μα ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει με standard? εχω παιξει και με standard και με vintage και και και.taq είπε:Μερικά πράγματα φίλε orbital, δεν εξηγούνται με λόγια... απλά παίξε μιά στάνταρντ και θα ...... δείς!
Άμα δε δεις δε πειράζει και πάλι... άλλος θα δεί...
Τίποτα απόλύτως δε θα ποιάσει, καθώς τα κομμάτια που γίνεται ο πανικός είναι πολύ συγκεκριμένα και σε αριθμό τέτοιον, που ενώ έχουν τεράστια ζήτηση, η παραγωγή τους δεν ήταν αυτή που θα την καλύψει.Τώρα με το να βγουν καμιά 2-3 χιλιάδες (τουλάχιστον) studio δεν έχει να κάνει τίποτα στο μέλλον, σε σχέση με τις ελάχιστες 50s και 60s που βγήκαν και για αυτές γίνεται ο πανικός και που δεν μπορούν να ξαναβγούν, οπότε το παιχνίδι παίζεται μόνο με τις συγκεκριμένες.ax1ss είπε:και την πουλας μετα απο 20 χρονια..σαν συλεκτικο κομματι!Καλά στο μεταξύ με τα λ7 που κάνει, χαλαρά την χτυπάω για να την έχω κρεμασμένη, μόνο και μόνο για να ψαρώνουν όσοι τη βλέπουν (γκιμπσονιά κι έτσι)
Ρε ΜΑΝΙΑ βρε παιδάκι μου! Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που λες ότι δεν έχει παίξει κανείς με την κιθάρα σου και ότι δεν δικαιούται κανείς να σου λέει τίποτα! Mίλησε κανείς για την κιθάρα σου;!!;!; To θρεντ είναι για μια φτηνή Studio, ΟΧΙ για τη δικιά σου!!! Πω ρε παιδί μ΄!orbital είπε:εσυ παντως με το δικο μου μοντελο ΔΕΝ εχεις παιξει.
αυτη ειναι η διαφορα. μου λετε ολοι παιξε με μια standard, ενω εγω ΕΧΩ παιξει με standard καθως βρισκεις στην ελλαδα, ενω εσεις ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ξερετε πως ακουγεται η δικη μου ενω ΔΕΝ υπαρχει καν στην ευρωπη.. νομιζω λοιπον οτι παραλογιζεστε...
οι διαφορες που ειδα στις standard που δοκιμασα σε σχεση με τη δικη μου (καμια.. 15αρια) ηταν οτι ηταν πιο χλιδατες. ισως και παλι να'μαι κουφος οπως και ολοι οσοι εχουν κανει review στην κιθαρα που λενε ΤΑ ΙΔΙΑ με μενα ( http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Gibson/Les+Paul+Vintage+Mahogany/10/1 ) και εσεις που δεν την εχετε ΚΑΝ ακουσει και δεν ξερατε καν οτι υπηρχε ξερετε καλυτερα επειδη... ειναι φθηνη..
ορισμενοι ομως ειστε τοσο βεβαιοι για το πως παιζει μια κιθαρα επειδη κανει χ λεφτα ή γραφει πανω les paul ή tele ή studio ή epiphone. και μιλατε γι'αυτην ακομα και αν δεν εχετε καν παιξει, ακομα και αν δεν την εχετε καν ακουσει..
Τέλος, μην πολυαναφέρεις το Harmony Central, έχουμε ξαναπεί ότι είναι λίγο... τσίρκο. ;Dτην les paul μου την συγκρινω με αλλη κιθαρα παρομοιας φιλοσοφιας για να βγουν τα σωστα αποτελεσματα.
εγω ειπα οτι εχω πραγματικα την διαθεση για τεστ, γιατι μεχρι τωρα η συντριπτικη πλειοψηφια των νεων κιθαρων που εχω παιξει μια χαρα ηχο βγαζουν στα ιδια πραγματα, αρκει να συγκρινουμε.. μηλα με μηλα και πορτοκαλια με πορτοκαλια. οταν ακουω κατι εξαιρετικο το λεω, δεν τραβαω κολληματα, μην αγχωνεσαι. το ειπα και για καποιες vintage gibson και για καποιες custom shop και για αλλες. ισως το παρακανα και εγω λιγο αλλα οσο να´ναι οταν διαβαζεις αποψεις ατομων για κιθαρες που εχεις στα χερια σου τις οποιες δεν εχουν παιξει αλλα κρινουν επειδη ειναι squier ή studio ή ο,τι αλλο σου'ρχεται καπως.. συγνωμη λοιπον γι'αυτο.Ακόμη, η "μαντεψιά" που κάνουν αρκετοί για άλλες κιθάρες είναι όντως παρακινδυνευμένη, αλλά από ότι βλέπω την κάνεις κι εσύ...
