Γνωμες για μια DIY Strat που ετοιμαζω...

Τα λογια ειναι περιττα, μιλαει η εικονα απο μονη της

Μπραβο και καλα παιξιδια

2 ακομα

DSC02513.JPG

DSC02522.JPG

Πολυ ωραια,μπραβο! Το χρωμα ειναι αυτο που μ'αρεσει πολυ.Ποσο σου κοστισε περιπου συνολο(περαν του χρονου);Εχεις καποια λεπτομερη σχεδια για την κοπη των ξυλων και γενικοτερα για κατασκευη;

krknow είπε:
Τα λογια ειναι περιττα, μιλαει η εικονα απο μονη της

Μπραβο και καλα παιξιδια
Nα΄σαι καλα ευχαριστω ;)

Ποσο σου κοστισε περιπου συνολο(περαν του χρονου);Εχεις καποια λεπτομερη σχεδια για την κοπη των ξυλων και γενικοτερα για κατασκευη;

Το συνολικο κοστος πηγε γυρω στα 750ε

Για το κοψιμο των ξυλων που ρωτας χρησιμοποιησα templates που μπορεις να βρεις ευκολα.

Φοβερο αποτελεσμα, ωραιος συνδιασμος σωμα - πικγκαρντ! καλοπαιχτη να ναι

Πολύ ωραίος!!!

Ωραίο το χρώμα και μοναδικός ο συνδυασμός των ξύλων...

Μπράβο σου!

Πολύ καλη τα συγχαρητήριά μου :D

Το pickguard δεν το εχεις 45μοιρες γωνία στο τελείωμα, θα έδειχνε καλύτερα η γνώμη μου,πάντως ο συνδιασμός των ξύλων είναι εκπληκτικός!

Ειναι φυσικό να σου βγήκε καπως πιο πριμα στον ήχο , τα ξύλα που έβαλες ειναι αρκετά πιο σκληρά απο ash-alder.

Τι βερνικι χρησιμοποιήθηκε?

Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας! ;D

Το βερνικι που χρησιμοποιηθηκε ειναι σατινε γιατι νομιζω οτι το πολυ γυαλιστερο δε θα ταιριαζε και τοσο.

gdevelek είπε:
Η ομορφώτερη στρατ που έχω δει ποτέ.
Ενταξει ωραια ειναι αλλα μη τα παρακανουμε κιολας ;D

Μερακλίδικη και κούκλα ... φτου σκόρδα  :)

ένα μπιζουτάρισμα το pickquard γύρω γύρω το'θελε νομίζω για να μη δείχνει το πάχος του.

Μπράβο για την κατασκευή.

Από βάρος πως είναι?

(Προσωπικά θα την προτιμούσα με μονόχρωμο -μαύρο- pickguard. Έτσι είναι σαν να φοράς ριγέ πουκάμισο με παρόμοια ριγέ γραβάτα. Ας εξηγήσει ο Lakis τι εννοώ.  ;D )

kostas80 είπε:
ένα μπιζουτάρισμα το pickquard γύρω γύρω το'θελε νομίζω για να μη δείχνει το πάχος του.
Εχεις δικιο για το pickguard το'θελε ενα μπιζουταρισμα!

Από βάρος πως είναι?

Απο βαρος ξεπερνα αρκετα μια παραδοσιακη strat  αν και δεν την εχω ζυγισει.

δεν μπορω παρα να πω ΜΠΡΑΒΟ σε μια μερακλιδικη δουλειά.!!!

το σωμα μου αρέσει πολύ ;)

ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε,εισαι φοβερος! πολυ ομορφα ξύλα+πολυ καλή δουλεια! κούκλα! αντε καλόπαιχτη!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back