- Πόντοι
- 16
Χαχα αψωγο το live φιλε μου πραγματικα οσοι δεν ηρθαν εχασαν!!! Εγω ειπα και την Flying V γιατι και ο πανος χατζιωαννιδης και ο ηλιας λογγινηδης εχουν αυτες τις κιθαρες στην banda ;D ;D ;Dgregg είπε:Θα συμφωνησω με το Stinky, ειμαι επισης (πρωην) κατοχος αυτης της κιθαρας. Σαν οργανο ειναι πολυ καλο και αξιζει τα χρηματα του.
ψιλιαζομαι οτι πρεπει να γουσταρεις περισσοτερο την εμφανιση της ομως γιατι ηχο για να παιξεις spitfire (μπανταρα) μπορεις να παρεις απο παρα πολλες κιθαρες.
Αν ισχυει αυτο μη ξεχασεις να την παρεις σε μαυρο χρωμα ;D
(καλο το live χτες
Stinky είπε:Φιλε ειχα αυτη ακριβως την κιθαρα. Μαλιστα την ειχα παρει απο συμφορουμιτη σε πολυ καλη τιμη. Βγηκε πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα αρχικα.
Παναλαφρη, βολικη, ζυγιασμενη σωστα, δεν γερνει δηλαδη, και ωραιοι high output μαγνητες.
Τελικα την εδωσα γιατι δεν μου κολαγε τοσο πολυ το σχημα πανω μου.
Την προτεινω ανεπιφυλακτα, ειδικα αν την βρεις μεταχειρη απο καπου.
Όντως για την ίδια κιθάρα μιλάτε ;DΘα συμφωνησω με το Stinky, ειμαι επισης (πρωην) κατοχος αυτης της κιθαρας. Σαν οργανο ειναι πολυ καλο και αξιζει τα χρηματα του.
ψιλιαζομαι οτι πρεπει να γουσταρεις περισσοτερο την εμφανιση της ομως γιατι ηχο για να παιξεις spitfire (μπανταρα) μπορεις να παρεις απο παρα πολλες κιθαρες.
Αν ισχυει αυτο μη ξεχασεις να την παρεις σε μαυρο χρωμα ;D
(καλο το live χτες
Μια ερωτηση Earendil...τι ακριβως ειναι οταν λεει faded??? :-XEarendil είπε:Είναι Κινεζούλα και προσωπικά δεν έχω άποψη, αλλά προσωπικά δε θα το πολυσκεφτόμουν...
Κι αν κάτι απ'τα "περιφερειακά" θέλει αλλαγή...εντάξει, γίνεται, δε θα σού'χει κοστίσει κανένα διχίλιαρο η κιθάρα.
Λογικά θα κουβαλάει σε μέγιστο βαθμό όλα τα γνωρίσματα της ράτσας "V".
A, και το φινίρισμα δεν είναι faded βέβαια...
εκτός από τα παραπάνω έχω την εντύπωση ότι το Faded "μαδάει" ευκολότερα...Earendil είπε:Faded=το φινίρισμα της...Όχι το συνηθισμένο, γυαλιστερό finish, ούτε ακριβώς και το ματ a la Fender.
Θα το περιέγραφα (με κάθε κίνδυνο να με δουλέψουν οι υπόλοιποι ;D), ως πορώδες και..."ξυλένιο". Κάπως πιό τραχύ απ'τα ματ φινιρίσματα, αλλά ωραίο στην αίσθηση (για μένα πάντα).
Αν δεν το έχεις υπόψιν, θα έπρεπε να το δεις από κοντά πριν κάνεις την κίνηση, μπορεί να μη σου κάνει, να γουστάρεις να καθρεφτίζεσαι πάνω της ρε παιδάκι μου - αυτό δε θα στο δώσει το faded. ;D