Γνώμη για τον 12ο πίθηκο

Δεν είναι όλοι παιδεραστές με την κλασσική έννοια, όπως και αν ακούγεται αυτό.

Έχεις διαβάσει την Λολίτα του Nabokov?
 Μιλάω για τους παιδεραστές με την κλασσική έννοια... Για μένα όμως ακόμη και ένα "χάιδεμα" (ξέρεις τι εννοώ) σε ανήλικο αγόρι ή κορίτσι είναι παράπτωμα και μάλιστα βαρύ.

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, έχω δει όμως την ταινία του Κιούμπρικ με τον James Mason αλλά και την άλλη με τον Τζέρεμι Άιρονς και καταλαβαίνω τι εννοείς...

Τρία μπουκάλια βότκα έχουν 75 ευρώ.Τι κομμουνισμός είναι αυτός;Με χαβιάρι την πίνουν την βότκα;

Επί ΕΣΣΔ ήταν ,σχεδον,δωρεάν .

Ψωμί δεν είχαν,σαπούνι δεν είχαν αλλά βότκα τζάμπα από τα κρατικά εργοστάσια.

Είδος πρώτης ανάγκης το μόνο αγαθό που δεν είχε δελτιο,λογικό αφού χωρίς αυτό ο κομμουνισμος θα ειχε πέσει από το 1920.

Καλά μη νομίζεις και τώρα στη Ρωσία λόγω αυτής δεν πέφτει ο ΠουΣτιν...ετσι και ξεμεθυσει ο μέσος Ρώσος θα τον κάψουν στην κόκκινη πλατεία μέσα σε μια εβδομάδα  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να το γυρίσεις στο 18-20, γιατί στις 16-18 παίζει εισαγγελέας, και να μείνεις εκεί για πάντα.

Μετά "χαλάνε", είναι σαν τα αυτοκίνητα, όσο μεγαλώνουν βγάζουν προβλήματα, και θέλουν συνέχεια "τάισμα".

Μια δαχτυλίδια, μια συνολάκια, κλπ.
Δε μ'αρεσει να πηγαίνω με μεγαλύτερες, συνομηλικες η κάνα μικρότερες, σιγά τι 17 τι 18?

Είδα κάπου πως δεν θεωρούμε το rap και το hip hop μουσική εδώ στο φόρουμ γιατί έχει samples, κάτι τέτοιο .

Εγώ προσωπικά τα θεωρώ μουσική αυτά τα είδη, μουσική που την άκουσα, τη μελέτησα, όπως έχω πει είναι το είδος ένας παράγοντας σημαντικός που με οδήγησε να φύγω από το κλασσικό πιάνο και να ασχοληθώ με τα samplers και τα συνθεσάϊζερς και να γίνω ο GURU που είμαι σήμερα. (γιατί ο cos_dr και αν μεγάλωσε, ακόμα έχει το μικρόβιο της περιαυτολογίας, της αυτοπροβολής, του αυτοθαυμασμού κλπ. συμπεριφορά που πηγάζει από τα κόμπλεξ που......... και ο σοσιαλισμός................. χαχααχαχαχαχα??) 

Οχι, το rap και το hip hop είναι μουσική και ιδιαίτερα εν έτει 2022 ελπίζω να εκφράζω την πλειοψηφία των μελών του forum αλλά και εν γένει των μουσικών και της κοινωνίας.

Τώρα που βλέπω πως αναφέρεται η παιδεραστία.

Μου ήρθε στο νου ένα  από παλιό ελληνικό ραπ/πρώτες προσπάθειες 

κομμάτι του Μήτσου του Βρωμύλου - μετέπειτα Δημήτρη Μεντζέλου των Ημισκουμπρίων

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, έχω δει όμως την ταινία του Κιούμπρικ με τον James Mason αλλά και την άλλη με τον Τζέρεμι Άιρονς και καταλαβαίνω τι εννοείς...

Η ταινία είναι πολύ καλή, την έχω δει κι εγώ.

Αλλά το βιβλίο είναι άλλο πράγμα.

Μπαίνει βαθιά σε ψυχισμούς, πράγμα που η ταινία δεν μπορεί να το κάνει.

Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό, όσο και αμφιλεγόμενο βιβλίο.

Σου το συστήνω.

Για τους "κανονικούς" παιδεραστές, μαζί σου φυσικά, δεν το συζητώ.

Ούτε για πλάκα. 

Απλά ΠΙΝΟΥΝ πολύ και όπως μου έλεγε ένας Ρωσοποντιος φίλος μου που δραπέτευσε από τον κομμουνισμο στα 80s όταν τον ρώτησα πως αντέχει ο κόσμος τον κομμουνισμο και την εξαθλίωση ..."Μέτα το 3ο μπουκάλι βότκα παντού καλά  είναι ". (Βασικά μου είπε ότι μετά το 3ο μπουκάλι βότκα κομμουνισμος και καπιταλιΖμος είναι το ίδιο αλλά you get my drift).

Άλλωστε οι τραγικοί μπεκρηδες αγγλοτουριστες που λυμαίνονται την Ελλάδα το καλοκαίρι...η...πλειοψηφία είναι δες τους προσεκτικά και πες μου μετά αν...περνάνε καλύτερα από τον μέσο Έλληνα...

Όπως σου είπαν και παραπάνω ταξίδεψε. 

Άνθρωπος αταξιδευτος ξύλο απελεκητο. 
Καλά το ότι μεθάνε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν περνάνε καλά στη χώρα τους, έτσι είναι απλά εκεί πίνουν πολύ. Αλλά δεν νομίζω ο μέσος Άγγλος η Γάλλος να μην ζει μια σχετικά άνετη ζωή, εκεί στην Αγγλία έχουν έντονη νυχτερινή ζωή όλο βγαίνουν μετά τη δουλειά είμαι σίγουρος

είμαι σίγουρος

Παραεισαι σίγουρος. 

Βάστα και μια πισινή, που μου έλεγε ο πατέρας μου ;)

έτσι είναι απλά εκεί πίνουν πολύ.

Δεν υπάρχει "έτσι ειναι",πάντα υπάρχει ΛΟΓΟΣ που κατι..."είναι έτσι ".

Παραεισαι σίγουρος. 

Δεν υποφέρουν οι άνθρωποι, μόνο καλά περνάνε στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και αν δεν είναι έτσι μάλλον ΑΥΤΟΙ κάνουν κάτι ΛΑΘΟΣ!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Μιας και εξαντλήσαμε το θέμα για τον 12ο ας πάμε να δούμε τι κάνουν οι άλλοι 11 πριν καθώς και οι επόμενοι. 

Ίσως το hip hop και το trap κ. α. να είναι τελικά μουσική, ίσως και όχι, το σίγουρο είναι ότι με κάνουν να κριντζάρω πολύ, κριντζαρω πριν ακόμα ανοίξουνε το στόμα τους από τις πόζες και τις κινήσεις των χεριών και μόνο. Μόλις αρχίσουν να ''τραγουδάνε'' το κρίντζ περνάει στις φλέβες μου, αδυνατώ να κοιτάξω την οθόνη, είναι τα νοήματα σε συνδυασμό με την εικόνα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, και όχι δεν είναι η ηλικία, δεν κριντζάρω με αυτά που άκουγα μικρός, ακόμα μπορώ να τα ακούσω, οι ράπερ φταίνε που είναι τόσο κρίντζ

Παραεισαι σίγουρος. 

Γιατί πολλοί λένε ότι οι χώρες τις βόρειας Ευρώπης πρέπει να αποτελούν "πρότυπα" για την Ελλάδα? Ότι είναι πολύ πιο πολιτισμένοι και ότι σχεδόν όλα πάνε ρολόι?

Ίσως το hip hop και το trap κ. α. να είναι τελικά μουσική, ίσως και όχι, το σίγουρο είναι ότι με κάνουν να κριντζάρω πολύ, κριντζαρω πριν ακόμα ανοίξουνε το στόμα τους από τις πόζες και τις κινήσεις των χεριών και μόνο. Μόλις αρχίσουν να ''τραγουδάνε'' το κρίντζ περνάει στις φλέβες μου, αδυνατώ να κοιτάξω την οθόνη, είναι τα νοήματα σε συνδυασμό με την εικόνα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, και όχι δεν είναι η ηλικία, δεν κριντζάρω με αυτά που άκουγα μικρός, ακόμα μπορώ να τα ακούσω, οι ράπερ φταίνε που είναι τόσο κρίντζ
2 many unknown words.

