Gibson Firebird X: απο το καλο στο καλυτερο...

Ρε συ neeq δεν το κρεμάς πάνω σου όμως  ;D

Τα γουστάρουμε και μεις τα πολύχρωμα φωτάκια και τα κουμπάκια:

Lee%27s%20Guitar%20Rack.jpg

;D ;D ;D

χαχα η επανάσταση ξεκίνησε  ;D

(σιγά μην κάτσει σοβαρός άνθρωπος να παίξει με αυτό το πράγμα, άλλο γκατζετάκιας κι άλλο καλλιτέχνης)

και σιγά την πρωτοτυπία, εφέ πάνω στην κιθάρα; έχει γίνει πριν 40 χρόνια

η τελευταία "επανάσταση" στην κιθάρα ήταν το floyd rose αν δεν κάνω λάθος, και πάλι οι πιο πολλοί δεν έχουν...

skantzos είπε:
χαχα η επανάσταση ξεκίνησε  ;D

(σιγά μην κάτσει σοβαρός άνθρωπος να παίξει με αυτό το πράγμα, άλλο γκατζετάκιας κι άλλο καλλιτέχνης)

και σιγά την πρωτοτυπία, εφέ πάνω στην κιθάρα; έχει γίνει πριν 40 χρόνια

η τελευταία "επανάσταση" στην κιθάρα ήταν το floyd rose αν δεν κάνω λάθος, και πάλι οι πιο πολλοί δεν έχουν...
Δεν έχεις άδικο,όντως ήταν η τελευταία ουσιαστική επανάσταση.Η τελευταία "επανάσταση" ήταν το σύστημα auto-tuning,αλλά προς το παρόν δεν "περπατάει".

Off-topic:Το avatar σου το φτιαξες εσύ ή το βρήκες έτοιμο? ;D

δεν είχα βρει κάτι έτοιμο να με αντιπροσωπεύει  :D, οπότε το έφτιαξα μονος με gimp, ήθελε και μασκάρισμα στην κιθάρα για να πάει πίσω από το χέρι του καραγκιόζη  :)

Σχετικα ενδιαφερον ως project αλλα οπως και να το κανουμε, υπαρχουν 2 facts που δεν μπορουμε να αγνοησουμε.

1) MY GOD ISN'T IT FUGLY.

2) RECREATIONAL DRUGS FTW!

Y.Γ. Δε χρειαζεται να πω οτι μου φαινεται αστειο το να παρουσιαζεται κατι τετοιο ως το σημαντικοτερο τεχνολογικο επιτευγμα μετα τον τροχο, ε?

skantzos είπε:
δεν είχα βρει κάτι έτοιμο να με αντιπροσωπεύει  :D, οπότε το έφτιαξα μονος με gimp, ήθελε και μασκάρισμα στην κιθάρα για να πάει πίσω από το χέρι του καραγκιόζη  :)
Κορυφαίο...Την πρώτη φορά που το είδα κόντεψα να πέσω από την καρέκλα... ;D Θα μπορούσες,σε παρακαλώ,να μου στείλεις την full-size pic? :) Εννοείται οτί δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω,άλλωστε κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα. ;D

και φτηνοοοοοο...Μ αρεσει η αντιστροφη μετρηση (πανω δεξια) για οσους εχουν ετοιμα τα $5,570 και ανυπομονουν να τα επενδυσουν!

Η πλακα ειναι στα comments που τους κραζει ολη η υφηλιος  ;D

Φανταστειτε τι θα γινεται και στα αναλογα fora.

backys είπε:
Η πλακα ειναι στα comments που τους κραζει ολη η υφηλιος  ;D

Φανταστειτε τι θα γινεται και στα αναλογα fora.

και φτηνοοοοοο...Μ αρεσει η αντιστροφη μετρηση (πανω δεξια) για οσους εχουν ετοιμα τα $5,570 και ανυπομονουν να τα επενδυσουν!
Κάντε μια "flash-ιά" στο παρελθόν όπου όταν πρωτοβγήκε -η καινούρια τότε- Standard από το 58-60 και τότε όλος ο κόσμος τους έκραζε και ήταν και ακριβές και μετά κάντε ένα "back to the future" 50 χρόνια μετά...όπου επιβεβαιωμένα,κατοχυρωμένα και "κανονικά και με το νόμο" όλο το Rock με εκείνες τις Standard γράφτηκε και πάιχτηκε και για να αγοράσεις μιά original σήμερα...μάλλον θα πρέπει να πουλήσεις την ψυχούλα σου πρώτα... ;D

Bottom line:Αν κάτι αξίζει -αργα ή γρήγορα- θα βρει το δρόμο του.Είδωμεν...

