...μη βαρατε ρε παιδια!! :? Ουτε τη
Gibson να ειχατε!Ισα ισα που ειπα πως αυτα τα οργανα ειναι τρομερα και μακαρι καποια μερα να μαζεψω τα λεφτα για μια.
Παντως τοσο πολυ ενοχληθηκατε?
Γενικα ομως δεν μου αρεσει να μιλαω χωρις να ξερω:
Η ES175 μετρητά πέφτει στα 4450 ευρώ στην Ελλάδα. Γιατί συκρίνεις (κι όχι μόνο εσύ) την τιμή καταλόγου του Bon Studio με την τιμή του Thomann ?
Ειχε ρωτησει για μενα ενας φιλος μου μηπως και γινοταν καμια καλυτερη τιμη διοτι ειναι συναργατης τους και ημουν μπροστα.Προς μεγαλη μου εκπληξη μας ειπαν για 5500.(αυτο πριν μισο μηνα).Τελως παντων, μπορει να μας δουλευανε,δεν ξερω
Τώρα για τον ...καπλαμά δεν θα ήθελα να σχολιάσω, αν και τέτοιες τοποθετήσεις είναι που καλλιεργούν αλεπάλληλα κύματα ξερολικής καγκουριάς εδω μέσα.....
Παιδια δεν το ειπα ειρωνικα.Η es175 ειναι η μονη archtop που χρησιμοποιει τετοιας ποιοτητας ξυλα.Αν το ψαξετε λιγο θα δειτε αντιστοιχα υλικα αλλων κατασκευαστων.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι φοβερο οργανο, με τρομερο ηχο κτλ κτλ...
Η σύγκριση με Ibanez και Parker όμως πού κολλάει ? Τί σχέση μπορεί να έχει μια οποιαδήποτε lp (
Gibson / Heritage)με τα playmobil που πουλάει η Ibanez, ή με τις άψυχες Parker ?
Συγκρίνεις το playability ή το Resonance του κάθε οργάνου ?
Και με τί κριτήρια ?
Βλεπω οτι υπαρχει συσπειρωση γυρω απο αυτο το σχολιο.
Ξαναλεω ομως δεν τιθεται ζητημα για τον στιβαρο χαρακτηρα της
Gibson!!!!(βλεπε τα παραπανω σχολια μου).Υποθετω το βλεπουμε απο τη σκοπια της κατασκευαστικης αρτιοτητας.
και σαφως δεν αναφερθηκα στις Ibanez του 300ευρου ουτε στις Nitefly και στις P της Parker.Εχεις παιξει ποτε Ibanez John Scofield η Parker Fly?
Αλλα ομως,γενικα μιλωντας, κακα τα ψεματα.Οταν το αυτι καποιου δεν μπορει να ξεχωρισει μια ματζορε απο μια μινορε συγχορδια η εινα αυτο που λεμε κουλος , τοτε σαφως και δεν μπορει να διακρινει τον χαρακτηρα και την ακριβεια ενος οργανου!Τοτε αρκειται σε ενα φημησμενο και καλοδιαφημησμενο logo!
Φιλικα...