Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Το ΠΑΜΕ δεν είναι πολιτική συζήτηση.

Θρησκευτική ....ίσως.?
Το ΠΑΜΕ είναι ΠΑΜΕ και η ΣΑΤΤΙ είναι ΣΑΤΤΙ.

Το NOIZ είναι ΝΟΙΖ και δε φταίμε όλοι μαζί.

Μόνο η ΕΛΙΤ φταίει και όσοι παρείσφρεαν σε αυτή διαχρονικά,

διότι αν φταίμε όλοι από λίγο δε φταίει κανείς πραγματικά

Εγώ κατάλαβα ότι η Σάττι ήταν στο γραφείο του LK και του λέει ΠΑΜΕ να πιούμε κανά καφέ, αλλά εκείνη την ώρα πέρασε ο Σάμυ, χτύπαγε το κουδούνι, και λένε "Άσε τώρα ας κάτσουμε να παίξουμε κανά τάβλι", "αλλά δεν έχω παρά μόνο ένα Ζάρι" είπε ο Λάκης αυτό ακριβώς τίποτε άλλο.

Εγώ κατάλαβα, πως με συντροφιά τα χαζά που λέμε για τη Σατι, κατάφερα επιτέλους να βάλω Internal floppy  drive σε Motherboard που δεν έπαιρνε, και έτσι να απολάυσω καλλίτερα την εμπειρία των windows 11 pro 23H2 ?

01-05-2024.jpg

O FireFox δεν με αφήνει να δω embedded βίντεο από το Χ σε καμία περίπτωση, το θεωρεί κακόβουλο, αλλά για τα πλάνα από την πρώτη πρόβα άνοιξα άλλο browser, εκεί με έφτασε η Σατη

22 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

ωχ, δεν μου άρεσε πολύ.  Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Καλά θα κάνει να απομονωθεί απο την κοινή γνώμη,όποια και αν είναι αυτή και να απολαύσει αυτή την όποια εμπειρία.
2 λεπτά μετά

...θα ήθελα να προσθέσω,όταν με το καλό φτάσει πίσω Ελλάδα να με πάρει ένα τηλέφωνο,ταιριάζουμε μουσικά.

O FireFox δεν με αφήνει να δω embedded βίντεο από το Χ σε καμία περίπτωση, το θεωρεί κακόβουλο

Εμένα με αφήνει.

2 λεπτά μετά
Δεν την ανέβασα εγώ τη φώτο, όμως. 

Επίσης,  αν ήμουν εγώ στη θέση της, θα απομονωνόμουν ,όχι μόνο από την κοινή γνώμη,  αλλά από όλο τον κόσμο. 

Θα επικεντρονώμουν στις πρόβες μου, που θα τελειοποιούσα (όσο μπορούσα) και δεν θα έβγαζα ανόητες φώτος στο ινστα (δεν θα είχα όρεξη για σάχλες).

Θα μελετούσα την οποία χορογραφία,  και ίσως έκανα ήπιο τουρισμό. 

Τελικά πιο πολύ από το νύχι στη φώτο με χάλασαν.....οι άθλιες πατούσες. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα με αφήνει.
Εμένα έχει πολλές ρυθμίσεις και δεν λειτουργεί όπως όταν το εγκαθιστάς φρέσκο, ''hardened firefox'' είναι η φράση κλειδί άμα θες να το ψάξεις

image.jpeg

• Haha
Reactions: LK
Δεν την ανέβασα εγώ τη φώτο, όμως. 

Επίσης,  αν ήμουν εγώ στη θέση της, θα απομονωνόμουν ,όχι μόνο από την κοινή γνώμη,  αλλά από όλο τον κόσμο. 

Θα επικεντρονώμουν στις πρόβες μου, που θα τελειοποιούσα (όσο μπορούσα) και δεν θα έβγαζα ανόητες φώτος στο ινστα (δεν θα είχα όρεξη για σάχλες).

Θα μελετούσα την οποία χορογραφία,  και ίσως έκανα ήπιο τουρισμό. 

Δέν πάει και στην σκάλα του Μιλάνου,καλά κάνει τον χαβαλέ της.

Νέα κοπέλα είναι,τι να μας δείξει,το σετ απο μαχαιροπίρουνα που έχει για προίκα?

Αν κάτι μισώ να κάνω,είναι να προσπαθώ να κόψω τα φτερά σε κάποιον που θέλει να τα ανοίξει για να κάνει την δική του διαδρομή,ακόμη και άν δέν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σε αυτή.

Μαρίνα καλή μου,αυτό που μας δείχνεις στην φώτο κούνα,κάντε ένα ωραίο σόου και όλα θα πάνε καλά.

Αν θέλουμε να ακούσουμε μουσική επιλεγμένα,έχουμε δίσκους.

