστήσει την Tera Patrick..... σορρυ , thank u next. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στο ότι ούτε κώλο έχει να δείξει η ερμη ?
Είδες τώρα που γίνεσαι κακός?Αυτόν είχαμε φέτος που να μπορεί και να τραγουδήσει,αυτόν στείλαμε.

Σίγουρα στην Σουηδία ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος,(γειά σου Μαρία αν μας διαβάζεις,όχι δέν θα πείς κανένα τραγούδι),αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και ότι καταφέρουμε.  

Ε ναι, να διευκρινήσω κάτι.

Ειμαι υπέρ του γυμνού, και της τσόντας που λέει ο Παράγκας.

Μην δώσω και την εικόνα του πουριτανού (που δεν είμαι).

ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ.

Καταρχάς , όταν κρίνω μια τραγουδηστρια καταρχην την κρίνω μουσικά.

Όταν όμως ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, θέλει να την κρίνω σαν (και κάτι άλλο), σαν γυναικα π.χ. , σαν σεξ απήλ (με την συμπεριφορά της -βλ. ινστα) .....εκεί ναι είμαι "σκληρός" (στα γούστα ?).

Είπα τίποτα για την Tina Turner , που τον κουνούσε και είχε ποδάρες;

ΕΚΕΙ respect (και στη φωνη και στο σεξι)

Αλλά τώρα το γκερλ νεξτ ντορ με το ταγάρι , που μας συστηθηκε ιντελεκτουέλ να μου πάει να μου παραστήσει την Tera Patrick..... σορρυ , thank u next. ?
Συμφωνώ και επαυξάνω, να αγιάσει ο στόμας σου

Είδες τώρα που γίνεσαι κακός?Αυτόν είχαμε φέτος που να μπορεί και να τραγουδήσει,αυτόν στείλαμε.

Σίγουρα στην Σουηδία ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος,(γειά σου Μαρία αν μας διαβάζεις,όχι δέν θα πείς κανένα τραγούδι),αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και ότι καταφέρουμε.  
Να στέλναμε κανά σοβαρό κώλο.

Προσωπικά πιστεύω πως η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έστω και γραία πλέον και με χάλια φάτσα απ τα νειάτα της , είχε τις καυλητέρας ελληνικάς γάμπες, μαζί με το κορυφαίο σετ κωλομερίων.

Αν μας το ζήταγε να συμμετάσχει, εγώ, ο ΛΚ, ο Τρόλεις ακόμα, θα της γράφαμε ένα άσθμα για τη γιουργιαβύζιον με σοβαρές πιθανότητες πρώτης θέσης

...κλείσαμε,φέρτε την Μάγκυ,χεστήκαμε για την θέση.

• Haha
Reactions: LK
Σας αγαπώ.

Να στείλουμε τη Μελίνα να φωνάξει και για τα Ελγίνεια.

Να στείλουμε τη Μελίνα να φωνάξει και για τα Ελγίνεια.
ο Φούντας θα μας διαφωτίσει επί θεμάτων κώλου και μετά προχωράμε και δια τα ελγίνεια 

Οι ψαγμένοι   οι ψαγμένοι τον είχαμε δει. Είχε ένα οβίνδεο με λευκή πανταλόνα και πουκαμίσα, κάπου σε μια έρημο, στο Μοσχάτο ήταν δεν θυμάμαι, αλλά η γυναίκα ήξερε καντάρια μουσική και φωνάρα ΚΑΙ κουκλαρα, ποιος τόλμαγε να πιει για κώλους...

Μόνο ο Τρόλεης με έλεγε κάνε τον ελεγκτή και δεν τον έκανα ο μπάμιας ?

είδα στο post του LK την φωτό που ανέβασε η 37χρονη "σπουδαγμένη" μεγαλοπαιδούλα.... συνδυάζοντάς την ανακλαστικά και αναπόφευκτα με το άρθρο που διάβασα πρόσφατα και αναφέρει ότι: "η τραγουδίστρια θα βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας όταν θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο για τον θάνατο του πατέρα της" έβαλα και το κερασάκι στην τούρτα της κακίστατης γνώμης που είχα ήδη σχηματίσει γι αυτήν... την αχρείαστη για την "δουλειά" της "σάχλα" να υποθέσω την έκανε προς τιμήν του ε;...?

δυστυχώς, αν κάποιοι κοιτούν μόνο "ψηλά" (εκεί όπου συνήθως τοποθετούν οι ίδιοι το επίπεδο της αντίληψής τους)  εκτός του ότι μπορούν να σκοντάψουν ή να πατήσουν σκ@τ@, ενίοτε δεν μπορούν να διακρίνουν και τα "τσόκαρα"...

