Γκολάρες PES 2019

Πόντοι
98
Ενθουσιασμένος με το νέο παιχνίδι ανέβασα δύο σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Πέρα απ'το θέαμα, αφ'ότου είμαστε μουσικό γκρουπ, ελπίζω να σας αρέσουν και οι μουσικές επιλογές και το πώς δένουν με τα βίντεο.  :classic_smile: :classic_smile:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σε τι το παιζεις, pc ή ps4?

δεν γινεται να σε παιξω. Εχει ο γιος μου το 18 στο ps4 αλλά από τότε που άρχισε fortnite δεν με αφήνει να το ακουμπάω. ?

Και του είπα να του πάρω το 19 αλλα δεν το θέλει. Fortnite μου λεει,μονο. Τελείωσε αυτός. χαχαχαχχαχαχαχα

Και είναι παιχταράς. Βγήκε πρώτος ο φούστης σε battle royal στα 9 του. Το στελνω σε φιλους μου και τους εχουν πεσει τα σαγονια, εχω ντοκουμέντο. χαχαχαχαχαχα

Θα το σκότωνα τις προάλλες. Με κερδισε και στο pro στα ίσια. Εμενα! Πήρε τη Λάμψη μου.

Παιζω στο pc. Οπότε τη ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ χαχαχαχαχαχαχαχχαχ

Δεν το πήρα το δεκαεννιά ακόμα, δεν άδειασα, το έχω στα υπόψη.

Παίζω κανα 18 στο pc , μειναμε 3 και ο κουκος μεχρι να κλεισουν οι servers.

Και εις ανώτερα ο γιός!

Και η αδερφή μου χωρίς σύστημα (button mashing) με νικάει στο Tekken παρόλο που παίζω με συστήματα, κόμπος κτλ.

Άλλη χάρη το Προ '19 φίλε, πιο αληθινό, εγκεφαλικό και διασκεδαστικό και επιτέλους το χορτάρι μοιάζει σαν τρισδιάστατο και όχι μοκέτα όπως στο '18. Το online αμήν πότε θα βελτιώσουν να ελαχιστοποιηθεί το lag, που μερικοί παίκτες, δεν ξέρω πως, δεν αντιμετωπίζουν και έχουν ξεκάθαρο αβαντάζ.

Και εις ανώτερα ο γιός!

Και η αδερφή μου χωρίς σύστημα (button mashing) με νικάει στο Tekken παρόλο που παίζω με συστήματα, κόμπος κτλ.

Άλλη χάρη το Προ '19 φίλε, πιο αληθινό, εγκεφαλικό και διασκεδαστικό και επιτέλους το χορτάρι μοιάζει σαν τρισδιάστατο και όχι μοκέτα όπως στο '18. Το online αμήν πότε θα βελτιώσουν να ελαχιστοποιηθεί το lag, που μερικοί παίκτες, δεν ξέρω πως, δεν αντιμετωπίζουν και έχουν ξεκάθαρο αβαντάζ.
Ναι , έχω δεί τα reviews.

Θα το πάρω καποια στιγμή μεσα στον επόμενο μήνα.

Μόνο pro και battlefield παίζω οπότε το 2019 και το V θα τα έχω μεχρι τα χριστούγεννα αλλά το V δεν ξέρω, με ξενέρωσε λίγο στην beta.

Καλά άμα δεις τι παίζω στο Play... μόνο από AAA παιχνίδια έχουμε και λέμε:

God of War, Uncharted 4, Gran Turismo Sport, PES 2019, NBA 2K19, Battlefield 1, Metal Gear Solid V, Call of Duty: Infinite Warfare, Spider-Man, Batman: Arkham Knight, Bloodborne, Tekken 7, Mortal Kombat XL και μετά συμπαθητικά όπως Alien: Isolation ? (συμπαθητικό με το.. συμπάθειο γιατί είχα εφιάλτες με το εν λόγω) , Battlefield 4 και Hardline, Mad Max, Rayman Legends, Ratchet & Clank και πάει λέγοντας.

Δεν ασχολήθηκα στην προηγούμενη γενιά και τώρα έχω πέσει με τα μούτρα.

Αλλά πιο πολύ έχω λιώσει Προ και GT. Τρέχοντας στο τέρμα και τρέχοντας στον τερματισμό!

