Αγόρασα την Vintage Lemon Drop (την έχω και φωτογραφία στο "Gear List"), με το σκεπτικό ότι ήθελα μια value for money Les Paul σαν ένα δεύτερο διαφορετικού τύπου όργανο, καθώς η βασική μου κιθάρα είναι τύπου strat με humbuckers στον bridge. Είναι ηχητικά και σαν feel ακριβώς το όργανο που ήθελα, και δεν νομίζω να πάρω ποτέ άλλη Les Paul στη ζωή μου. Εννοείται πως πιθανότατα θα χρειαστεί setup όπως την αγοράσεις από το κατάστημα ή το εργοστάσιο (το οποίο χρειάζεται η πλειονότητα των κιθαρών που θα αγοράσεις, ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής), αλλά από κει και πέρα σε βγάζει ασπροπρόσωπο.
Έχω να πω τα καλύτερα για τους μαγνήτες της (δεν έχω παίξει ποτέ με κάποια Les Paul που να γούσταρα περισσότερο ηχητικά), και το μόνο που θα ήθελα διαφορετικό είναι το βάρος της (είναι βαρούτσικη όπως λες, και θα την ήθελα λίγο πιο ελαφριά)... αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος, μιας και το όργανο ροκάρει όπως το ακούς στο βίντεο (δες πώς περνάει από τον bridge στο neck μαγνήτη και πόσο ωραία ισορροπούν μεταξύ τους).