Τι ενισχυτή κιθάρας full tube εως 1000 ευρώ

Ποπο!!!!!!! Κ μενω κ Αιγαλεω!!!!!!

Φαντασου οτι ετοιμαζομουνα για Γιαννενα!!!!!!!

Εισαι απαιχτος!! thanx ρε Νικο!!!!!

fuZZed είπε:
Ρε παιδες!!!

Καπου παραπανω υποθηκε οτι μπορει καποιος να βρει τον KOCH STUDIOTONE και στην Αθηνα... Ισχύει αυτο;;;;; Ξερουμε τπτ πιο συγκεκριμενες λεπτομερειες;;; 8)
http://www.telesound.gr/

Στο γαλατσι ειναι . Συνεργαζεται επισημα με τον Ντουκα απο τα Γιαννενα που τους φερνει απο Ολλανδια . Δηλαδη θα εχεις την επισημη εγγυηση της εταιριας και απο αυτον .

Επιτελους μπας κ τον δοκιμασω ποτε.... Ελπιζω να μ αρεσει γιατι δε παει αλλο με αυτον που εχω!!

Αντε να ακουσω επιτελους και τη tonelab οπως πρεπει ;) ;) ;D

...ειμαι το παιδι που ανοιξε το thread...και εγω αυτον θα παρω...αλλα πηρα τηλ χτες και μου παν οτι βρισκονται σε ελειψη... :( παντως τα λογια των πιο εμπειρων πιασαν τοπο τελικα... ;)

αγαπητε...fuZZed εισαι Horror fan μηπως?????

Χαιρομαι φιλε μου που αλλαξες κ εσυ γνωμη διοτι απ οσο διαβασα παραπανω ησουν πιο δυστακτικος με τους koch, οποτε λογικα κ εγω θα μεινω ικανοποιημενος, γιατι απο καιρο μου χουν κανει κλικ με βαση τα χαρακτηριστικα τους κ οσα εχω ακουσει.

Αληθεια σου ειπαν περιπου ποσο τους δινουν;

Ποτε θα ξαναφερει;;

horror fun αν εννοεις αυτο που φανταζομαι, εδω και λιγα χρονια βλεπω μονο b-movies της δεκαετιας 70-80 και με οτι συνεπαγεται αυτο!! ;)

Αφου ετσι κ αλλιως κατα την αποψη μου οτι καινουργιο βγαινει ειναι σαπιλα το ριξα κ γω στις πλεον παραδοσιακες σαπιλες!!!!! ;D ;D ;D ;) ;)

με αλλα λογια πλεον ειμαι ποιοτικος μονο σ αυτα που ακουω (κ αυτο παιζετε βεβαια) κ οχι σε αυτα που βλεπω...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back