Had to look it up...

Γιατί πολλοί λένε ότι οι χώρες τις βόρειας Ευρώπης πρέπει να αποτελούν "πρότυπα" για την Ελλάδα? Ότι είναι πολύ πιο πολιτισμένοι και ότι σχεδόν όλα πάνε ρολόι?

Ανοίγεις κουβέντες που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα σ' ένα φόρουμ.

Θέλει πολύ γράψιμο το πράγμα.

Επίσης κάθε χώρα είναι διαφορετική, ακόμα και μέσα στην κάθε χώρα θα συναντήσεις μεγάλες διαφορές.

Προσπάθησε να μην τσουβαλιάζεις (μην τσιμπάς από το τσουβάλιασμα που επικρατεί γενικά).

Εσύ είσαι ακριβώς το αντίθετο με εμένα, εμένα μ'αρεσει η όλη κουλτούρα του χιπ χοπ, κάποια πράγματα ίσως να τα έχω κι εγώ υιοθετήσει κάπως στο στυλ, έχει φάση γενικά.

Γιατί πολλοί λένε ότι οι χώρες τις βόρειας Ευρώπης πρέπει να αποτελούν "πρότυπα" για την Ελλάδα? 

Γιατί δεν έχουν πάει εκεί  ;)

Άλλο το "υπάρχει οργανωμένο και λειτουργικό κράτος " και αλλο το "περνά ο κόσμος καλά ".

και ότι σχεδόν όλα πάνε ρολόι?

Αυτό το "σχεδόν " κάνει την διαφορά  ;)

Ότι είναι πολύ πιο πολιτισμένοι

Πλάκα κάνεις. 

Άλλο το "δεν κάνω μαλακιες και ότι μου καπνίσει γιατί απλά φοβάμαι ότι το,υπάρχον και λειτουργικό κράτος, θα με μαμησει " και άλλο το "πολιτισμενοι".

Το ποσό πολιτισμενοι είναι το βλέπεις το Καλοκαίρι στη Χερσόνησο, τον Λαγανά και το Φαλιρακι όταν οι μάσκες πέφτουν... ή ακόμα ευκολότερα μετά το 4ο ποτήρι (όχι δικό σου,δικό τους) μπύρα,ουίσκι,κρασί,βοτκα κτλ. όταν είσαι εκεί. 

εμένα μ'αρεσει η όλη κουλτούρα του χιπ χοπ ...

Όλο το μυστικό, εκεί βρίσκεται.

Όπως είδες, οι περισσότεροι από εμάς δεν εκπλησσόμαστε ούτε από τους στίχους, ούτε από την μουσική, είναι πολυφορεμένα όλα αυτά και στο παρελθόν.

Όλο το θέμα λοιπόν είναι στην αποδοχή ή μη της κουλτούρας κάθε μουσικού είδους.

Γιατί δεν έχουν πάει εκεί  ;)

Άλλο το "υπάρχει οργανωμένο και λειτουργικό κράτος " και αλλο το "περνά ο κόσμος καλά ".

Αυτό το "σχεδόν " κάνει την διαφορά  ;)

Πλάκα κάνεις. 

Άλλο το "δεν κάνω μαλακιες και ότι μου καπνίσει γιατί απλά φοβάμαι ότι το,υπάρχον και λειτουργικό κράτος, θα με μαμησει " και άλλο το "πολιτισμενοι".

Το ποσό πολιτισμενοι είναι το βλέπεις το Καλοκαίρι στη Χερσόνησο, τον Λαγανά και το Φαλιρακι όταν οι μάσκες πέφτουν...
Δηλαδή οι Άγγλοι στην χώρα τους δεν βγαίνουν τα σαββατοκύριακα η γενικά αργα το βράδυ? Λογικά ο'τι κάνουν εδώ κάνουν κι εκεί. Και από ότι είπες και πριν μάλλον για να έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα κάνουν αρκετές μαλακίες ανενόχλητοι

Trending...

Νέα θέματα

Back