Το ίδιο πράγμα λέμε, μην αρπάζεσαι. Σου είπα αν εσύ δεν βλέπεις διαφορά και γουστάρεις την κιθάρα σου η οποία είναι όπως την θές και σου κανει καλώς.orbital είπε:μα ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει με standard? εχω παιξει και με standard και με vintage και και και.Μερικά πράγματα φίλε orbital, δεν εξηγούνται με λόγια... απλά παίξε μιά στάνταρντ και θα ...... δείς!
Άμα δε δεις δε πειράζει και πάλι... άλλος θα δεί...
οι μονες που ειδα διαφορες ηταν καποιες vintage και καποιες custom shop.
εσυ παντως με το δικο μου μοντελο ΔΕΝ εχεις παιξει.
αυτη ειναι η διαφορα. μου λετε ολοι παιξε με μια standard, ενω εγω ΕΧΩ παιξει με standard καθως βρισκεις στην ελλαδα, ενω εσεις ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι ξερετε πως ακουγεται η δικη μου ενω ΔΕΝ υπαρχει καν στην ευρωπη.. νομιζω λοιπον οτι παραλογιζεστε...
οι διαφορες που ειδα στις standard που δοκιμασα σε σχεση με τη δικη μου (καμια.. 15αρια) ηταν οτι ηταν πιο χλιδατες. ισως και παλι να'μαι κουφος οπως και ολοι οσοι εχουν κανει review στην κιθαρα που λενε ΤΑ ΙΔΙΑ με μενα ( http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Gibson/Les+Paul+Vintage+Mahogany/10/1 ) και εσεις που δεν την εχετε ΚΑΝ ακουσει και δεν ξερατε καν οτι υπηρχε ξερετε καλυτερα επειδη... ειναι φθηνη..
Aμαν πλεον με αυτο το παραμυθι του θα ανεβασω κλιπ με ιδιες ακριβως ρυθμισεις και αν βγαλετε ποια ειναι ποια γραψτε μου......orbital είπε:Οκ. όταν έρθεις στείλε πμ, εδώ είμαστε. Εγώ με affinity tele και συ με ο,τι tele γουστάρεις.
Τέτοια μου κάνετε και θα με βάλετε να ανεβάσω clips με την affinity και classic player 50s σε καθαρά, ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις, και αν βγάλετε ποια είναι ποια, γράψτε μου ;D
σου ζηταω συγνωμη αν ακουστηκα επιθετικος, ειλικρινα δεν ειχα καμια τετοια προθεση :-[taq είπε:Τα σχόλια του harmony central είναι οδηγός πολλές φορές όχι όμως και τροχοπέδη. Δές τι γράφουν για την higway one strat το 90% των πόστ εκεί. Η οποία χωρίς να είναι κακή κιθάρα, δεν παύει να είναι "κάπως" (κατά γενική ομολογία, και μέσα από προσωπικές συζητήσεις συμπεραίνοντας) και άμα θέλεις το δέχεσαι. Είναι ας πούμε μιά πιό "ιδιαίτερη" στρατοκάστερ. Σε πολλούς άλλωστε όντως αρέσει. Και μένα μου αρέσει. Αλλά προτιμώ να παίζω με άλλες
καθαρά θέμα γούστου orbital.
αρκετες στανταρ εχουν κ τους 498Τ/490R οι οποίοι δεν ειναι χειροτεροι απο τους burstbuckers αλλα διαφορετικοι!studio. αν βγαλουμε δηλαδη τους διαφορετικους μαγνητες, αντε να δεχτω οτι εχει καλυτερα ξυλα (που πραγματικα δεν εχω ιδεα κατα ποσο επηρεαζουν πραγματικα τον ηχο). τι ακριβως παραπανω εχει λοιπον; ποιο ειναι το μυστικο στην κατασκευη; ρωταω με ειλικρινη περιεργεια...