• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Godspeed You Black Emperor

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Godspeed You Black Emperor στο Gagarin 205 17/12/2010.

Κι εγώ πως και πως τους περιμένω. :)

Τους ακούω πολλά χρόνια αλλά δεν έχει τύχει να τους δω ζωντανά.

Σπουδαία μπάντα, τι να λέμε..

παιζουν και το σαββατο, διαφορετικο μαλιστα σετ.

το προβλημα ειναι οτι προσπαθησα να αγορασω online εισιτηρια και @**@#&# ο Διας.

τους ειχα δει παλαιοτερα, τι να λεμε τωρα...

Όταν 7-8 χρόνια πριν είχαν αρχίσει να αποκτούν σχετική φήμη  τους ψιλοάκουγα, αλλά όπως συνήθως σε σχετικές περιπτώσεις δεν είχα πάει να τους δω γιατί με είχε ξενίσει ιδιαίτερα το γνωστό "αχ χρυσό μου θα πας κι εσύ?" των τρέντυ μέσα-σε-όλα τύπων. Φυσικά το σκυλομετάνιωσα γιατί αργότερα αντιλήφθηκα όχι μόνο πόσο ταιριάζουν στα μουσικά μου γούστα αλλά και το επίπεδο που έχουν σαν συγκρότημα.

Σκεφτόμουν από το καλοκαίρι να αγοράσω εισιτήριο για την Αθήνα, αλλά επειδή δεν θα βρίσκομαι εκεί έχω ένα (από Σεπτέμβρη λίγο πριν εξαντληθούν) για τη συναυλία του Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες. Τα εισιτήρια για τις ελάχιστες συναυλίες που έχουν προγραμματίσει έχουν γίνει καπνός (δεν ξέρω για Αθήνα), και το πιο αξιοπρόσεκτο είναι πως δεν είχαν ανακοινωθεί στο σάιτ τους παρά μόνο διαδιδόταν από στόμα σε στόμα - όπως τυχαία το έμαθα κι εγώ - δεδομένης και της γνωστής επιβληθείσας από αυτούς συνηθισμένης παντελούς έλλειψης προώθησης/μάρκετινγκ/συνεντεύξεων.

fleamail είπε:
Αυτό που το άκουσες?
Το ότι παίζουν και 18 το ξέρω έχω εισιτήριο, για το ότι θα παίξουν διαφορετικά σετ λέω

fleamail είπε:
Το ότι παίζουν και 18 το ξέρω έχω εισιτήριο, για το ότι θα παίξουν διαφορετικά σετ λέω
το γράφει και στα 2 λινκ. δεν το βλεπεις?

Θα περάσω σήμερα...

αν και το παράκανα, θα είναι η 4η φορά που θα τους δώ live.  ::)

toneless είπε:
Θα περάσω σήμερα...

αν και το παράκανα, θα είναι η 4η φορά που θα τους δώ live.  ::)
Και εμείς στη συμπρωτεύουσα τίποτα  :'(

Άδικη κοινωνία...  :'(

edit:όσοι παραβρεθείτε στις δύο συναυλίες,πείτε μας,πέρα από τις εντυπώσεις σας,και κάτι για τον εξοπλισμό τους

If it's no big deal  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
hadgi είπε:
Και εμείς στη συμπρωτεύουσα τίποτα  :'(

Άδικη κοινωνία...  :'(
Είχαν παίξει σίγουρα στη Θεσσαλονίκη πριν μερικά χρόνια.

Δεν θυμάμε αν έγινε το ίδιο και τη τελευταία φορά που είχαν έρθει.

Edit :

Πριν μερικά χρόνια...  ;D το '03 είχαν περάσει τελευταία φορά, οπότε υποθέτω γύρω στο '00 ήταν η πρώτη συναυλία στο Ρόδον και την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη (στο Μύλλο νομίζω).

toneless είπε:
Είχαν παίξει σίγουρα στη Θεσσαλονίκη πριν μερικά χρόνια.

Δεν θυμάμε αν έγινε το ίδιο και τη τελευταία φορά που είχαν έρθει.
Αυτό που συμβαίνει(σε μένα τουλάχιστον)σε αυτές τις περιπτώσεις είναι,πως εκ των υστέρων ανακαλύπτω κάποια συγκροτήματα και μετά λύπης παρατηρώ πως πχ τον προηγούμενο χρόνο,μήνα,βδομάδα κτλ έπαιζαν (σε έναν από τους δύο ή τρεις υπάρχοντες χώρους) στην πόλη.

Για άλλη μια φορά θα τους χάσω. Ήδη ξέρω πως αύριο δεν γίνεται και σήμερα πολύ δύσκολα :/

και δεν τους έχω ξαναδεί ! ><

Φοβεροί οι τύποι!

Δεν τους είχα ξαναδεί ενώ είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.

Τους περίμενα πως και πως...

Όμως ρε παιδιά πως να χαρείς τέτοια μουσική στριμογμένος και όρθιος.

Όταν πήγα επάνω όμως και άραξα σε ένα σκαλοπατάκι και έκλεισα τα μάτια...  8)ίσιωσα!

Ένα παράπονο έχω μόνο, θα μπορούσαν να είχαν κάνει και καλύτερη επιλογή στα κομμάτια (Σάββατο τους είδα).

Είναι μεγάλη μπάντα και μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους είδαμε...

Όποιος τους έχασε, κρίμα

iamnohero είπε:
Ένα παράπονο έχω μόνο, θα μπορούσαν να είχαν κάνει και καλύτερη επιλογή στα κομμάτια (Σάββατο τους είδα).
Έτυχε να πάω και το Σάββατο και γενικά ήταν καλύτερη μέρα...

Απο την άλλη, η Παρασκευή περιείχε δύο απο τα καλύτερα κομμάτια τους και μισή ωρίτσα παραπάνω.

Ρε συ πήγες και τις δύο μέρες?

Καλά έκανες... τελικά έπεξαν διαφορετικά σετ, ε?

Ήταν από τα καλύτερα live που έχω δει πάντως (ή μάλλον που έχω ακούσει, γιατί σε κάποια φάση σταμάτησα να βλέπω).

Χαίρομαι που λες ότι το Σάββατο ήταν καλύτερη μέρα (έλεγα μέσα μου, λες να έπρεπε να πάω Παρασκευή?).

Όμως μου φαίνεται και λογικό, από άποψη ήχου και μόνο, ότι το Σάββατο θα υπερτερούσε κατά κάποιον τρόπο.

iamnohero είπε:
Είναι μεγάλη μπάντα και μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους είδαμε...

Όποιος τους έχασε, κρίμα
Ωραία τέτοια λέγε μου :(

Άλλες περιγραφές πληροφορίες να ζηλέψουμε λιγάκι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back