Gibson ES 175 '70

ffmakis

Μέλος
Πόντοι
38
Την βοηθεια σας παρακαλω.

Δεν καταφερα να βρω μια vintage tele,και αποφασισα να παρω αυτη την Gibson  8)

με ανταλλαγη δεν υπαρχουν χρηματα αυτο το διαστημα.

Εαν καποιος φιλος  εχει παιξει με Es 175 ας μου πει την γνωμη του.

Ευχαριστω πολυ.

Δεν καταφερα να βρω μια vintage tele,και αποφασισα να παρω αυτη την Gibson  Cool
α,το ιδιο πραγμα πανω κατω δηλαδη! ;D ;D ;D ;D ;D

η επενδυτικη της αξια εξαρταται απο την ΤΙΜΗ στην οποια την πηρες και βεβαια απο την ακριβη ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ της (ακριβως του 70 η γενικα της δεκαετιας) & ποσους μαγνητες εχει (εναν η δυο)

η ES175 γενικα ηταν η πρωτη "φτηνη" τζαζ κιθαρα ευρειας χρησης (λογω του καπλαμα που χρησιμοποιειται για το σωμα οπως και στην 335) για αυτο και εγινε εξαιρετικα δημοφιλης,

http://en.wikipedia.org/wiki/Gibson_ES-175

κανει και για αλλα ειδη μουσικης αν παρεις προφυλαξεις για το feedback,αλλα γενικα ειναι κλασσικο ηλεκτρικο τζαζοκιθαρο.

Οι τιμες στις ΗΠΑ παιζουν καπου εδω φετος

http://vintage-guitars.blogspot.com/2005/12/gibson-es-175.html

Ειναι 1972 σε πολυ καλη κατασταση δεν θα την αγορασω ανταλλαγη θα κανω.

Δεν ετυχε να ακουσω es 175,και περιμενω να μου την φερει για test drive.

Καλη ειναι φτανει να μην την πλακωσεις στα γκαζια,βαλε της και κανα σετακι βαριες flat χορδες για να "δειξει" το οργανο. ;) γιατι με 9αρες-10αρες θα κανει σαν κουδουνιστρα... ;D

ειναι απο τις πιο κλασσικες κιθαρες για τζαζ, αρκετα δημοφιλης λογω του laminate καπακιου που σε βοηθα να παιξεις live χωρις τα προβληματα feedback που αντιμετωπιζεις με τα περισσοτερα σκαφη. νομιζω οτι θα "δειξει" με flatwound χορδες, χωρις αυτο να ειναι υποχρεωτικο..

Να την πάρεις, να την πάρεις. Κι όταν τη βαρεθείς, εδώ είμαστε... :D ;D

διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα εχω την εντυπωση οτι μια vintage tele  ισως ειναι προτιμοτερη (ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΝΤΑ) απο μια hollow gibson.... διευκρινηστε το και αυτο εσεις που γνωριζετε  γιατι τελικα ισως να πρεπει να προσπαθησει λιγο ακομα ο μακης για τελε....

Δεν με ενδιαφερει η επενδυση σε κιθαρες

Ενα πραγμα με ενδιαφερει ο γλυκος γεματος vintage ηχος.

Εδω θελω να πουλησω μια Gibson LP Custom '74

και δεν μπορω, για ποια επενδυση μιλαμε ??

Ειχα μια custom tele πριν λιγο καιρο δεν μου εκανε κλικ ομως και την εδωσα ;D ;D

Αδυναμια στις Gibson εχω τι να κανουμε.

Εγώ πάντως έχω έναν φίλο που ενδιαφέρεται για LP..... όμως θα πρέπει να είναι πολύ καλή κιθάρα διότι θα έχει να ανταγωνιστεί την Burny μου που του έχω δανείσει και είναι φοβερή κιθάρα..... (εμφανισιακά, ηχητικά και παικτικά).

Makis στείλε ένα λινκ να την δω αρχικά, και στείλε και μια τιμούλα.

Εδω ειναι το μωρο μου  ;D

GibsonCustom74001.jpg

Και εαν δεν του αρεσει εχουμε και αυτη που δεν υπαρχει στην ελλαδα την πηρα απο γερμανο συλλεκτη.

PRS Single Cut Gold Top 20th anivversary

SL380098-1.jpg

Τις κανει κιμα τις Gibson  ;D

Μάκη, αν κρίνω από τη φωτογραφία που έβαλες στην αρχή, η ES175 που κοιτάς, βρίσκεται στο ebay.

Αν ναι, μου έκανε εντύπωση ότι είναι κάπως λεπτή σε πάχος:

b6bb_3.JPG

b23a_3.JPG

και όχι όπως αυτή πχ:

OregonES175.jpg

H PRS είναι κούκλα.... μα θα είναι και τσουχτερή η ρουφι@ν@

Η Burny

burnylp1vl8.jpg

burnylp2ow3.jpg

Θεά η ρεπλίκα λέμε.....

Ναι Ηλια ετσι ειναι , λιγο ποιο παχια απο την 335

τυχαια ειναι η φωτογραφια.

Studio...σταμάτα γιατί με τον Βόλο θα συμπεθεριάσω σύντομα...οπότε φρόντισε να μη μάθω πού μένεις...;D

Trending...

Νέα θέματα

Back