θα μου πεις νταξ' δεν τα βλέπουν, δεν μπορούν και να τα "ακούσουν" από τον θόρυβο;... μπορούν... όμως αν πατιούνται εντέχνως ρυθμικά, ενδέχεται (με λίγη "κριτική προσπάθεια" τσάι και συμπάθεια) να τα μπερδέψουν με πέδιλα Clog dance...

έλα μου όμως ρε κάστορα που το μουσικό ταλέντο δεν συνάδει απαραίτητα ούτε με την εν γένει ευφυΐα, ούτε με την αισθητική, ούτε καν με την συναισθηματική νοημοσύνη καθώς φαίνεται, όπως άλλωστε και η όποια σπουδή δεν συνάδει απαραίτητα με την "παιδεία"...

ΥΓ σόρυ είδα φως και ως αφελής πεταλουδίτσα (ξανα)μπήκα οπότε και (ματα)φεύγω πριν φάω καμιά παντόφλα ή τσόκαρο ή άντε clogging shoe... συνεχίστε...?

@npap

Εγώ δεν θα ήθελα να συνδέσω την άθλια (αισθητικά) ανάρτηση στο FB με το μνημόσυνο....ο καθένας πενθεί με τον δικό του τρόπο.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

• Like
Reactions: MGs
Εγώ δεν θα ήθελα να συνδέσω την άθλια (αισθητικά) ανάρτηση στο FB με το μνημόσυνο.....

@LK δεν είναι θέμα επιθυμίας η σύνδεση... και δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής (και στο λέει κάποιος που θα ταν ο τελευταίος στη γη που θα χαρακτήριζες πουριτανό)...  οι συνειρμοί γίνονται ανακλαστικά όπως προανέφερα... με το να τους παραβλέπουμε σε δεύτερο χρόνο απλά στρουθοκαμηλίζουμε... έτσι νοιώθω εγώ... δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε...

αλλά θα συμφωνήσουμε φυσικά στο ότι ο καθένας πενθεί με τον δικό του τρόπο...  όμως ελπίζω να μου επιτρέπεται (όχι -τε) να βγάζω κι εγώ τα θυμικά συμπεράσματά μου για το (δημόσιο αυτό) άτομο (και) από τον "τρόπο πένθους" του (που επίσης εκούσια δημοσιοποίησε)...

ε για μένα δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου... ακόμα και τα καλύτερα να πίστευα γι αυτήν (ή την οποιονδήποτε) θα έχανα πάσα ιδέα μόνο και μόνο από αυτόν... εδώ απλά μπήκε το κερασάκι λοιπόν και για να μιλήσω στη γλώσσα σου, κατερρίφθη αυταπόδεικτα το "τεκμήριο αθωότητας" της σταχτοπουτοκορασίδος που η κακή η κενωνία (το "χωριό" ντε σύμφωνα πάλι με λεγόμενά της) της φέρθηκε άστοργα... κι όλα αυτά πριν καν της φύγει το γοβάκι τρέχοντας μη χάσει στην ώρα των φαντασμάτων (ή των τρελών κατ άλλους) την κολοκύθ.. σόρυ άμαξα...?

• Like
Reactions: LK
Εγώ, την επόμενη μέρα του θανάτου των γονιών μου, συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου.  Δεν ξέρω αν άλλοι κάνουν κάτι άλλο.

Η δουλειά μου δεν περιλαμβάνει δημόσιες εμφανίσεις, συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και τακτική συμμετοχή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα που το θυμήθηκα, μία ώρα πριν την κηδεία της μάνας μου έκανα σεξ με την κοπέλα να είναι καθιστή πάνω σε ένα πλυντήριο. Την ώρα που με ενημέρωσαν ότι πέθανε ο πατέρας μου άκουγα Santana (το Amigos) και δεν σταμάτησα το CD να παίζει.

Εγώ, την επόμενη μέρα του θανάτου των γονιών μου, συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου.  Δεν ξέρω αν άλλοι κάνουν κάτι άλλο.
Μα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο (εκτός και αν δεν εργάζεσαι).

Η δουλειά μου δεν περιλαμβάνει δημόσιες εμφανίσεις, συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και τακτική συμμετοχή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το πιο κοντινό και τραγικό που έχω ακούσει είναι η περίπτωση του ντράμερ του Prince o οποίος έμαθε για τον θάνατο του γιου του μισή ώρα πριν ανέβει στη σκηνή και φυσικά... ανέβηκε και έπαιξε.

Μα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο (εκτός και αν δεν εργάζεσαι).
Μπορείς να πάρεις 2-3 μέρες άδεια... 

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back