Καλά άμα δεις τι παίζω στο Play... μόνο από AAA παιχνίδια έχουμε και λέμε:

God of War, Uncharted 4, Gran Turismo Sport, PES 2019, NBA 2K19, Battlefield 1, Metal Gear Solid V, Call of Duty: Infinite Warfare, Spider-Man, Batman: Arkham Knight, Bloodborne, Tekken 7, Mortal Kombat XL και μετά συμπαθητικά όπως Alien: Isolation ? (συμπαθητικό με το.. συμπάθειο γιατί είχα εφιάλτες με το εν λόγω) , Battlefield 4 και Hardline, Mad Max, Rayman Legends, Ratchet & Clank και πάει λέγοντας.

Δεν ασχολήθηκα στην προηγούμενη γενιά και τώρα έχω πέσει με τα μούτρα.

Αλλά πιο πολύ έχω λιώσει Προ και GT. Τρέχοντας στο τέρμα και τρέχοντας στον τερματισμό!
έχεις λιώσει.

Εγώ έχω περάσει από εποχές λιωσίματος αλλά......... μεγάλωσα.

Παίζω τιμής ένεκεν. Δεν μπορώ, ζαλίζομαι με πολλές ώρες πια και δεν υπάρχει και χρόνος.

Κανα battlefield 2-3 γυρους και κανα pro και όχι καθε μέρα.

Δεν βγαίνει.

Αλλά αμα δεν παιξω λιγο δεν την βγάζω. ?

Λιώσε όσο μπορείς.

Πάρτε και ένα medley από goal μου στο pes2018

Aφιερωμένο στον αδελφό gamer Κουφή Λεοπάρδαλη!!!!!!

Ω ρε τι μου θύμισες τώρα. Θυμάμαι φοιτητές που καιγόμασταν. Έχει βελτιωθεί αρκετά βλέπω. 

Ω ρε τι μου θύμισες τώρα. Θυμάμαι φοιτητές που καιγόμασταν. Έχει βελτιωθεί αρκετά βλέπω. 
Ναι ναι.

Το 2019 θα ειναι καλύτερο που λέει και η Λεοπάρδαλη.

οι μισοί εδώ μέσα έπαιζαν atari όταν ήταν φοιτητές ?

έχει χαθεί η μπάλα με τα γραφικά πλέον , το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα . Και δεν μιλάμε πριν 10-15 χρόνια αλλά το pro πριν 6-7 χρόνια π.χ. φαντάζει αστείο σε σχέση με τα 2017-18-19 σε σημείο να απορώ πως το παίζαμε ?

υπάρχουν βέβαια και παιχνίδια που ακόμα και τώρα είναι τοπ .Κάποια rpg , ένα dragonball & mortal kombat π.χ. στο ps2

ξέφυγα λίγο απ το τοπικ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

έχει χαθεί η μπάλα με τα γραφικά πλέον , το επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα . Και δεν μιλάμε πριν 10-15 χρόνια αλλά το pro πριν 6-7 χρόνια π.χ. φαντάζει αστείο σε σχέση με τα 2017-18-19 σε σημείο να απορώ πως το παίζαμε ?

υπάρχουν βέβαια και παιχνίδια που ακόμα και τώρα είναι τοπ .Κάποια rpg , ένα dragonball & mortal kombat π.χ. στο ps2

ξέφυγα λίγο απ το τοπικ
Δεν έχεις άδικο. Το νοιζ ειναι γνωστό για τη "γηραιά γνώση" που κουβαλάει  :classic_biggrin: .

Ακόμα θυμάμαι που αντάλλαξα το ps1 με ένα scanner πριν 16-17 χρόνια. Τότε είχαν πρωτοβγει σε οικιακή φάση. 

Πάντως εδώ και πάνω απο 4-5 χρόνια έχω σταματήσει να παίζω τέτοια παιχνίδια (μόνο candy crash στο κινητό) και μάλιστα αν καμιά φορά δοκιμάσω κανενα FPS τύπου call of duty με πιάνει ζαλάδα στο 5λεπτο. 

και μάλιστα αν καμιά φορά δοκιμάσω κανενα FPS τύπου call of duty με πιάνει ζαλάδα στο 5λεπτο. 
Εμένα κατάθλιψη που δεν τα "σηκώνει"  το pc μου ?

