Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
... χωρίς πορνό ή ώθηση προς χρήση όπλων και ναρκωτικών (το γράφω αυτό για τον Σάμη που ονειρεύεται ότι θα προσλάβει τον Σνικ), χωρίς Ρουβοκοιλιακούς, με τουλάχιστον μία (1) γκόμενα που δεν παίζεται (κανείς δεν την μνημόνευσε).
Αν είχε έστω και ένα από αυτά...εμένα θα μου άρεσε λοιπόν.

Μόλις τώρα, Superfunk είπε

καλα....μιλαμε τωρα για ΣΟΒΑΡΑ τραγουδΓια...της εποχης ΣΟΥ ?

τι παπαμπριζου και τριχες κατσαρες με λές?

Καλά eurovision μέχρι και τέλος 80's ακούω και τώρα. 

Βλέπω άρχισες και εσύ να ακούς Deep Purple 
Να διευκρινίσω γιατί έγραφα στο πόδι.

Είναι καλό το video clip από τεχνικής πλευράς, εναλλαγών σκηνής με τα transitional effects αλλά από περιεχόμενο και θεματολογία θα μπορούσε και θα ήθελα και πιστεύω θα μας άξιζε σαν χώρα να είναι καλύτερο.

Αν είχε έστω και ένα από αυτά...εμένα θα μου άρεσε λοιπόν.

το βιντεο ειναι σουπερ, οπως ολα τα βιντεο της Σατι ειναι tongue in cheek  αλλα που να τα κσερετε εσεις τα tongue in cheek στην ΚΩΖΑΝΙ? Βλαχοι, ε βλαχοι ? ..κοκορετσι στη σουβλα με ΕΦΗ ΘΩΔΗ και ΠΟΛΥ σας ινε..?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να διευκρινίσω γιατί έγραφα στο πόδι.

Είναι καλό το video clip από τεχνικής πλευράς, εναλλαγών σκηνής με τα transitional effects αλλά από περιεχόμενο και θεματολογία θα μπορούσε και θα ήθελα και πιστεύω θα μας άξιζε σαν χώρα να είναι καλύτερο.

Αστα αΦτα και κανε ετισι για Hammond Player στους Deep Purple....οταν κακαρωσει αΦτος που εχουν τωρα σε 45 χρονια θα σε παρουν στη θεση του γιατι τεχνικα ισε πολυ καΒλοσ.

Θα σε βαλουν και στην 23η version  του "καπνου στο νερο" και θα γυρισεις και βινΔεο 

το βιντεο ειναι σουπερ, οπως ολα τα βιντεο της Σατι ειναι tongue in cheek  αλλα που να τα κσερετε εσεις τα tongue in cheek στην ΚΩΖΑΝΙ? Βλαχοι, ε βλαχοι ? ..κοκορετσι στη σουβλα με ΕΦΗ ΘΩΔΗ και ΠΟΛΥ σας ινε..?
Κοίτα αν το βίντεο της Σατι , που σου άρεσε αντικατοπτριζει όντως την Αθήνα , μάλλον εσύ θα πρέπει να μετακομίσεις ?

Κοίτα αν το βίντεο της Σατι , που σου άρεσε αντικατοπτριζει όντως την Αθήνα , μάλλον εσύ θα πρέπει να μετακομίσεις ?

μα ο μονος λογος που ακομα μενω στην Αθηνα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη εχει αυτα τα στοιχεια που δειχνει η Σατι...αλλιως θα εμενα στην ΚηφισΑ...(και θα αΦτοκτονουσα απο βαρεμαρα σε δυο μερες,αν δεν με παταγανε οι Μερσεντε των νεοπλουτωνε) 

Καλά eurovision μέχρι και τέλος 80's ακούω και τώρα. 
Πιστεύω ότι στατιστικά αυτοί που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτεροι από εσένα ακούνε μέχρι και τέλος 70s ενώ αυτοί που είναι 10 χρόνια μικρότεροι ακούν μέχρι και τέλος 90s

Πιστεύω ότι στατιστικά αυτοί που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτεροι από εσένα ακούνε μέχρι και τέλος 70s ενώ αυτοί που είναι 10 χρόνια μικρότεροι ακούν μέχρι και τέλος 90s
Μπορεί.

μα ο μονος λογος που ακομα μενω στην Αθηνα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη εχει αυτα τα στοιχεια που δειχνει η Σατι...
Εντάξει,  τώρα συννενοηθηκαμε.

Διαφορετικά  οικιστικά γούστα. 

Το βιντεο κλιπ που σχολιάζουμε;?
Όχι... (μην μου γίνεσαι Cos, θεός φυλάξει) ? Το κλιπ είναι ένα "συστατικό", αλλά όχι το παν.

Εκεί πάνω στη σκηνή τι θα κάνεις - ποια εξτραβαγκάντσα που θα μείνει (σύμφωνα με την... συνταγή της επιτυχίας) στον τηλεθεατή. Έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα να ψηφίσεις να θυμηθείς αυτόν που... έτρωγε σπαθιά ή αυτοπυρπολήθηκε (δίνω ιδέες, αφτά δεν τα έχουν κάνει ακόμα), έτσι ώστε να του τη ρίξεις ?

• Haha
Reactions: LK
Δρούτσα τώρα στο Mega... ?

εκσκαφέας.jpg

Δηλ ρε γέροι αυτό δεν ήταν κομματάρα με τρομερή σκηνική παρουσία? 

Το τραγούδι θα περάσει στον τελικό? Έχουμε κάποια ενημέρωση? 

Το τραγούδι θα περάσει στον τελικό? Έχουμε κάποια ενημέρωση? 
Σιγουράκι... Παίξε το στοίχημα και θα πας ταμείο ?

21 λεπτά πριν, noe13 είπε

Δηλ ρε γέροι αυτό δεν ήταν κομματάρα με τρομερή σκηνική παρουσία? 

Αυτό είναι ένα τραγούδι με αρχή , μέση και τέλος. (πρώτη φορά το άκουσα)

Χορευτικό. με μελωδική γραμμή στο ρεφρέν, που μπορείς να τραγουδήσεις.

Θα μπορούσες να το ακούσεις σε οποιοδήποτε μέρος.

Τί συγκρίνεις τώρα;

Αυτό είναι ένα τραγούδι με αρχή , μέση και τέλος. (πρώτη φορά το άκουσα)

Χορευτικό. με μελωδική γραμμή στο ρεφρέν, που μπορείς να τραγουδήσεις.

Θα μπορούσες να το ακούσεις σε οποιοδήποτε μέρος.

Τί συγκρίνεις τώρα;
Είναι η απάντηση στο ότι το τελευταίο ωραίο τραγούδι δεν ήταν πριν από 40 χρονια

Είναι η απάντηση στο ότι το τελευταίο ωραίο τραγούδι δεν ήταν πριν από 40 χρονια
Εγώ είπα και η Παπαρίζου μια χαρά τραγούδι είχε.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back