Αντίθετα με άλλες εταιρίες, ΟΛΑ τα καινούρια σχηματα και ιδέες που έβγαζε η Gibson έτρωγαν κράξιμο στην αρχή... και όντως μπράβο τους που κάνουν καινούρια πραγματα, πόσα όμως απο αυτά έμειναν και πόσα πήραν... την κάτω βόλτα ;D Αν σε 10 χρόνια είναι όλες οι κιθάρες 8πύρηνες και οι fanless κυριαρχούν στην αγορά, τότε πάσο... αλλά για να δούμε.

Μπορεί στο μέλλον να βγεί ένα οργανο που να συνδιάζει σωστά κιθάρα με ψηφιακή τεχνολογία και modelling και synth και midi και οτι αλλο βγει, αλλά ΔΕΝ είναι αυτό!

Well, και την recording, που ηταν cutting edge για την εποχη της, ολοι την εκραξαν οταν βγηκε.

Και τελικα...πατωσε πληρως ;D ;D ;D

odis13 είπε:
Well, και την recording, που ηταν cutting edge για την εποχη της, ολοι την εκραξαν οταν βγηκε.

Και τελικα...πατωσε πληρως ;D ;D ;D
Σύμφωνοι,ούτε και μένα μ΄αρέσει,αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων,αυτό ήθελα να πω.Ακόμα και οι original burst μετά από 10 χρόνια άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως and the rest is history... :)

S9F είπε:
Κορυφαίο...Την πρώτη φορά που το είδα κόντεψα να πέσω από την καρέκλα... ;D Θα μπορούσες,σε παρακαλώ,να μου στείλεις την full-size pic? :) Εννοείται οτί δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω,άλλωστε κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα. ;D
εχεις πμ

Μπορεί στο μέλλον να βγεί ένα οργανο που να συνδιάζει σωστά κιθάρα με ψηφιακή τεχνολογία και modelling και synth και midi και οτι αλλο βγει, αλλά ΔΕΝ είναι αυτό!
Συμφωνώ ,μάλλον αυτό θα το βγάλει η apple  ;D

Φανταστείτε πάντως τον πρώτο που έπαιξε με ηλεκτρική κιθάρα ,γέλια που θα έκανε "δεν το βλέπω να προχωράει παιδιά ,αλλά καλή προσπάθεια (σηκωμένο φρύδι)".

Το ρομποτικό κούρδισμα εγώ πάντως το βρίσκω πραγματικά χρήσιμο και μεγάλη καινοτομία, ίσως να ανθίσει στο μέλλων εάν γίνει πιο φτηνό .

σαν σχημα μου αρεσε.

τωρα για ολα τα αλλα δεν ξερω.....

σα σχημα δε μου αρεσε.

Για τα αλλα μου αρεσε.

;D ;D ;D ;D

Νταξ πιστεβω πως κατεχουν τι κανουν. Αλλα αυτο που με "θλιβει" ειναι πως μας παν οπως θελουν.

Απ την εποχη του 2 σε 1, στην εποχη των φαστ-φουντ, εως την εποχη που θα καλωδιωσουν τα εγκεφαλικα μας κυταρα(κιτάρα).

Εχει τα καλα του και τα κακα του.

Αλλα μια ζωη αν και γκιμπσονακιας μου τη δινει το φευγα χιλιδες ευρω. Ωπα ρε μεγαλε! ειπαμε.

εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. :-\

ολη αυτη η φάση με τα ρομποτικά κλπ γινεται για να έχεις επιλέον ηχους στην αμμεση πρόσβαση σου..

...προς τι οι 3 μαγνήτες?

την επιλογη 3 μαγνητων παλαιότερα την εκαναν για τον ιδιο σκοπό (δηλ ..πως θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε ήχους...βάλε πάνω αλλον ένα μαγνήτη κλπ)

τώρα με τετοια τεχνογνωσία και ΑΝ θέλουν να βγάλουν ένα τετοιο οργανο ...δεν φτάνει ένας?..

.... και με τα διαφορα κουμπάκια να βγάζεις οτι ηχο θές?

yannis37 είπε:
τώρα με τετοια τεχνογνωσία και ΑΝ θέλουν να βγάλουν ένα τετοιο οργανο ...δεν φτάνει ένας?..

.... και με τα διαφορα κουμπάκια να βγάζεις οτι ηχο θές?
Προφανώς και φτάνει....αλλά όλοι εσείς οι κολλημένοι που έχετε συνηθίσει με 2-3 μαγνήτες, τι θα κάνετε? Στο φέρνουν σιγά-σιγά...

marathon είπε:
Προφανώς και φτάνει....αλλά όλοι εσείς οι κολλημένοι που έχετε συνηθίσει με 2-3 μαγνήτες, τι θα κάνετε? Στο φέρνουν σιγά-σιγά...
ενώ εσύ.....τους έχεις απαρνηθεί ;D ;D ;D

yannis37 είπε:
ενώ εσύ.....τους έχεις απαρνηθεί ;D ;D ;D
Εγώ ήδη τους έχω απαρνηθεί...μου φτάνει ένας αρκεί να είναι midi μαγνήτης ;) ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back