Αν και έχω ps3 το οποίο μου φαίνεται Sega με κασέτες μπροστά στο ps4

ξέφυγα λίγο απ το τοπικ

Για μένα τα γραφικά είναι το πιο αδιάφορο πράγμα, μια παιχνιδάρα είναι παιχνιδάρα ανεξάρτητα από πόσα frames per second και τι ανάλυση στα textures έχει.

Κάθομαι και βλέπω καμιά φορά διάφορα reviews στο youtube και βλέπω ότι ο κόσμος πλέον σχολιάζει αν πιάνει το παιχνίδι τα 60fps ή όχι, αν είναι 1080p η ανάλυση και αναλόγως θάβει ή εξυμνεί το παιχνίδι, αντί να σχολιάζει το gameplay κτλ

Οκ, δεν λέω ότι τα παιχνίδια πρέπει να έχουν framedrops που να είναι λες και παίζεις σε ''slow motion'' αν το μηχάνημα ''ζορίζεται'', αλλά η μανία για τις ''αποδόσεις'' είναι αστεία για εμάς που παίζαμε 8bit,16bit ή και 32bit παιχνίδια.

Και ναι, υπάρχουν παιχνίδια που έχουν ''γεράσει'' καλά, και ας είναι παιχνίδια παλαιότερης γενιάς κονσολών.

Για μένα τα γραφικά είναι το πιο αδιάφορο πράγμα, μια παιχνιδάρα είναι παιχνιδάρα ανεξάρτητα από πόσα frames per second και τι ανάλυση στα textures έχει.

Κάθομαι και βλέπω καμιά φορά διάφορα reviews στο youtube και βλέπω ότι ο κόσμος πλέον σχολιάζει αν πιάνει το παιχνίδι τα 60fps ή όχι, αν είναι 1080p η ανάλυση και αναλόγως θάβει ή εξυμνεί το παιχνίδι, αντί να σχολιάζει το gameplay κτλ

Οκ, δεν λέω ότι τα παιχνίδια πρέπει να έχουν framedrops που να είναι λες και παίζεις σε ''slow motion'' αν το μηχάνημα ''ζορίζεται'', αλλά η μανία για τις ''αποδόσεις'' είναι αστεία για εμάς που παίζαμε 8bit,16bit ή και 32bit παιχνίδια.

Και ναι, υπάρχουν παιχνίδια που έχουν ''γεράσει'' καλά, και ας είναι παιχνίδια παλαιότερης γενιάς κονσολών.
Eγώ γουστάρω τα καλά γραφικά βέβαια και τα 60fps, πιο κάτω uninstall ή αναβάθμιση, αλλά φυσικά με προτεραιότητα το gameplay. Αν δεν γίνομαι από το gameplay, τι να τα κάμεις τα γραφικά.

Καλά τα λες.

το οποίο μου φαίνεται Sega με κασέτες μπροστά στο ps4
τι είπες Τώρα!!!! Αυτό ήταν το πιο αγνό συναίσθημα. Θυμαμαι που μου πήραν δωρο τα Χριστούγεννα το master system και έπαιζα sonic μεχρι εμετού. Επίσης θυμάμαι που ενας φιλος είχε το mega drive και παίζαμε τα πρώτα mortal kombat. Πω πω όσο το θυμαμαι δακρύζω. και αμα εκανα και κανα fatality κατα τύχη, ηταν έκσταση. έπαιξα πέρσι το νέο MK και δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ απο τα ξεκοιλιασματα που ειδα.

Μετά θυμάμαι με τις ώρες να παίζω tomb raider 1 και 2 στο ps1. Με τη Lara με τριγωνικό βυζι. 

και εγώ περασα απο atari, spectrum, amstrad, amiga, master system κλπ.

Ειχα και πολλά hand held της nintendo.

Έχω ακόμα και ενα gameboy advance

Και το pong είχα που το εβαζες στην τηλεόραση.

Είχα και το sega saturn

Το game boy ακόμα ζει. Παίζει ο πατέρας μου (67 ετών) tetris γιατί λεει ειναι καλό για την αποφυγή του αλτσχάιμερ  :classic_blink: . 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back