Γκολάρες PES 2019

Το game boy ακόμα ζει. Παίζει ο πατέρας μου (67 ετών) tetris γιατί λεει ειναι καλό για την αποφυγή του αλτσχάιμερ  :classic_blink: . 
Σωστός.

Κατατρόπωση του online αντιπάλου με highlight ένα φοβερό χτύπημα φάουλ του Μανέ από δύσκολη γωνία.

61970030_10219345270000160_5544710269835411456_o.jpg

Ξέρω σας έχω "πυροβολήσει" με τα βίντεο αλλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ αυτούς τους πυροβολισμούς - κανονιές από μακρινή απόσταση από Firmino και Wijnaldum!

Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στο παιχνίδι τα γκολ από μακριά σπανίζουν και έτσι καταλαβαίνετε την ευφορία μου αφού τα σημείωσα στο ίδιο ματς μέσα! 

Μια πρώτη γεύση απ'το καινούριο παιχνίδι-έπος!

(κάποιος moderator ας αλλάξει παρακαλώ τον τίτλο του θέματος αφαιρώντας το "2019", σκοπεύω να ανεβάσω και του 2020 γκολ αραιά και που όποτε συμβαίνουν τα καλά!)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και ήταν στην προτελευταία δυσκολία πάλι ζάλισα τον υπολογιστή, έτσι είναι όταν έχεις μάθει να παίζεις κόντρα σε καλούς ανθρώπους παίκτες

(καλούς στο παιχνίδι δλδ, αν θα πάνε παράδεισο δεν ξέρω! ?)

Αν και ήταν στην προτελευταία δυσκολία πάλι ζάλισα τον υπολογιστή, έτσι είναι όταν έχεις μάθει να παίζεις κόντρα σε καλούς ανθρώπους παίκτες

(καλούς στο παιχνίδι δλδ, αν θα πάνε παράδεισο δεν ξέρω! ?)
Το έχω ψιλοπαρατήσει το pro.

Μόνο battlefield V και V-Synth παίζω, έχω κολλήσει με τα V lol

Και από ταινίες V for Vendetta και Venom δηλαδή.

(το Προ 20 τα σπάει, και με νέα default κάμερα αναμετάδοσης, θα ξαναγαπήσεις την σειρά, να με θυμηθείς ?)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back