Just like the white winged doveSings a song, sounds like she's singing

@

MGs

11 λεπτά πριν, MGs είπε

Δέν πάει και στην σκάλα του Μιλάνου,καλά κάνει τον χαβαλέ της.

Νέα κοπέλα είναι,τι να μας δείξει,το σετ απο μαχαιροπίρουνα που έχει για προίκα?

Αν κάτι μισώ να κάνω,είναι να προσπαθώ να κόψω τα φτερά σε κάποιον που θέλει να τα ανοίξει για να κάνει την δική του διαδρομή,ακόμη και άν δέν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σε αυτή.

Μαρίνα καλή μου,αυτό που μας δείχνεις στην φώτο κούνα,κάντε ένα ωραίο σόου και όλα θα πάνε καλά.

Αν θέλουμε να ακούσουμε μουσική επιλεγμένα,έχουμε δίσκους.

Καταρχάς, ούτε εγώ μπορώ να τις κόφω τα φτερά, ούτε εσύ να τις τα ανοίξεις.

Φαντάζομαι ότι κατανοείς πως δεν έχουμε αυτη τη δυνατότητα.

Κατα τα λοιπά, 37 ετών δεν είναι "νεα κοπέλα" , είναι ώριμη γυναίκα,  για να κατανοώ τέτοιες ανοησίες απο μεριάς της (και παλιμπαιδισμούς) .

Να ταν 18....οκ.

Τέλος δεν έχει να κάνει ούτε με καμία σκάλα του Μιλάνου .

Τι δουλειά σου πρέπει να την κάνεις σοβαρά (in my books) , είτε τραγουδάς σε πανηγυρι , είτε στην όπερα.

Καταρχάς, ούτε εγώ μπορώ να τις κόφω τα φτερά, ούτε εσύ να τις τα ανοίξεις.

Φαντάζομαι ότι κατανοείς πως δεν έχουμε αυτη τη δυνατότητα.
Ρώτησε κάποιον ο οποίος έχει εκτεθεί σε αρκετές χιλιάδες κόσμου,μέσα στον οποίο περιλαμβάνεσαι και εσύ και εγώ,αν έχει επηρεαστεί,άλλος λιγότερο,άλλος περισσότερο ποτέ από σχόλια.

Εκφέρουμε άποψη δημόσια.Πιστεύω να κατανοείς οτι έχουμε αυτήν την δυνατότητα.

Τώρα αν σου έλεγα οτι αυτό που κάνει ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ γιατί δέν το έκανε μία δικηγόρος,αλλά μία 

επαγγελματίας του entertainment,όπως κάνουν όλες?

Τώρα αν σου έλεγα οτι αυτό που κάνει ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ γιατί δέν το έκανε μία δικηγόρος,αλλά μία 

επαγγελματίας του entertainment,όπως κάνουν όλες?
Αυτή την πρόταση δεν την κατάλαβα.

Εννοείς ότι το να κάνεις "σάχλες" (βλ. φωτο στο insta) είναι μέρος της δουλειάς της;

Κατανοώ πως το λές, ντόρος να γίνεται, αλλά διαφωνώ (δεν είμαι ο μανατζερ της βέβαια), αλλά λέω την άποφή μου.

Π.χ. την Sade δεν την είδα να κάνει τέτοια, (θα μου πεις , δεν χρειαζόταν).

Την madona την είδα (άλλες εποχες , αλλά κυβικά), αλλά και πάλι διαφωνώ.

την Sade δεν την είδα να κάνει τέτοια, (θα μου πεις , δεν χρειαζόταν).

Την madona την είδα (άλλες εποχες , αλλά κυβικά), αλλά και πάλι διαφωνώ.
Σωστός,είδες οτι πάει μόνο τού.H Sade πουλάει άλλο προιόν,έχει άλλο προφίλ,άλλο κοινό με διαφορετικές ιδιαιτερότητες,δέν χρειάζεται να μας δείξει τον κ@λο της.

Αν και σάν ιδέα δέν μου ακούγεται και τόσο άσχημη.

Οχι τώρα βέβαια,20 χρόνια πρίν.

Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με το όλο θέμα,αλλα καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέω.

• Like
Π.χ. την Sade δεν την είδα να κάνει τέτοια
Ε τώρα , μη μπλέκουμε τα ωδεία με τα καφωδεία.

Επίσης τη Σαντέ , δεν θα τη θυσίαζα να γυρίσω τσόντα  δλδ κάπου ώπα

• Haha
Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με το όλο θέμα,αλλα καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέω.
Ξέρεις που διαφωνω, αν και καταλαβαίνω;

Στο ότι ούτε κώλο έχει να δείξει η ερμη ?

• Haha
Reactions: MGs
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back