- Πόντοι
- 218
Εγώ να ρωτήσω (σοβαρά) δεν μπορούν να ανακυκλωθούν οι κιθάρες και να χρησιμοποιηθούν κάποια από τα μέρη τους (ξύλα, ηλεκτρικά κ.α.) σε άλλα όργανα;
Εγώ να ρωτήσω (σοβαρά) δεν μπορούν να ανακυκλωθούν οι κιθάρες και να χρησιμοποιηθούν κάποια από τα μέρη τους (ξύλα, ηλεκτρικά κ.α.) σε άλλα όργανα;
Γι αυτό έγραψα...Εγώ να ρωτήσω (σοβαρά) δεν μπορούν να ανακυκλωθούν οι κιθάρες και να χρησιμοποιηθούν κάποια από τα μέρη τους (ξύλα, ηλεκτρικά κ.α.) σε άλλα όργανα;
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο η Gibson ή αν ευθύνεται και η εφορία - κράτος που δεν επέτρεψε την χρήση τους.
5.Ο κυριος λογος που καταστραφηκε η συγκεκριμενη ΠΑΡΤΙΔΑ ειναι κατα τη γνωμη μου οτι το ΚΟΣΤΟΣ "επισκευης" ή αποσυναρμολογησης τους θα ηταν σαφως πολυ μεγαλο....επισης το κοστος στην ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΗΜΗ της Gibson αν ΔΩΡΙΖΕ καποιες ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ κιθαρες σε σχολεια σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ που ΗΔΗ δωριζει θα ηταν τεραστιο.
Θα το καταλαβαινα αν αυτες οι κιθαρες ειχαν πεσει σε τιποτα τοξικα αποβλητα κ υπηρχε κινδυνος να φυτρωσεις 6ο δαχτυλο ...
22 hours ago, leon7pap said:
Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλα στη μερίδα κόσμου που πραγματικα περιμένει στη γωνία ποτε θα στραβοκλάσει η γκιμπσον για να κραξει και αιτία ειναι οτι θα ήθελαν μια αλλα δεν μπορούν. Στο πρωτο βίντεο πράγματι διακρινω μια υπερβολή με το τσαλαπατημα (αν και δεν θες να περάσεις απο την κορδέλα 9v μπαταρίες) αλλα στο δεύτερο δε βλέπω κατι το μεμπτό. Απλα καταστρέφουν τις ελαττωματικες κιθάρες τους στην κορδέλα τόσο ώστε να σιγουρεψουν οτι κανένας υπάλληλος η μη δεν θα πάρει τις ελατωματτικες αυτές κιθάρες απο οπουδήποτε να τις χρησιμοποιήσει προς ώφελος του.Αν όντως σπάνε πλάκα και δεν ειναι η γραμμή της εταιρίας και δεν εκτελουν εντολες τοτε πρεπει να τους τραβήξουν το αφτακι αλλα αυτό ειναι ενα εντελώς διαφορετικό θεμα απο το αν κανουν καλα που τις καταστρέφουν η οχι...ε καλά τώρα, αν ήθελα gibson θα είχα πάρει μία. Οκ τα βίντεο με την PRS δεν τα ξέρω αλλά είναι η ίδια αθλιότητα; Και το πρόβλημα δεν είναι γιατί μια εταιρία αποσύρει μια ελαττωματική παρτίδα αλλά το σαβούριασμα στο βίντεο που δείχνει ότι μάλλον σπάνε πλάκα παρά κάνουν κάποια σοβαρή δουλειά.
Μπορεί επίσης να πήραν 1-2-3 να τις χρυσοπληρωσαν και να τις θεώρησαν χαλιά . Εγώ πιστεύω αυτοί κράζουν περισσότεροκαι αιτία ειναι οτι θα ήθελαν μια αλλα δεν μπορούν.
Φυσικά υπάρχει και αυτή η κατηγορία. Εξάλλου ειναι γνωστό οτι δεν υπάρχει value for money απο ενα σημείο και μετα...Μπορεί επίσης να πήραν 1-2-3 να τις χρυσοπληρωσαν και να τις θεώρησαν χαλιά . Εγώ πιστεύω αυτοί κράζουν περισσότερο
Γιατί δεν το κάνανε σαν τα lidl που βγάζουνε τα κοντόληκτα με έκπτωση?
Αστοχία υλικού κύριοι, πάρτε μια 335 στην μισή τιμή, αν είναι μεγάλο το σφάλμα, στο 1/3 της τιμής.
Αλλά τι ξέρουνε αυτοί οι καρεκλοκένταυροι από οικονομικά ...
Ιδιαιτερα εαν κανεις εξυπνος την μεταπουλησει με την κανονικη της τιμη.