Έτσι θα έπρεπε να είναι όμως;ffmakis είπε:Ναι Ηλια ετσι ειναι , λιγο ποιο παχια απο την 335
Ηλία, η ES-175 είχε βγει και σε thinline έκδοση (ES-175T) τη δεκαετία του 70.elavd είπε:Μάκη, αν κρίνω από τη φωτογραφία που έβαλες στην αρχή, η ES175 που κοιτάς, βρίσκεται στο ebay.
Αν ναι, μου έκανε εντύπωση ότι είναι κάπως λεπτή σε πάχος...
335 φυσικά....elavd είπε:Χωρίς να θέλω να επηρεάσω τον Μάκη (καθότι είμαι άσχετος), προσωπικά, αν έπαιρνα jazz κιθάρα θα ήθελα να έχει το κλασσικό "χορταστικό" σχήμα...
Σ' αυτό δεν παίζει ρόλο το βάθος του σκάφους, αλλά μάλλον το πλάτος. Η 175 είναι 16'', δηλ. αρκετά συμμαζεμένη...ffmakis είπε:Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω.
Ειμαι κοντος
;Dστο ματι
οντως και ΑΥΤΗ ειναι στη φωτο αλλα ειναι σχετικα σπανια,ο Μαλης φανταζομαι θα εχει βρει μια κανονικη.Ηλία, η ES-175 είχε βγει και σε thinline έκδοση (ES-175T) τη δεκαετία του 70.
Ε, τι σε νοιάζει;ffmakis είπε:Εαν ειναι πολυ μεγαλο το σκαφος δεν θα μπορω να παιζω.
Γιατί έχουν κι άλλη χρήση>??????spy είπε:Τι τραβάνε κι αυτές οι Gibson στην Ελλάδα... Οι μισές καταλήγουν σε κέντρο για λαϊκά και οι άλλες μισές καταλήγουν μπασοκίθαρα για δημοτικά... ;D :;D
Εμένα τελευταία, μου υπενθύμισε τη σωστή χρήση των Gibson ο (σχετικά άγνωστος) κύριος Gregor Hilden...studio54GR είπε:Γιατί έχουν κι άλλη χρήση>?
ρε makis γιαυτο λεω και εγω, αφου θα τα σκασεις, γιατι δν το βλεπεις και σαν επενδυση??? δλδ μια τελε του 70 δν εχει γλυκο ηχο????Superfunk είπε:αν ηταν.... τελε του 74 θα εφευγε σαν ζεστο ψωμακι (δυστυχως οι LP Custom ποτε δεν ηταν καλη επενδυση)![]()
Ναι, από το Hilden περιμέναμε να τη μάθουμε... ;Delavd είπε:Εμένα τελευταία, μου υπενθύμισε τη σωστή χρήση των Gibson ο (σχετικά άγνωστος) κύριος Gregor Hilden...
Να δείχνουν στους ανέμπνευστους Ιάπωνες τι κιθάρες να αντιγράφουν... ;D ;DΓιατί έχουν κι άλλη χρήση>??????
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο,το να αγορασεις μια vintage Fender για να ΠΑΙΖΕΙΣ ειναι απλα πεταμενα λεφτα ,τον ιδιο ηχο (και πολλες φορες καλυτερο) θα εχεις και με μια Baja των 570 ευρω.Οτι απο ηχο ειναι το ιδιο με τις καινουργιες.