- Πόντοι
- 1,788
Δεν έγραψα κάτι βαθυστόχαστο για να θέλει επεξήγηση.
Εγώ το συζητάω γιατί έτσι επιθυμώ.Γιατί το συζητάμε; Έχει κάποια σημασία;
Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με τον Τρόλει και ένα πλυντήριο
Εγώ το συζητάω γιατί έτσι επιθυμώ.
Σωστός,έκει τραγουδάς live και τα 5/10 lines/takes που χρησιμοποιείς στην δισκογραφία θα σε εκθέσουν στο συγκεκριμένο μέρος που έχουν χρησιμοποιηθεί.είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως υπάρχει θέμα με τον ήχο που προκαλείται από τα φωνητικά. Βγαίνουν παράταιρα,
Δέν αφήνουν.Οι σουηδοί βέβαια,τεχνολογικά κάνουν ότι γουστάρουν,αλλά πιστεψέ με δέν θα ασχοληθούν.Και όλο playback να βγει, τα βόδια από κάτω Χριστό δεν θα καταλάβουν.
Εγώ από τις πρόβες παρατήρησα ότι και οι καμεραμαν και ο σκηνοθετής....το χουν πάντως.Δέν αφήνουν.Οι σουηδοί βέβαια,τεχνολογικά κάνουν ότι γουστάρουν,αλλά πιστεψέ με δέν θα ασχοληθούν.
Για να μήν πώ και εσκεμένα και ξυπνήσω μνήμες.
Εγώ με το κινητό σε κατάσταση μέθης και 2 μπυροκοιλιές απο δω μέσα κάνω καλύτερο.Αυτοί δεν θα κάνουν?Πραγματικά έκαναν το θέαμα πολύ πολύ καλλίτερο από το άθλιο video clip.
Να διορθώσω , διότι η σύγκριση ήταν άκυρη όντως ?.Εγώ με το κινητό σε κατάσταση μέθης και 2 μπυροκοιλιές απο δω μέσα κάνω καλύτερο.Αυτοί δεν θα κάνουν?
Δεν είμαστε αμπαλοι. Να το πάρεις πίσω. Όλα ειπώθηκαν για το θέμα και επισημανθηκαν. Είμαστε οι καλύτεροι ? Το πρόβλημα είναι όπως ακούστηκε μετά τη γέφυρα στη διφωνια του ρεφρέν, στο να μας φέρει ότι θέλει μετά. Καλύτερα να μην το λέει η άλλη με δεύτερες, ας αφήσει μόνο τη Μαρίνα. Δεν τις κάνει σωστά ή δεν ακούει.Σωστός,έκει τραγουδάς live και τα 5/10 lines/takes που χρησιμοποιείς στην δισκογραφία θα σε εκθέσουν στο συγκεκριμένο μέρος που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Φωνή είναι,θα σε δώσει.
Το είχα αναφέρει την μέρα που βγήκε το κομμάτι.
Ενας βρέ άμπαλοι δέν βρέθηκε να πεί,ρε σείς αυτό πώς θα το βγάλουμε στο live?
Εχουμε ήδη μία προηχογραφημένη γραμμή,το τα τα τα,πόσα lines φωνής προηχογραφημένα θα δώσουμε?
Τώρα...Put your heand up and your pants down,γιατί θα φανούν τα κολλαράκια μας.
Αυτό κάνει και η κοπέλα που πέσατε να την φάτε στο insta,στέλνει ένα μήνυμα,που μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί μόνο από μυημένους.
Στον ήχο είναι οι καλύτεροι,αλλά το έχουν και με την εικόνα.Να διορθώσω , διότι η σύγκριση ήταν άκυρη όντως ?.
Το τηλεοπτικό team λοιπόν της eurovision είναι pros .&-
Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν Αυστραλοι σκηνοθέτες. ?Σε σχέση με τους αυστραλούς,...