το οτι δεν ακούς τα φάλτσα ειναι ενα θέμα.
Παντως ελεγξε και την κιθάρα, γιατι μπορει αν μην εχεις καλό αυτί, αλλα θεωρώ οτι αμα τουλάχιστο γνωρίζεις που βρισκονται οι νότες του κομματιου, κατι που το διακρινω προσωπικά,να πιέζεις εκει που πρέπει αλλα να εχει καποιο θέμα η κιθάρα γιατι και εγω αρχισα για πλάκα να μαθαινω λιγο κιθαρα εστω και μονος μου, (αν και εχω μια Α κατάρτιση απο το πιανο και θεωρητική και αρκετα πρακτική) τετοια φάλτσα και να θέλω δεν τα κάνω χαχαχαχαχαχα Μιλαμε για ορισμό του detuned το άκουσμα. και εχω μια κιθαρα απλή fender squier των 105 ευρω που απλά την κουρδίζω.
Εγω πιστευω οτι εφόσων δεν σε βοηθάει το αυτι σου οπως φαίνεται ξεκάθαρα και επειδή βλέπω οτι έχεις αποκτήσει μια Α αντίληψη περι χρόνου και αξιων, που και εκεί θελεις βελτιωση γιατι πρεπει να ειναι συνδυασμός και γνωσης τεχνικης (που δεν ειναι απίθανο να την αποκτήσει καποιος και μονος του χωρίς μαθήματα αλλα ειναι χρονοβόρο και αν δεν υπάρχει και το αναλογο αυτί δεν θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση ποτε, ουτε θα προχωράει ορθα ενω με την επιβλεψη απο δασκαλο θα κερδιζει χρονο και θα ξεκαθαρισει πολλά θεματα και θα προχωραει στα πιο ουσιαστικά γρήγορα) και εφόσων σου αρεσει να καταφύγεις άμεσα στη λυση που σου προτείνει ενδεικτικά ο Νικόλας (και άλλοι και εγω), δηλαδή τον δάσκαλο για οικονομια χρόνου και καλύτερα αποτελέσματα γιατι αυτό που παίζεις..... δεν ακουγεται. (ειμαι λιγο σκληρός αλλα λέω αυτο που πιστεύω με ειλικρίνια)