Glenn's been mistreated

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
να γιατι ειναι ο αγαπημενος μου rock τραγουδιστης με διαφορα!

Στο πρώτο κλιπάκι υπερβάλει αρκετά νομίζω.

ΑΛΛΑ είναι κ μένα από τους αγαπημένους μου.

ΠΩΣ έγινε κ έχασα πριν από 3 χρόνια live του στη Θεσ/κη μαζί με Joe Lynn Turner, ακόμα το μετανιώνω  :-[

Παρεπιπτόντως, μήπως υπάρχουν κάπου τα album των Trapeze γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά... :(

Zeppelin είπε:
Στο πρώτο κλιπάκι υπερβάλει αρκετά νομίζω.

ΑΛΛΑ είναι κ μένα από τους αγαπημένους μου.

ΠΩΣ έγινε κ έχασα πριν από 3 χρόνια live του στη Θεσ/κη μαζί με Joe Lynn Turner, ακόμα το μετανιώνω  :-[

Παρεπιπτόντως, μήπως υπάρχουν κάπου τα album των Trapeze γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά... :(
1o

συμφωνω αλλα μαρεσειιιιιιιιιιιιιι! :P

2ο

ηταν απο τα καλυτερα Live Που εχω παει!

τον εχω δει συνολο 3φορες

3ο

στο ΑΜΑΖΟΝ

Glenn is God!

Μακάρι να ζούσε ο Tommy ακόμα και να είχαν μια μπαντάρα οι δυό τους... Να πάμε για βρούβες ομαδικώς...

Ρε παιδιά αυτό το τραγούδι δεν μπορώ να το δώ..... με πιάνουν τα κλάμματα.... έχω πολύ άσχημα βιώματα  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

O Glenn μπορει (ο κερατας) να τραγουδησει τα ΠΑΝΤΑ, απο soul εως metal, κι ολα ΚΑΛΑ. Μονο καμμια φορα το παρακανει αλλα "αν αξιζει να το κανεις, αξιζει και να το παρακανεις". Επισης οταν θελει η φωνη του γινεται πολυ "θεατρικη" (βλ Nostradamus, οποιος δεν το ξερει να το βρει)

Gettin' tiiighter  :)

playloud είπε:
Gettin' tiiighter  :)
καλα ειπες κοματαρα τωρα!

Απλά απίστευτη φωνή!

1o

συμφωνω αλλα μαρεσειιιιιιιιιιιιιι! :P

2ο

ηταν απο τα καλυτερα Live Που εχω παει!

τον εχω δει συνολο 3φορες
...επίσης!!! ;D

Ξενέρωσα, όμως, ανεπιστρεπτί, που στο τέλος της 3ης συναυλίας (πλέον φανάτικος εγώ και με "όλα" τα cd στα χέρια!) και ενώ έχουμε μείνει 4 άτομα (!), είπε "μόνο γυναίκες!" και...φάγαμε πόρτα! Σιγα ρε Vince! Έλεος...

ΥΓ: Το τραγούδι πάντως που έχει κάνει τo ανεπανάληπτo είναι το "losing my head" από το HTP2

http://www.youtube.com/watch?v=00xmYztPYLU

...............................ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ???

Hats Off To Glenn Hughes!

Θα ήθελα πολύ να τον δω live και πολύ περισσότερο μαζί με το "φιλαράκι" του Mel Galley.

Κρίμα που δεν θα συμβεί!

Ατομάρα και γκρουβάρα... (εμ βέβαια με το άλλο το "σκυλί" στα τύμπανα...)

Δείτε επίσεις τη συναυλία των Deep Purple(California Jam) νομίζω είναι του 69-70.Εκεί ο Glenn τα σπάει κανονικά ;)

ierissiotis είπε:
Δείτε επίσεις τη συναυλία των Deep Purple(California Jam) νομίζω είναι του 69-70

1974,ετσι για την ιστορια. ;)

Vartanis είπε:
1974,ετσι για την ιστορια. ;)
Σωστός ο Συνταγματάρχης...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back